Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 6 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ειδα μονο τα αστερακια στις κριτικες γιατι δεν ειχα χρονο και εκλεισα το ραντεβου με μηνυματα. Αψογο το γραφειο, δεν εκανε καμια ερωτηση ουτε και παιχτηκε καποιο απροοπτο, ολα εγιναν στην ωρα τους. Ηταν η τριτη φορα που τους εμπιστευτηκα και ξανα βγηκα κερδισμενος.
Στο χωρο μου κινηθηκε ανετα απο την αρχη, ενω εγω κατα την εισοδο της ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο κοιταζοντας το σωμα της. Απο τις φωτογραφιες διαφερει μονο στο προσωπο που ειναι καλο αλλα οχι ετσι πλαστικο... Το υψος της ειναι το μονο που σε εμποδιζει να την πεις μοντελο και ειχε επιλεξει σοφα ντυσιμο που να δειχνει τι παιρνεις με την πρωτη ματια.
Γρηγορα εβγαλε τα ρουχα της και μπηκε για φρεσκαρισμα γιατι απο αγγλικα δεν εχει να πει σχεδον τιποτα. Σαν αντιδοτο για το μηδεν στο σοσιαλ εχει το χαμογελο και μια θετικη διαθεση που την βλεπεις και την νιωθεις. Γυρισε απο την τουαλετα με πολυ διαθεση για σεξ, δεν χρειαστηκε εισαγωγη και υπομονη, το βλεμμα της τα ελεγε ολα και ο κωλος της κεντριζε την προσοχη μου ακαταπαυστα. Ξεκινησε να με χαιδευει και να με φιλαει κοιταζοντας τους μυες του σωματος μου με λαγνο βλεμμα. Κατεβασε με προσοχη το σωβρακο μου λες και θα εβγαζε κατι πολυτιμο και κοιταξε μια φορα καλα τον πουτσο μου πριν τον βαλει ολο στο στομα της. Τον σαλιωσε και τον γυαλισε με την γλωσσα της απο πανω μεχρι κατω. Για καποια λεπτα εμεινα ακινητος και το ευχαριστιομουν αλλα πλησιαζα επικινδυνα στο να χυσω οποτε πηρα την κατασταση στα χερια μου και ανταλλαξαμε θεση. Ξεκινησα με τα μικρα αλλα φυσικα και συμπαθητικα βυζια της, ειδα την δεκτικοτητα της και τα ποδια να ανοιγουν για περισσοτερα. Κατεβηκα στο μουνι οπου ολα μυριζανε υπεροχα και ξεκινησα με την κλειτοριδα. Ανταποκριση πολυ ωραια απο το σωμα της με σπασμοδικες κινησεις και στο προσωπο αναλογη καυλα. Σιγουρα οχι σαν πραγματικη γκομενα αλλα δεν μπορουσε να κρυψει αυτο που ενιωθε, ηταν καλυτερο και απο το τσιμπουκι της αυτο που εβλεπα. Η πουτσα μου ηταν σε πληρη στυση και δεν ανεβαλα περαιτερω το σεξ, εβαλα την καποτα και αρχισαμε ιεραποστολικο. Δεν εισεπραξα φιλια ουτε και εκανε κινηση οποτε αλλαξαμε σε πισωκολλητο απο οπου χαριζει τελεια θεα ο κωλος της. Την πηρα συνεχομενα πιανοντας την απο την μεση για ενα δεκαλεπτο και κατεθεσα μεσα στην καποτα.
Δεν ηθελα να χασω με τιποτα τον δευτερο γυρο οποτε πηγα στην τουαλετα κατευθειαν και ετοιμαστηκα, μετα το ιδιο και εκεινη. Ειχε καταλαβει την προθεση μου και αρχισε αμεσα να ασχολειται με τον πουτσο μου και μετα απο μερικη στυση αρχισαμε ενα 69. Της δαχτυλιζα το μουνι και της εγλειφα την κλειτοριδα ενω εκεινη εκανε ωραιο γλειψιμο στο καυλι. Ακολουθησε ενα συντομο καβαλημα και μετα επιστροφη στο δυνατο της σημειο, το doggy... Αρχισανε οι φωνες καυλας και το μουνι της να μουσκευει, εδινα πονο ολο και περισσοτερο και δεν εβλεπα ενοχληση. Προχωρησα και σε μερικα χαστουκια, απο τα πιο απαλα στον κωλο και μεχρι να χυσω δεν σταματησε να καρφωνεται πανω στον πουτσο μου.
Το γαμησι εληξε με ενα χυσιμο πανω στον κωλο της και αμεσα χρειαστηκαν μερικα λεπτα διαλειμμα για να ανακτησω τις δυναμεις μου.
Ολα δειχνανε οτι γουσταρε το πηδημα και αυτο ακυρωνε τις οποιες δυσκολιες η ελλειψεις εχει σε τεχνικη.
Το νεανικο της κορμι ειναι πολυ ομορφο, ιδιαιτερα απο την μεση και κατω. Επαναληψη μαλλον δεν θα γινει γιατι θελω να αλλαζω συνεχεια τελευταια.
Καλα γαμησια απο εμενα, εγω περασα πολυ καλα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 27, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή