Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 61 10
Call-Girls 155474
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η συνάντηση συνέβη πέρυσι την άνοιξη στο πρώτο τουρ της.
Είχα διαβάσει κριτικές για αυτή ότι το ζεί και δίνεται ολοκληρωτικά,και ίσως περισσότερο από ότι κάποιοι αντέχουν. Έψαχνα κάποια να αντέχει και να γουστάρει το δυνατό γαμησι επειδή με την κοπέλα μου δεν παίζει κάτι τέτοιο.Ετσι αποφάσισα να την συναντήσω.
Θα παραλείψω τα διαδικαστικά.
Μπαίνει μέσα και παρόλο που είχα διαβάσει ότι είναι ψηλή ξαφνιάστηκα όταν την είδα από κοντά ειδικά με τα τεράστια τακούνια που φοράνε.Αλλα και χωρίς αυτά, είναι πολύ ψηλή καθώς προειπαν και οι προλαλησαντες.
Αγγλικά λίγα, όχι ελάχιστα αλλά για κανονική επικοινωνία έπαιξε πολύ translate . Ετοιμάστηκε βάζοντας ρωσικά τραγούδια όσο ήταν στο μπάνιο και μόλις βγήκε ήρθε σαν λυσσασμένη επάνω μου, σχεδόν μου επιτέθηκε.
Σε λεπτομέρειες για το τί έγινε μετά δεν θα μπω, αλλά θα κατατοπισω τους αναγνώστες σε κάποια σημαντικά σημεία.
Η πίπα της είναι πολύ καλή και είναι κι αυτή πολύ πρόθυμη και υπομονετική ( αυτό το αναφέρω διότι μόλις τελειώσω μία φορά, μετά δύσκολα τελειώνω και δεύτερη μέσα σε μία ώρα, παρόλα αυτά το πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό),
Δέχεται οτιδήποτε αρκεί νομίζω να της το βγάλεις, εμένα πάντως δεν είπε σε τίποτα όχι, μόνο να μην είμαι πολύ έντονος όταν την πνίγω.Γενικα το γουστάρει πολύ να γαμιεται και θέλει κι αυτή κάποιον που να της τον δώσει δυνατά και άγρια.Δεν προτείνεται για gfe ,αν και σε κάποιες στιγμές ήταν περιποιητικη και γλυκιά, αυτό μπορώ να πω με ξάφνιασε θετικά.
Ως προς την εμφάνιση, έχει όμορφο πρόσωπο, οι φωτογραφίες είναι ακριβείς,το σώμα της είναι στεγνό ως επί τω πλείστον, αυτό που με χάλασε εμένα ήταν ότι τα βυζιά της δεν ήταν σφρυγυλα όπως κι ο κωλος της. Σημάδι έλλειψης γυμναστικής, αλλά πλέον είναι σπάνιο να βρείς γυναίκα που να γυμνάζεται με ασκήσεις αντίστασης για να σφίξει το κωλαρακι κι όλο το σώμα Προτείνεται ανεπιφύλακτα για μη αγαπουληδες και συναγωνιστές με ικανότητα καρδιακών παλμών άνω των 200.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν