Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 69 10
Call-Girls 219338
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Της εξήγησα πως λόγω αντικαταθλιπτικών, ηρεμιστικών και λοιπών καταχρήσεων δυσκολεύομαι να χύσω. Κι ακόμα κι αν δεν τελειώσω (που μου συμβαίνει συχνά) δεν με ενοχλεί. Με ενδιαφέρει η επαφή, η κάβλα, κι ας μην υπάρξει κλιμάκωση. Εκεινη όμως είχε αντίθετη άποψη. «Δεν φεύγω από εδώ αν δεν χύσεις» με απείλησε. Και το εννοούσε.

Είναι παιδί η Βανέσσα. Δεν είναι πολύς ο καιρός από τότε που νυσταγμενη στο θρανίο περίμενε να χτυπήσει το κουδούνι για να βγει να κάνει ένα τσιγάρο στα κλεφτά.

Η πόρτα χτύπησε. Στεκόταν με μια μαύρη καμπαρντίνα. Κοντοπούτανο. Το πρόσωπό της μου θύμισε αμέσως την διάσημη Ισλανδή τραγουδίστρια.
Ένα πολύ τρυφερό φιλί αφού μπήκε. Όχι γλώσσα. Όμως τα εννοεί τα φιλιά της η δροσερή Βανέσσα.
Μου αρέσουν τα ζουμερά κορίτσια. Βυζαρες, δέρμα βελούδο, όμορφα ποδαράκια.
Αυτά είναι τα γούστα μου. Γι’ αυτο και η τόσο υψηλή βαθμολογία.

Προσεγμένη και πεντακάθαρη.

Τσιμπούκι με πάθος. Τον αγαπάει τον πουτσο όπως είπε κι ένας προηγούμενος συνάδελφος, αυτο είναι έκδηλο. Όμως κι εγώ αγαπώ τα μουνια. Και το δικό της μουνακι το λάτρεψα. Πολύ στενό. Ρούφηξε τον πουτσο μου σιγά σιγά ούτε τζελ ούτε τίποτα. Υπέροχη αίσθηση. Ξέχασα ότι φόραγα καποτα.
Ηφαιστειογενής χώρα η Ισλανδία, ηφαίστειο και το καβλοράπανο που με καβάλησε. Της άρεσαν οι εναλλαγές. Στα 4. Στα πλάγια. Εγώ από πάνω. Κάμποσα τρυφερά φιλακια. Νυχιές στην πλάτη μου γατίσιες. Οι ρώγες της μελι.

Η συμφωνία μας ήταν για μιάμιση ώρα, όμως στα πρώτα 10 λεπτά ζήτησα παράταση γιατί ήθελα να τη συζητήσω τη γκομενα. Τα λέει ωραία. Έχει πλακα το μωρό και σε κερδίζει.
Αφού τη διαβεβαίωσα πως δεν θα χυσω, προχωρησαμε σε όσα ανάφερα παραπάνω. Κι ενώ όλα δείχναν πως δεν θα τελειώσω, το κορίτσι μας το πήρε προσωπικά. Τον πήρε και τον έβαλε στις βυζαρες της και επιδόθηκε σε μια μαγική ισπανική μαλακία όπου και έχυσα.

Φράγκα να ‘χω να μου τα τρώνε τα αγνά λαϊκα κορίτσια οπως η Βανέσσα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 30, 2022
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
DoBeL
Ανώτερος
35
Πόντοι:
5.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 DickWinters, ksefyliaris, sotosdep2 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Νοεμβρίου, 2022
Η βαθμολογία θα έπρεπε να είναι πάνω από 7 φυσικά, αλλά ως νέο μέλος δεν αφήνει να βάλω παραπάνω
review reaction 1 sotosdep2, hornyasfuck
30 Νοεμβρίου, 2022
Καλησπέρα φίλε, θέλω να πω μπράβο για την κοπέλα που δεν μάσησε, δηλαδή σε είδε σαν άνδρα (και πελάτη) και δεν λογάριασε το πρόβλημα σου. Αν ήταν όλες και όλοι έτσι "αλτρουιστές" (βάζω την λέξη χωρίς ειρωνεία σε εισαγωγικά επειδή ήταν σε επαγγελματικά πλαίσια),
ο κόσμος θα ήταν καλύτερος.
review reaction 1 hornyasfuck, sotosdep2
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2