Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 132 10
Call-Girls
479879
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Συνάντηση με την analqueen αριαννα. Μετά από εύκολη συνεννόηση με το γραφείο κανονίστηκε ραντεβούδακι στο προιαμο Ηλιούπολη για αργά το βράδυ. Η κοπέλα προς τιμήν της έφτασε νωρίτερα στο ξενοδοχείο, χτύπησε πορτουλα, ανοίγω και βλέπω ένα τρομερό πλάσμα!! Μελαχρινό ψηλό κορίτσι σκέτο ναζι . Μπαίνει στο δωμάτιο χαμογελαστή, τα σχετικά γνωριμίας και φεύγει για φρεσκάρισμα. Επιστρέφει με τη πετσετουλα της την οποία απομάκρυνα αμέσως και ξεκίνησε ο αγώνας!! Πολύ δυνατή πιπα με περιποίηση στη γύρω περιοχή, όπως ακριβώς έχει ειπωθεί και από τους ετερους συναγωνιστές, κάνει από τις πιο δυνατές και βαθιές πιπες!! Γύρισμα 69 περιποίηση και από μένα και έπειτα πέρασμα προφυλακτικου και απευθείας αναλ στα 4!! Δυνατή κωλαρα για πολλά γαμισια!!! Παίχτηκε λιγάκι σεξακι με ωραίο ρυθμό και το τέλος έφτασε με την αριαννα στα γόνατακια της να καταπίνει τα πάντα!! Μπανακι και από τους δύο μας. Σοσιαλ στο ενδιάμεσο. Καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ απλό κορίτσι καθημερινό, χωρίς να έχει ύφακι και τουπέ!! Καλός χαρακτήρας!! Χωρίς να κλέψει χρόνο ξεκίνησε τον αγώνα παλι με πολύ καλή πιπα και μετά πέρασμα προφυλακτικου και της ζήτησα να της πάρω το μουνακι. Όπως είπε και η ίδια δε το περίμενε να είμαι ανώμαλος και να θέλω μουνακι ? ντροπή μου και εμένα να μην τη πάρω μόνο από κωλο!! Συνεχίσαμε σε διάφορες στάσεις μόνο από κωλο γιατι η ανωμαλία έχει και τα όρια της αχαχχα!! Το τέλος ήρθε ξανά στο στοματάκι της!! Στο χρόνο που μας απέμεινε δε κοίταξε να φύγει αντιθέτως μου έκανε μασαζακι και μιλήσαμε σα φιλαράκια. Δε κοιτάει να σου κλέψει χρόνο από τη συνεδρίαση, τιμάει τα λεφτά που δίνεις και σέβεται τον παρτενέρ της !! Τουλάχιστον εμένα αυτήν την εντύπωση που έδωσε και το εκτίμησα!!! Σίγουρα θα την προτιμήσω ξανα και κατά πάσα πιθανότητα με τη φίλη της τη Φραντσέσκα!! Σε ευχαριστώ για το υπέροχο σεξακι αριαννα μου!! Καλά γαμισια ετεροι συναγωνιστές!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 29, 2022
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
255€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Εγώ μάλλον πάω για το τριπλό και με Σοφία.