Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 27 10
Call-Girls 68694
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Λοιπόν η Αλμπινα είναι η φίλη της μάνας σου που τον έπαιζες μικρός και φαντασιωνοσουν να την πηδάς. Έτσι λοιπόν είπα να κάνω την φαντασίωση μου πραγματικότητα. Η Αλμπινα είναι μια γυναίκα χυμώδης, με μεγάλα βυζια (οποίος είναι βυζολαγνος, όπως εγώ, θα περάσει πολύ καλά) με ωραία επιδερμίδα, δοτική, φιλάει με πάθος, πλην όμως δεν είναι 24 Μαΐων που λένε στι σαϊτ, αλλά γύρω στα 40,τουλάχιστον σε εμένα έτσι μου φάνηκε. Την δουλειά την ξέρει καλά, άλλωστε χρόνια στο κουρμπέτι.
Με το που έρχεται στο δωμάτιο και μπαίνει μέσα είναι χαμογελαστή και σου βγάζει μια γλυκητα και μια οικειότητα. Ξεκινάει το παιχνίδι με φιλιά, με κάνει τούρμπο και πηγαίνει για μπάνιο λέγοντας μου να μείνω σηκωμένο, αλλά και να κου έπεφτε δεν θα υπήρχε πρόβλημα, θα το ξανασηκωνε το εργαλείο, έχει σηκώσει...μπόλικα. Βγαίνει από το μπάνιο φορώντας ένα σεξυ ζευγάρι εσωρούχων και αρχίσαμε το μπαλαμουτι. Αρκετά φιλιά και μετά καλή πιπα. Περνάει και από τις μπάλες. Παίχτηκαν 4 στάσεις η πρώτη να είναι αυτή από πάνω, εγώ από κάτω να χουφτωνω τις βυζάρες της και μετά στα 4 όπου και της τα έριξα στην πλάτη!!!
Μετά μπανακι και από τους δύο, λίγο μπλα μπλα και μετά ξεκίνησαν τα φιλάκια. Σιγά σιγά πέρασα και από τον λαιμό της και μετά πήγα και ΕΜΕΙΝΑ στις βυζάρες της, τις καταευχαρηστηθηκα!!! Μετά την γύρισα ανάσκελα φόρεσα την καποτα και μπήκα. Μετά την σήκωσα όρθια, την πήγα στον τοίχο πήγα από πίσω και μπήκα και άρχισα αμέσως το σφυροκοπημα, αντέχει. Έτσι τελείωσα μέσα στην καποτα.
Μπανακι ανταλλάξαμε ένα σταυροτο φιλάκι και έφυγε.
Συμπερασματικα αυτό που θα σας μείνει είναι ότι γαμησατε μια ωραία μιλφαρα που ξέρει να γαμιεται, κοινώς δεν θα κάψετε τα λεφτά σας, απλώς οποίος ψάχνει νεανικά κορμιά μοντελε τύπου, να πάει αλλού, δυστυχώς η Άλμπινα έχει κοιλίτσα αλλά δεν είναι αντιαισθητικη!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν