Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 5 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η συνεννόηση με την κα Καίτη άψογη. Η κοπέλα στην ώρα της περιποιημένη και χαμογελαστή.

Με τα welcome και τα nice to meet u έδωσε το πρώτο φιλί . νταμάρι η γυναίκα , κομψά ντυμένη. Πρόσωπο όμορφο ότι βλέπετε θα σας έρθει , από κορμί ψηλή ,γεροδεμένο κορμί όχι χοντρό, ότι της πάει δλδ, ένα - δύο κιλά παραπάνω ή παρακάτω δεν θα της πήγαιναν πιστεύω. Αγγλικά μια χαρά.
Της πρόσφερα ουίσκι και πέρασε για φρεσκάρισμα, επιστροφή με σέξι ενδυμασία, πολλά φιλιά και χάδια είχαμε.
Στηθάκια 2+ πλαστικοποιημένα αλλά με καλή όψη και υφή , ρόγες ζωντανές, πιπίλα φουλ.
Πίπα πολύ καλή, γυαλίζει μπαλάκια , πολύ ντιπ μέχρι πνιγμού, την άφησα εκεί και το απόλαυσα.
Απόλαυσα και το μουνάκι της , και εκεί ξεχάστηκα, δάχτυλα δέχεται μπρος , πίσω νιετ..
Καποτούλα και ιεραποστολικά , ζόρια θέλει αλλά μην το παρακάνουμε νομίζω , να πάει και στην μανούλα της. Φιλιά είχαμε και πάλι ,χάδια , ανεβάζει στροφές , σηκώνει πόδια και σε αγκαλιάζει σαν τον Βόα , σου τραβάει και καμιά τούφα αλλά και σφαλιάρα στα κωλομέρια για να ανάψουν και άλλο τα αίματα. Ανεβάσαμε τα πόδια στους ώμους μου , έγλυφα τις γάμπες της και την κάρφωνα ακούγοντας την ανάσα της.
Τελειώσαμε και ήθελε αγκαλίτσες. Άντε πάμε για αγκαλίτσες και φιλάκια αλλά να πάμε και για μπανάκι σιγά-σιγά γιατί ο χρόνος δεν γυρνά.
Με περίμενε στην κρεβατοκάμαρα πίνοντας το ουισκάκι της , μια από τα ίδια στα προκαταρκτικά ,αλλαγή στις ερωτικές στάσεις είχαμε με καβάλησε για αρχή και μετά στα τέσσερα, ούτε μα ούτε μου , ειδικά στα 4 πιασμένος από την κωλάρα της , έφαγε και σκαμπιλάκια . Βόγκαγε και κοιτιόταν στον καθρέφτη , είχε ένα βλέμμα όλο ανωμαλία - προστυχιά σαν να σου λέει σκίσε με πιο δυνατά. Τελείωσα πάλι μέσα της και ξαπλώσαμε για ανάσες. Ψιλοκουβέντα είχαμε πριν το τελευταίο φρεσκάρισμα της και την αναχώρηση της με το δωράκι της στην τσάντα της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 20, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
gpd
Γλομπεάρχης
332
Πόντοι:
34.717
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xan4625, Διαγραμμένο μέλος 185569, eridon1877 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Νοεμβρίου, 2022
ουστ προμοτορα
G
geroksouras
review reaction 1 review reaction 3 Elganador, hornyasfuck, gpd
21 Νοεμβρίου, 2022
Αν και δεν με τραβάει το πλαστικό ψήνομαι...
review reaction 1 Elganador, hornyasfuck
22 Νοεμβρίου, 2022
δεν φαίνεται για πλαστικό, καλή δουλειά έχει γίνει, έχει επενδύσει χρήμα η νεαρά μας εκεί
gpd
gpd
review reaction 1 andronikos3, hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3