Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 31 10
Call-Girls 74766
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Την είχα προσέξει την προηγούμενη φορά που ήρθε, όμως δεν την προτίμησα γιατί δεν είναι ακριβώς στο γούστο μου. Όμως είδα ότι κάνει πρωκτικό, διάβασα και τις κριτικές και ο θεός βοηθός. Αρχικά για άλλη κοπέλα πήγαινα αλλά ούτε και σήμερα ήταν διαθέσιμη. Οπότε συννενοήθηκα με το γραφείο, καλή εξυπηρέτηση, μου είπαν ότι θα περάσω όμορφα.

Φτάνω νωρίτερα και περίμενα. Το γραφείο άργησε δέκα λεπτά να μου δώσει αριθμό δωματίου. Περιμένοντας, είδα τη Μάσα, πολύ όμορφη γυναίκα. Είδα και την Άντα, δεν τρελάθηκα, αν και πρέπει να έχει πολύ ωραίο σώμα.

Είχα ανησυχία μήπως είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με τις φωτογραφίες, όμως ανέβηκα τελικά. Μου ανοίγει την πόρτα ενώ κρύβεται, χαμογελαστή, αλλά με αμήχανο βλέμμα. Είναι η ίδια κοπέλα, απλά με λίγο πιο σπασμένο πρόσωπο, αλλά ωραίο σώμα μοντελέ. Σίγουρα είναι πάνω από 30. Ύψος και βάρος όσο γράφει. Μακριά ίσια μαλλιά. Με υποδέχεται με λευκό ολόσωμο κορμάκι γιόγκας.

Μετά τα τυπικά μπαίνω για ντουζ και αναρωτιέμαι να κάτσω ή να φύγω στο μισάωρο; Δεν είχα μεγάλες προσδοκίες, αλλά η κοπέλα φαίνεται ευδιάθετη και είχα την αίσθηση πώς θα κάνει το παν να σε ικανοποιήσει.

Όπως πάντα, προσπαθώ να τις κάνω να νιώθουν άνετα. Οπότε πλησίασα δίπλα της, φάνηκε αμέσως πώς η φάση θα είναι απόλυτα gfe. Γλωσσόφιλα αρκετά, με μέτρο όμως, στα όρια του αισθησιακού, σε αφήνει να τη φιλάς παντού. Με άφησε να τη γδύσω, αποκαλύφθηκε ένα ωραίο αδύνατο σώμα με μαλακό δέρμα, βυζάκι και κωλαράκι μικρά αλλά ωραία για χούφτωμα, με ρώγες καυλωμένες. Έχει μια μικρή χαλαρότητα στα μπούτια που όμως δεν ενοχλεί καθόλου, ενώ το κωλαράκι στέκεται επάξια στη θέση του.

Πέρασε στην πίπα και μπορώ να πώ ότι ήταν καλή. Καλό ρούφηγμα, μην φανταστείτε κάτι τρελό, η κοπέλα έχει τους δικούς της ρυθμούς και σε καμιά περίπτωση δεν είναι για πίεση. Όμως με περιποιήθηκε αρκετά, που έπρεπε να της το ανταποδώσω, εννοείται με τους ίδιους ρυθμούς.

Με καβάλησε και μου πρόσφερε ένα πολύ αισθησιακό σεξ. Τόσο, που κόντευα να τελειώσω κι έτσι αλλάξαμε στάση. Πολύ δεκτική στα γλωσσόφιλα και το γλύψιμο στις ρώγες, φαίνεται να το απολαμβάνει. Ώρα να περάσω στο κωλαράκι της. Φεύ όμως.

Μου αρνήθηκε ευγενικά, παρόλο που το είχα ζητήσει από το γραφείο. Όμως επειδή ο σεβασμός κερδίζεται, δεν επέμενα και συνεχίσαμε από κει που μείναμε. Ο ρυθμός συγχρονίστηκε, οι ανάσες μας βαριές, έντονο eye contact, της ζήτησα να με ξανακαβαλήσει και να δώσει αυτή το ρυθμό. Ανέβασε ένταση, δεν το περίμενα αυτό, το τέλος ήρθε με παρατεταμένο χύσιμο μέσα της, ενώ μου χαμογελάει, είχε χαρεί που με ικανοποίησε με τον τρόπο της. Τη φίλησα και μπήκα για ντουζ.

Κουβεντιάσαμε ευχάριστα, είναι ενδιαφέρων άνθρωπος. Ασχολείται με τη γιόγκα και τον διαλογισμό, λέει πώς βοηθά τους ανθρώπους να ξεφύγουν από αγχώδεις καταστάσεις και στρες με τον διαλογισμό. Από αυτό και μόνο κατάλαβα πόσο χαλαρή και αισθησιακή είναι στο σεξ. Θα μου πείτε τώρα και το πληρωμένο σεξ είναι ένας τρόπος να ξεφύγεις.

Δεν άργησαν τα γλωσσόφιλα και παίχτηκε δεύτερος γύρος, όμως ο χρόνος τελείωνε και το αφήσαμε. Της το είπα μάλιστα πώς δεν ωφείλει να αγχωνόμαστε και συμφώνησε και μάλιστα με προέτρεψε να ξεκινήσω γιόγκα. Όχι ευχαριστώ. Οπότε φιληθήκαμε και καληνύχτα σας.

Ήταν μια καλή συνάντηση με μια όμορφη κοπέλα, με απόλυτα χαλαρούς και αισθησιακούς ρυθμούς. Το μόνο που με ξενέρωσε είναι η άρνηση της στο πρωκτικό. Αναρωτιέμαι πώς μια τέτοια κοπέλα προσφέρει πρωκτικό, γιατί συνήθως οι κοπέλες που το προσφέρουν, είναι για πιο άγρια πράγματα. Στην τελική όμως δεν έμεινα παραπονεμένος, μιας και είχαμε καλή χημεία και πολύ αισθησιακό σεξ. Δε θα την ξαναδώ όμως γιατί το γούστο μου διαφέρει αρκετά σε σχέση με αυτά που προσφέρει, αλλά και σε ηλικία και εμφάνιση.

Ρώτησα το γραφείο γιατί αρνήθηκε και μου απάντησαν ότι δεν ήθελε άλλο για σήμερα. Τουλάχιστον ας με ενημερώνατε, θα το καταλάβαινα, για να αποφευχθεί η αμηχανία πάνω στο σεξ. Μας ενημέρωσε μετά, λέει. Κάτι δεν μου κολλάει, μπορεί και να τρόμαξε με το μέγεθος, που δεν είναι και τίποτα τεράστιο. Αν ισχύει αυτό, τότε θα μπορούσε να μου το πει από μόνη της. Αλλά όχι, οπότε μάλλον δεν την είχαν ενημερώσει.

Πάμε στα βουνά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 23, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
129
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 OUROBOROS, TOMCRUISE, mancunian1986 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Νοεμβρίου, 2022
Να συμπληρώσω κάτι σημαντικό που εκτίμησα αφάνταστα. Μπορεί μεν να άφησα τα λεφτά στην άκρη μετά το 1ο ντουζ, όμως ούτε που τα πήρε, μέχρι το τέλος της συνάντησης εκεί ήταν, στην άκρη.
review reaction 1 james034
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1