Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 72 10
Call-Girls 293143
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ας γράψω κι εγώ την πρώτη μου κριτική, μιάς και μου πήρε τη "παρθενιά" η Αννούλα. Για αρχή η ημερομηνία είναι ενδεικτική. Μετά από αρκετές προσπάθεις, κυριώς λόγω δουλειάς μου, κλείσαμε το ραντεβού πολύ εύκολα μέσω viber. Φτάνω στο γνωστό ξενοδοχείο, λέω στην Άννα το νούμερο του δωματίου και μετά από 5 λεπτά χτυπάει η πόρτα. Κοινώς πιο Εγγλέζα πεθαίνεις. Πολύ όμορφη, εμφανίσιμη και καθαρή παρόλο που ήρθε κατευθείαν από σχολή, άρα και κουρασμένη. Παρ'όλα αυτά δεν το έδειξε καθόλου, είχε πολλή όρεξη για όλα. Λίγο social να σπάσει ο πάγος και ξεκινάει ο αγώνας. Δεν θα μπω σε πικάντικες λεπτομέριες, στη τελική όποιος την ξέρει θα πει τα ίδια με εμένα. Αλλά για όποιον δεν την ξέρει, θα πω ότι η κοπέλα είναι μαστόρισσα του deepthroat. Όχι ότι κάνει μόνο αυτό καλά και στα άλλα γλάστρα, ίσα ίσα. Άπλα σε αυτό το κομμάτι πολύ δύσκολο να αφήσει κάποιον δυσαρεστημένο. Από αρνητικά, ίσως κάποιος πει ότι είναι πάρα πολύ αδύνατη και δεν έχει πιασίματα (μικρό στήθος). Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου και άλλωστε το αναπληρώνει με το απίστευτο και ζουμερό κωλαράκι της. Επίσης το δωράκι της είναι τσιμπημένο, αλλά για αυτά που προσφέρει και σαν σύνολο (εμφάνιση, social, sex) τα αξίζει κατά τη γνώμη μου. Σίγουρα θα επαναληφθεί το ραντεβού για να επανεξετάσουμε τις αρετές της μικρής Αννούλας. Αυτά. Over and out.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 05, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν