Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 16 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 64759
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καλησπερα συναγωνιστες!
Παρολο που οι κριτικες της Lika ηταν αναμεικτες αποφασισα να το ρισκαρω μαζι της γιατι οι φωτογραφιες της μου αρεσαν πολυ και δεν μπορουσα τελικα να τη βγαλω απο το μυαλο μου.
Το ραντεβου κλειστηκε με μηνυματα και για το ξενοδοχειο που περιμενει τους πελατες η κοπελα.
Εκανα μπανιο πριν παω και ξανα με το που μπηκα στο δωματιο της για να μην εχει αμφιβολιες για την καθαριοτητα μου.
Δεν μπορω να πω οτι ειναι ιδια με τις φωτογραφιες αλλα ουτε και απογοητευεσαι, με κυριοτερο πλεονεκτημα στην εμφανιση τον ωραιο κωλο της εμεινα αρκετα ευχαριστημενος προσωπικα. Απο προσωπο επισεις καλη, περιπου και αυτο, οτι βλεπετε στις φωτογραφιες.
Οσοι θελετε φιλια καλος η κακος τα δινει μονο επιφανειακα στο στομα αλλα χρησιμοποιεΙ καλα την γλωσσα της για να γλειψει σε ολο το σωμα. Ξαπλωσαμε μαζι και αρχισαμε ενα φασωμα τυπου ζευγαριου κατα το οποιο ηταν οντως εντυπωσιακη η συμμετοχη της. Ηταν λες και με γνωριζε και περιμενε να συναντηθουμε για να κανουμε σεξ. Στην συνεχεια επεδειξε την αριστη τεχνικη και επιθυμια στο στοματικο αλλα και εμενα απο την στιγμη που ειδα το μουνι της ολο και περισσοτερο φουντωνε η καυλα μου για να της το γλειψω. Εκανα υπομονη για μερικα λεπτα γιατι ηταν οντως καλη και μετα της ανοιξα τα ποδια και εκανα σχεδον βουτια αναμεσα τους. Εχει νεανικο μουνακι, καθαρο και μοσχομυριστο. Με ενα δαχτυλο μεσα στο στομα της το ευχαριστιοταν οσο εγω εκανα οτι καλυτερο μπορουσα. Κατεβασε λιγα υγρα που με καυλωσαν ακομα περισσοτερο και χωρις να βαλει τζελ στηθηκε στα τεσσερα για να αρχισουμε το γαμησι.
Καλο απο αισθση το μουνι της και περισσοτερο μου αρεσε οτι ηθελε να το ζησει το γαμησι και μου δοθηκε πραγματικα με καλο στησιμο και εκφραζωντας ανοιχτα την καυλα της. Ξεκινησε να βογγαει λιγο αφου αρχισαμε το γαμησι και σταματησε οταν εχυσα.
Στο διαλειμμα επαιξα πολυ με το βυζια της που ειναι μικρα αλλα εχουν ωραιο σχημα. Τελικα καναμε ενα 69 και μετα απο αυτο αρχισαμε παλι με ιεραποστολικο. Η ιδια καλη συμμετοχη συνεχιστηκε στον δευτερο γυρο, στην αρχη με εσφιγγε με τα ποδια της και μετα στα τεσσερα μου καρφωνοταν με δυναμη πανω μου. Τελευταια σταση καναμε αναποδο cow και εδωσε πολυ πονο, εμεινα μαλακας με τις επιδοσεις της και συνεχισε να γαμιεται ακομα και οταν ειχα χυσει.
Πλυθηκα και εφυγα σχεδον αμεσως γιατι ειχαμε κλεισει μια ωρα μαζι.
Αυτα τα λιγα μαζι της και συνολικα μπορω να πω οτι περασα καλα.
Οσο για επαναληψη σε μερικους μηνες μπορει ξανα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 21, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
L
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 rsotos7, Antonis78, TOMCRUISE και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού