Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 47 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Για την Στελλα ισχυει οτι εχουν πει και οι αλλοι συναγωνιστες... Πολυ ωραιο γυμνασμενο σωμα, και βυζι απο τα καλυτερα φτιαγμενα που εχω δει και περιποιηθει. Η εμφανιση στο προσωπο δειχνει τα χρονια της και δεν ειναι η τελεια των φωτογραφιων αλλα οι υπηρεσιες που προσφερει κανουν αυτο το γεγονος να μοιαζει με λεπτομερεια. Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι το οποιο θα της ζητησεις και θα σου πει οχι και ειμαι πλεον σιγουρος οτι γουσταρει τρελα το σεξ.
Ειχε ορεξη για παρεα και σοσιαλ αλλα και σαν τυπος ηταν πολυ ενταξει... θα μπορουσα να ειμαι συνεχεια μαζι της και να μην βαριεμαι.
Στο ραντεβου μας παιχτηκαν δυο γυροι σε συνολο τυπου pse με εναλλαγες μια εγω απο πανω και μια εκεινη... Με την πιπα της μπορει να καυλωσει και παππου 90 χρονον, ειναι απο τις κορυφαιες στο αθλημα. Την αφησα να μου δειξει τα κολπα της αλλα δεν την αφησα να με τελειωσει γιατι κοιταζοντας το κορμι της μου ηταν αδυνατον να παραλειψω το σεξ μαζι της. Εχει νορμαλ μουνι αλλα στηνεται πορνοσταρικα και δεν μενει αμετοχη σε ολη την διαρκεια. Ανταπεδωσε το σφυροκοπημα μου με εκρηκτικο cow και αναποδο. Δεν με λυπηθηκε οσο ημουν απο κατω και το πρωτο χυσιμο ηρθε σε αυτην την σταση.
Στο ενδιαμεσο ηταν διαθεσιμη και για μασαζ αλλα προτιμησα να καπνισω ενα τσιγαρο και να μου την καυλωσει με την πιπαρα της. Στον δευτερο γυρο παιχτηκε σχεδον μια επαναληψη του πρωτου χωρις να δειχνει καθολου σημαδια κουρασης.
Η πληρωμη εγινε στο τελος και στο συνολο ηταν πολυ επαγγελματιας. Κοιταζε συνεχως να μην δινει την εντυπωση οτι εκτελει μηχανικα ενα προγραμμα και οτι την ενδιαφερει πραγματικα το σεξ μαζι μου.
Τελικα να πω οτι εμεινα πολυ ευχαριστημενος και με τα φιλια της που μου τα εδωσε μεχρι και την τελευταια στιγμη του ραντεβου μας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 01, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
230
Likes:
4.835
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, SEXTYRHOON, hornyasfuck και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού