Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 28 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Το ραντάρ μου την είχε λοκάρει από την πρώτη στιγμή. Από το γραφείο μου είπαν να την προτιμήσω, μιας και γνωρίζουν το γούστο μου. Μου λένε ότι είναι πιο όμορφη από κοντά. Οπότε η συνάντηση κανονίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Φτάνω στο ξενοδοχείο, μου λένε αμέσως το δωμάτιο κι ανεβαίνω συγκρατημένος. Τοκ τοκ και μου ανοίγει μια πανέμορφη ξανθιά, με καταπράσινα μάτια, που βλέπει τον κόσμο από τα 175 εκατοστά, ενώ ηλικιακά πρέπει να είναι όσο λέει. Τυπάκι, με τατουάζ και σκουλαρίκι στη μύτη.

Εγκάρδιος χαιρετισμός με αγκαλίτσες που συνοδεύτηκε με ένα πονηρό βλέμμα. Τα μάτια της με έγδυναν. Με υποδέχτηκε με τα ρούχα της και για μια στιγμή σκέφτηκα, ναι μεν είναι πανέμορφη, αλλά μήπως κάτι δε θα πάει καλά; Α, όχι, είμαι υπερβολικός. Για αρχή, το ντύσιμο της, έστω και με καθημερινά ρούχα, ήταν πολύ σέξυ. Μαύρο χαλαρό τζιν, λευκό κολλητό τοπ που άφηναν γυμνά χέρια και μέρος του στήθους. Εκ πρώτης όψεως είναι αδύνατη με σώμα μοντέλου. Υπήρχε μια εμφανής αμηχανία, που το συναντώ σχεδόν σε όλες, για τους δικούς μου λόγους. Γρήγορα όμως το αφήσαμε πίσω. Η γλώσσα του σώματος κάνει θαύματα.

Κάθομαι να βγάλω τα παπούτσια, μου σκάει ένα φιλί στο μάγουλο και στέκεται όλο νάζι και νόημα. Ωχ πρέπει να κάνω γρήγορα ντουζ γιατί με περιμένει το κορίτσι.

Βγαίνοντας, ήταν ακόμα ντυμένη, αλλά μετά κατάλαβα ότι περίμενε καρτερικά να την γδύσω, να την φιλήσω παντού πριν σκάσουν τα πρώτα φιλιά, διστακτικά στην αρχή, που έγιναν γλωσσόφιλα, ακολούθησε γλύψιμο λαιμού και αυτιών. Το σώμα λαμπάδα, αδύνατη όσο πρέπει με λευκό δέρμα. Βυζάκι όμορφο στητό δυάρι φυσικό με καυλωμένες ροζ ρώγες. Με σπρώχνει στο κρεβάτι με ένα βλέμμα "τώρα θα δεις" και μου πρόσφερε μια πάρα πολύ καλή πίπα, πολύ αισθησιακή. Έτσι σκυμμένη, είχε τουρλώσει το κωλαράκι της που ήταν θεσπέσιο, ενώ δεν ήρε τα μάτια της από τα δικά μου.

Ήθελα να της ανταποδώσω την περιποίηση, οπότε της πρόσφερα ένα γλυφομούνι, που την έστειλε. Πίεζε το κεφάλι μου, τράβαγε τα μαλλιά μου, έβαλα δάχτυλο, αναστέναζε. Την κοιτάω, με κοιτάει, η αναπνοή της έγινε βαριά, δάγκωνε τη γλώσσα της, έπαιζε με τα βυζιά της.

Βγάζει καπότα γιατί ήθελε να μπω μέσα της γρήγορα. Περίμενε λίγο, γλύψτον λίγο ακόμα να γίνει βράχος να σπαρταράς. Αφού ένιωσα έτοιμος, την ξαπλώνω και μπήκα ιεραποστολικά με κάποιες παραλλαγές. Της τρίβω την κλειτορίδα και είχε καυλώσει άσχημα, σε βαθμό να με τραβάει με μανία για γλωσσόφιλα. Όχι, περίμενε, κάτσε εκεί να σπαρταράς, ενώ της προσφέρω ένα αισθησιακό σεξ.

Ξαπλώνω και της λέω να με καβαλήσει και το κορίτσι χοροπηδούσε με μανία, πήγαινε γύρω γύρω, έκανε δεξιά αριστερά. Την αγκαλιάζω, τα σώματα μας έγιναν ένα, τα γλωσσόφιλα ατελείωτα. Δεν σταματά να μου τραβάει τα μάλλια. Ρυθμός άλλοτε αισθησιακός, άλλοτε πορνοσταρικός. Πάω να της πω να κατεβεί για να τη γυρίσω στα 4, αυτή στον κόσμο της όμως. Είχε αφεθεί πλήρως.

Ε κάποια στιγμή στήνεται στα 4 και μου τουρλώνει κωλαράκι, το δε σπάσιμο μέσης εξαιρετικό, μπήκα μέσα της ενώ είχα μπροστά μου μια μούρλια κωλοτρυπίδα, αρκετά ανοιχτή. Θα δίνει κώλο εκτός υπηρεσίας. Οπότε ακουμπάω δυστακτικά δαχτυλάκι, δεν έφερε αντίσταση και συνέχισα με μασάζ στην περιοχή. Κάπου εδώ άρχισε να πιέζει τη λεκάνη της πιο δυνατά και ο ρυθμός αυξήθηκε, ενώ γέρνω προς το μέρος της και ανταποκρίθηκε στα γλωσσόφιλα. Τα ζήταγε.

Το τέλος δεν άργησε όσο πιο βαθιά μπορούσα, με τα σώματα μας να είναι κολλημένα. Τραβήχτηκα και πήρε εμβρυακή στάση ενώ αναστέναζε, έσταζε καύλα ενώ το πρόσωπο της έγινε φωτεινό.

Μείναμε για λίγο ο ένας απέναντι στον άλλον πετώντας κεραυνούς με τα μάτια.

Μπανάκι παρέα, βγαίνω πρώτος να ντυθώ, βγαίνει με την πετσέτα. Λίγο μπλα μπλα, τη ρωτάω αν είναι από Βραζιλία, απαντάει καταφατικά, γελάω και της λέω ότι μου αρέσουν οι Βραζιλιάνες, γελάει κι αυτή και με ρωτάει αν έχω περάσει καλά με ομοεθνής της, φυσικά της λέω και γελούσαμε πονηρά.

Αγκαλιαστήκαμε ζεστά, ρίξαμε κι ένα γλωσσόφιλο και αποχώρησα.

Το κορίτσι είναι πανέμορφο, στα δικά μου μάτια βεβαίως, χάνει αρκετά από τις φωτό. Πώς λέμε κάποιον που δεν έχει φωτογένεια. Ε, αυτό. Στην αρχή ήταν σε μεγάλο βαθμό αμήχανη, αλλά γρήγορα εκδήλωσε τις άγριες ορέξεις της. Δεν ξέρω αν έτσι κάνει με όλους, αλλά μου έδειξε πώς μπορεί να γίνει πολύ δοτική αν της δείξεις σεβασμό. Το σημαντικότερο για μένα ήταν όταν της έδειξα ότι μπορεί να με εμπιστευτεί, αφέθηκε πλήρως στην καύλα. Στην τελική ήταν άριστη επαγγελματίας, άσχετα αν δεν σε προϊδεάζει για κάτι τέτοιο από την αρχή.

Θέλω να πω μπράβο στο γραφείο, γιατί όσες κοπέλες τους έχω συναντήσει ήταν εξαιρετικές.

Σε εμφάνιση βάζω 9 γιατί δεν υπάρχει το τέλειο δεκάρι. Ενώ στη διάθεση/συμμετοχή, επίσης 9 γιατί μου έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα.

Ουφ, το παράκανα τώρα, πάω πάλι στις Άνδεις.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 03, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
124
Likes:
31.985
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 eridon1877, Katz, BUSTYLOVER και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Δεκεμβρίου, 2022
Ωραιος ρε παικτη!!!
μακαρι ολα μας τα ραντεβου να ηταν τοσο ομορφα...
review reaction 1 review reaction 2 hornyasfuck, bigmountain89
04 Δεκεμβρίου, 2022
Να υποθέσω ότι το 8 στην επικοινωνία σημαίνει ότι συνεννοείται στα αγγλικά;
review reaction 1 hornyasfuck, old boy
04 Δεκεμβρίου, 2022
@CaptainK από τα λίγα που είπαμε, φαίνεται ότι ξέρει
review reaction 1 hornyasfuck, CaptainK
05 Δεκεμβρίου, 2022
Από πιπα τι λέει, κάνει καλή, ρουφάει παπαρια;
review reaction 1 hornyasfuck
08 Δεκεμβρίου, 2022
@Larson σε εμένα μου έκανε πολύ καλή και τη δεύτερη φορά με λίγο dt κ αρχιδογλύψιμο. Όμως γενικά ΔΕΝ το κάνει.
review reaction 1 hornyasfuck
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5