Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 73 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 200608
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
- Έλα αγάπη μου τι κάνεις, πήγατε επίσκεψη με τα παιδιά στην μητέρα σου? Εγώ τώρα μπαίνω στο ραντεβού να τα πούμε επιτέλους με τον ξένο.
(Μόλις μπήκα στο ξενοδοχείο να συναντήσω την Kelly. Έχω διαβάσει τόσα κι έρχεται τόσα χρόνια στην Ελλάδα που έπρεπε να την δοκιμάσω.)

- Ναι μόλις ήρθε ο Ούγγρος από την GlamEsc Motors. Δεν μπορείς να φανταστείς αγάπη μου τι κοιλαράς είναι.
(Πρώτη εντύπωση, ωραίο κορμί, fit, ωραία ντυμένη με μαύρο εφαρμοστό κολάν, οι φωτογραφίες στο πρόσωπο ακριβέστατες. Αλλά μου φάνηκε πολύ χαζοχαρούμενη, μπήκε στο δωμάτιο και άρχισε να χασκογελάει λέγοντας κάτι σάχλες.)

- Έλα μωρό μου. Περίεργος τύπος τι να σου πω. Αλλιώς τον περίμενα. Αλλά ελπίζω να πάει καλά η συνάντηση.
(Αν και σχεδόν όλοι γράφουν για κορμάρα και μοντέλο, εμένα δεν με τρέλανε. Το φτιαχτό βυζί πολύ μεγάλο και δεν ταίριαζε τόσο με το αδύνατο κορμί της, ενώ θα την έλεγα και άκωλη.)

- Πολυλογάς σου λέω ο Ούγγρος, ανοίγει το στόμα του και δεν σταματά.
(Η πίπα της καλή αλλά άκρως επαγγελματική και μηχανική. Αλλά ξέρει τι κάνει)

- Άμα ήσουν εδώ μωρό μου θα σκυλοβαριόσουν, πηγαίνει συνέχεια από το ένα θέμα στο άλλο.
(Ξεκινήσαμε με αυτήν από πάνω, κουνιόταν καλά και γρήγορα. Οι κινήσεις της δείχνουν ότι είναι πολύ έμπειρη, μπορεί να σε κάνει να χύσεις πριν το καταλάβεις. Μετά την έβαλα κάτω και της άνοιξα τα πόδια. Αντέχει υψηλές ταχύτητες. Την γαμούσα δυνατά αλλά η συμμετοχή της ξανά επαγγελματική με σκοπό να σε κάνει να τελειώσεις το γρηγορότερο δυνατόν. Την γύρισα στα 4. Το κωλαράκι της ωραία αίσθηση αλλά σχεδόν flat. Την γαμούσα δυνατά και μερικές φορές έπιανα κόκκαλα. Τελείωσα στην στάση αυτή)

- Έλα αγάπη μου με ακούς. Σταματήσαμε για ένα διάλλειμα. Πήγε τουαλέτα ο χοντροκοιλιάς. Τα χαιρετίσματά μου στην πεθερούλα μου. Μακάρι να ήμουν μαζί σας. Σε λίγο ξαναρχίζουμε εμείς.
(Πήγε έκανε ντους, και γύρισε πάλι χασκογελώντας και λέγοντας χαζομάρες ακούγωντας τους συναγωνιστές στα διπλανά δωμάτια. Λες και πρώτη φορά πάει σε τέτοιο χοτελ. Με το που ξάπλωσα την έβαλα να μου ξαναπάρει πίπα. Η πίπα στα ίδια επίπεδα. Καλή, βαθιά αλλά μηχανική)

- Ναι μωρό μου αργήσαμε λίγο παραπάνω. Αφού ο πολυλογάς μέχρι για το σκυλάκι του μου μιλάει.
(Την γυρνάω σε doggy και λέω στον δεύτερο γύρω θα γαμάω μόνο από πίσω, αφού μου φάνηκε ότι στα τέσσερα δεν έχει αυτή τον έλεγχο. Της έριξα και σκαμπίλια στο κωλαράκι που τα δέχτηκε αδιαμαρτύρητα)

- Δεν μπορώ να σου μιλήσω τώρα αγάπη μου πρέπει να κάνω μία επείγουσα κατάθεση. Θα σε πάρω σε λίγο.
(καθώς την γαμούσα δυνατά από πίσω, καταθέτω σε αυτήν την στάση. Έδειξε να χαίρεται που τελείωσα κι έβγαλε το μεροκάματο. Τα λεφτά τα πήρε στο τέλος,

- Τελείωσε το ραντεβού μωρό μου. Έφυγε ο βαρετός Ούγγρος. Το καλό είναι ότι δεν θα έρθει ο ίδιος στο επόμενο meeting αλλά θα στείλει κάποιον συνάδελφό του.
(Γενικά περίμενα καλύτερα. Έχω διαβάσει διθυραμβικά σχόλια. Οκ, είναι όμορφη, αδύνατη, με μεγάλα πλαστικά βυζιά, αλλά έχω περάσει καλύτερα με άλλες λιγότερο επαγγελματίες. Δεν το μετάνιωσα που πήγα μαζί της αλλά δεν θα την ξαναέβλεπα. Θα την προτιμούσα στα 140 αντί για 160 ευρώ.)

- Να περνάτε καλά μωρό μου και τα φιλιά μου στην πεθερούλα μου. Πες της ότι ήθελα πολύ να ήμουν μαζί της να δοκιμάσω τον απίστευτο μουσακά της. Και μην σε νοιάζει που εγώ γαμιέμαι στην δουλειά. Αφού ξέρεις για σας τα κάνω όλα.
( Ο μουσακάς της πεθεράς μου είναι μία αηδία)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 16, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
JamesDaniel
Σπουδαίος
10
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 CumAndRescueMe, nightvoice10, mancunian1986 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Νοεμβρίου, 2022
Λίγοι άνδρες είναι τόσο τυχεροί ώστε να μιλάνε τόσο εκτεταμένα με την κυρά για εργασιακά θέματα.
Είσαι έμπνευση για πολλούς ευρισκομένους υπό τον παντοφλιακο ζυγό.
Ευ γέ!
review reaction 1 review reaction 3 Aragorn135, HoneyVoskos
22 Νοεμβρίου, 2022
Ωραίος και δουλευταράς !
Πρόσεχε μόνο τις κακοτοπιές μην την πατήσεις σαν ένα γνωστό μου
που τώρα γαμιέται στην κυριολεξία στην δουλειά για να πληρώσει διατροφή!
review reaction 1 Aragorn135
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2