Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 18 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κάθοδος στην πρωτεύουσα για επαγγελματικούς λόγους. Εύκολη συνεννοήση με το γραφείο και ραντεβού αργά το απόγευμα στο χώρο της κοπέλας, ο οποίος είναι κάτι ανάμεσα σε airbnb και ξενοδοχείο. Ανοίγει η πόρτα και εμφανίζεται μια ψηλή (με τα τακούνια 1,85) όμορφη κοπέλα πολύ κοντά στις φωτογραφίες (η έκτη φωτογραφία είναι, κατά τη γνώμη μου, η πιο αντιπροσωπευτική για το πρόσωπό της) όπου φορούσε σέξυ εσώρουχα και από πάνω μια ρομπίτσα, ηλικία γύρω στα 33 - 34 την έκανα (δηλώνει 28, χωρισμένη με 10 χρονών παιδί). Αγγλικά για τ'ανάθεμα αλλά δε με πολυνοιάζει...
Πάμε τώρα στο πρώτο αλλά...
Η εικόνα του δωματίου ήταν απογοητευτική, εντελώς ακατάστατο... το δε μπάνιο... γεμάτο νερά, τρίχες, σκουπίδια και το αποκορύφωμα... η πετσέτα. Κρεμασμένες 4-5 βρεγμένες πετσέτες στην πόρτα του μπάνιου και μία κρεμασμένη δίπλα στο ντουζ (σαν χρησιμοποιημένη). Τη ρωτάω που έχει καθαρή πετσέτα, μου δείχνει αυτή δίπλα στο ντουζ... της λέω θέλω καθαρή διπλωμένη... και αρχίζει τα αζγκόνια ταραγόνια γιανιε πανιμαγιου. Της λέω επίμονα πως θέλω άλλη πετσέτα, με νοήματα μου λέει δεν έχω. Ευτυχώς είχα κάνει μπάνιο στο δικό μου ξενοδοχείο πριν πάω, οπότε έπλυνα τα απαραίτητα και σκουπίστηκα με το χαρτί υγείας... Ε ρε κατάντια λέω.
Στα του αγώνα... βγαίνοντας από το μπάνιο με περίμενε στο κρεβάτι έχοντας βγάλει μόνο τη ρόμπα. Μετά την ξενέρα της πετσέτας αλλά και της ακαταστασίας φοβόμουν πως η καθαριότητά της θα ήταν κάτω από τη βάση... ευτυχώς έπεσα έξω... το κορμάκι της μοσχοβολούσε... δέρμα βελούδο. Απ'ευθείας φιλιά... βαθιά με γλώσσα και πολύ πάθος. Κατεβαίνω κάτω για γλύψιμο με επιφύλαξη... μουνάκι μυρωδάτο, ξυρισμένο και πεντακάθαρο (δάχτυλα δεν θέλει). Την περιποιήθηκα για αρκετή ώρα και έδειχνε να το απολαμβάνει. Μετά ήταν η σειρά της... ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΙΠΑ... χωρίς δόντι, χωρίς χέρι, βαθιά όπου έμενε αρκετά... αντέχει το mouthfuck... θα την έλεγα εξαιρετική αν έγλυφε και μπάλες. Κόντευε να με τελειώσει... και την σταμάτησα για να την περιποιηθώ λίγο ακόμα... και μετά ξανά πίπα. Πέρασμα σκουφακίου και doggystyle όπου το στησίμο της ήταν καλό με πολύ καλή συμμετοχή και πάθος, κώλος μέτριος... όχι σφιχτός. Στη συνέχεια για αρκετή ώρα ενναλάξ ιεραποστολικά, κουταλάκι... με πολλά φιλιά, χάδια όπου ήρθε και το τέλος μέσα της. Στη συνέχεια στο μπάνιο για τα χοντρά, αφού πετσέτα δεν ακούμπησα... και χαλάρωση στο κρεβάτι με χαδάκια και φιλάκια (εκείνη δε φρεσκαρίστηκε). Στο 15 λεπτο που είχε μείνει με ρώτησε αν θέλω δεύτερο γύρο, ευγενικά αρνήθηκα και προσφέρθηκε για μασαζάκι.
Το δεύτερο αλλά πηγαίνει στο εξής...
Ο κυριότερος λόγος που διάλεξα την Milana ήταν για το στήθος της... λέω θα έχει σφιχτές βυζάρες για πολύ χούφτωμα και πιπίλισμα... παπάρια...
Το στήθος της είναι πεσμένο και άδειο (σαν της milena2 για τους βόρειους και milena3 για τους πρωτευουσιάνους). Ρώγα μικρή... χωρίς ιδιαίτερη ανταπόκριση. Το σώμα της δεν έχει παραπανίσια κιλά, αλλά δεν είναι σφιχτό.
Συνοπτικά, από θέμα συμπεριφοράς και υπηρεσιών είναι πολύ καλή. Στα αρνητικά η ακαταστασία του δωματίου και το πλαδαρό σώμα.
Ελπίζω να μη σας κούρασα... να είστε όλοι καλά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 27, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
22 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
213
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pilofori, Yatoputso, elpotero και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού