Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 8 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Είναι η πρώτη φορά που γράφω κριτική για κάποια που συναντώ και πάλι. Θυμόμουν ότι είχα περάσει τέλεια πριν από 3 χρόνια και αναρωτιόμουν αν θα μπορούσε να συμβεί ξανά.
Τελικά οι κριτικές βοηθούν αρκεί να ξέρεις να διαβάζεις μέσα από τις γραμμές. Γράφω κάποια σχόλια για να επιβεβαιώσω ή διαψεύσω κάτι από τις προηγούμενες. Η κοπέλα είναι μισή Ρωσίδα και μισή από Καζακστάν γι'αυτό κι έχει ασιατικά χαρακτηριστικά. Νομίζω ότι έχει πειράξει το πρόσωπό της και έχει χάσει από την παλιά λάμψη. Τα μάτια της βέβαια παραμένουν πανέμορφα. Δεν ισχύει με τίποτα αυτό για τα πολλά κιλά και είναι μάλλον κακοπροαίρετη κριτική από τον προηγούμενο. Αλήθεια μιλάει πολύ αλλά δε νομίζω ότι το κάνει για να κλέψει χρόνο, απλά έτσι είναι ο χαρακτήρας της.
Αλήθεια είναι ότι είναι καλή κοπέλα, μόνο που τα τελευταία 3 χρόνια μάλλον δε βοήθησαν οι περιστάσεις στη ζωή της να εξελίξει τον εαυτό της όπως θα μπορούσε. Στα του σεξ νομίζω ότι είναι μοιραίο μετά από χρόνια να χάνει σε πάθος. Αναγκαστικά έχει μια πεπατημένη για να βλέπει τόσους πελάτες και χρειάζεται να την ξεκλειδώσεις για να την ξεχάσει. Γίνεται αλλά θέλει χρόνο. Νομίζω ότι θα την ξανάβλεπα για να δω αν έχω δίκιο σε ραντεβού με μεγαλύτερη διάρκεια και οδηγώντας εκεί που θέλω. Πάντως νομίζω ότι προσποιείται σε κάποια σημεία αλλά και ποιος δεν το κάνει. Ολοι ένα ρόλο παίζουμε...
Αν περιμένετε μια μηχανή του σεξ θα απογοητευτείτε. Αν όμως θέλετε μια ευχάριστη κοπέλα οπού θα την ακούσετε όπως θα σας ακούσει μπορεί η χημεία αυτή να βγει και στο σεξ. Το σώμα μια χαρά λαχταριστό είναι αλλά όλα ξεκινάνε από το μυαλό. Και είναι υποκειμενικό τι έχει ο καθένας στο μυαλό του και αν ταιριάζει με τον άλλο. Είναι θέμα συγκυρίας και μάλιστα μοναδικής. Δύσκολα να συμβεί ξανά και ξανά. Ελπίζω η κριτική να έχει νόημα για κάποιους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 03, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
24 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
1.444
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού