Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 47 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
αφήνω εδώ μία που είχα πάρει παλιότερα όταν είχε πρωτοέρθει... το 2019...
με το που είδα τις φωτό χλιμίντρισα... βλέπετε έχω μια αδυναμία στα γυμνασμένα σώματα, να φανταστείτε ακόμα και στο ινστα δεν ακολουθώ μουνάρες μοντέλα ή πορνοστάρ αλλά ως επί το πλείστον αθλήτριες άντε που και που κάνα φιτνες μόντελ... ξέρετε αυτές τις τουμπανιασμένες που τρομπάρουν σίδερα (μετφρ. pumping iron)
Είχα λοιπόν χτίσει μεγάλες προσδοκίες για το αθλητικό σεξ που θα με σέρβιρε η Στέλλα... και δεν έπεσα έξω...
Αλλά ας αρχίσω από την εμφάνιση... Σαφώς και υπάρχει επεξεργασία στις φωτό που την κάνουν να φαίνεται νεότερη στο πρόσωπο το οποίο είναι και λίγο σκληρότερο, αλλά στο κορμί δεν υπάρχει το παραμικρό ψέμα... ακόμα και η σιλικόνη στο στήθος που συνήθως δεν μου αρέσει... στην Στέλλα δεν με χάλασε! Για να το συνοψίσω, όπως λέει η fashion expert Βίκυ Καγιά... A body To Die For... Η κιουρία Στέλλα είναι σαφές πως έχει φάει πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα ανδρικής ψωλής στην βιζιτοκαριέρα της... και από την πρώτη στιγμή ξεδιπλώνει το ποικίλλο οπλοστάσιο τεχνικών που διαθέτει... Τα γλωσσόφιλα της, τα δαχτυλάκια της, η βαθειά της πίπα... σε κάθε στιγμή ξέρει δε να παίρνει με το κορμάκι της την κατάλληλη σέξυ πόζα για να ενισχύει την καύλα του πελάτη...
Δεν θα μπω στις πικάντικες λεπτομέρειες του ραντεβού... το μόνο που θα πώ καθ' ότι είμαι και εγώ πολύ γυμνασμένος, ότι έγινε του Cirque du Soleil... ο νοών νοείτο...
Δεν προτείνεται στους πιπινοφάγους μοντελάκηδες αγαπουληδες...
Προτείνεται σε αυτούς που εκτιμούν το έντονο αθλητικό και σέξυ γαμήσι...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 15, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
clonarius
Ανώτερος
28
Πόντοι:
5.946
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dimigoall, Γιώργος Παπ., maradona7 και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Νοεμβρίου, 2022
οταν λεω εισαι για το τσιρκο δεν εννοουσα αυτου του ειδους Χαχαχα!
G
geroksouras
review reaction 3 maradona7, clonarius, hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1