Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 10 10
Call-Girls 37443
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επειδή την κοπέλα την είχα ξαναδεί την άνοιξη όταν είχε έρθει με το GDE μπήκα στον πειρασμό να διαβάσω ξανά την κριτική μου. Ομολογώ ότι αν και στην εμφάνιση (σώμα) είχε ανεπαίσθητες διαφορές το συναίσθημα που μου δημιούργησε ήταν το ίδιο τώρα με βάση αυτά που περιέγραφα τότε. Η εμφάνιση, η συμμετοχή (ερασιτεχνική αλλά σωστή) και η φρεσκάδα μου την είχαν κάνει κάγκελο από την αρχή της συνάντηση και δυσκολευόμουν να κρατηθώ να χύσω. Τόσο πριν μπω μέσα της όσο και αφού μπήκα. Είναι πραγματικά μοναδικό το συναίσθημα και δύσκολα το συναντάς. Κοριτσάκια τις ηλικίας της δε δίνονται τόσο εύκολα με τον κάθε πελάτη. Προφανώς και δεν έχω ψευδαισθήσεις ότι κατά βάθος δε με βλέπει απλά σαν πελάτη. Την 3η φορά που απομακρύνθηκα και σταμάτησα τα προκαταρκτικά για να μην τελειώσω με ρώτησε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Φυσικά και δεν έφταιγε το κορίτσι.



Στο σεξ μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς ξεχωριστός. Το ασυνήθιστο για την ηλικία της είναι ότι είναι θερμή και μπαίνει στο ρόλο της σε βαθμό που σε ξαφνιάζει. Όσον αφορά την τεχνική βέβαια δεν είναι έμπειρη 30αρα αλλά και δεν περιμένεις κάτι τέτοιο από ένα τόσο φρέσκο κορίτσι. Τόσο στον τρόπο που έγλυφε τα αρχίδια, όσο και στο Cow φαινόταν η έλλειψη εμπειρίας. Σε καμία περίπτωση όμως αυτό δεν είναι κάτι που το σκεφτόμουν και με προβλημάτιζε κατά τη διάρκεια της πράξης. Το να έχεις ένα τέτοιο πλάσμα σε ιεραποστολική στάση και να επιδιώκει να σε φιλάει αρκεί. Όπως και να νοιώθεις τις μυρωδιές της νιότης της. Σου μεταφέρει ένα μοναδικό συναίσθημα.



Όσον αφορά το σεξ αναφέρω επίσης ότι δε χρησιμοποίησε καθόλου λιπαντικό μόνο λίγο το σαλάκι της πριν την είσοδό μου. Την πήρα ιεραποστολικά, Cow, όρθια, με την πλάτη της στον τοίχο, όρθια ενώ τη σήκωνα, στα 4 και ποτέ δεν έδειξε δυσαρέσκεια ανεξάρτητα από τους ρυθμούς ή τη στάση. Όσον αφορά τη διάρκεια, οφείλω να ομολογήσω ότι τη 2η φορά καθυστέρησα αρκετή ώρα να χύσω και τη παίδευσα με πολλές στάσεις.



Από ότι ανάφερε έχει έρθει μόνο 2 tour Ελλάδα και δεν έχει ταξιδέψει ποτέ της σε άλλη χώρα. Θα την ξανασυναντήσω σίγουρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 18, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
58
Likes:
3.907
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, mysterious, Yatoputso και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Νοεμβρίου, 2022
Βρε παιδιά, έλεος!!! Χρειάζομαι τα χρήματα να βάλω πετρέλαιο Χεχε! Μην με ξεσηκώνετε! Ελπίζω να καθίσει μέχρι αρχές Δεκέμβρη γιατί νωρίτερα δεν μπορώ Λύπη
review reaction 1 review reaction 3 arxidakos, hornyasfuck, Γιώργος Παπ.
21 Νοεμβρίου, 2022
@Firerider αν εχεις πουλοβερ ξανασκεψου το.
review reaction 1 review reaction 3 mysterious, arxidakos, hornyasfuck
21 Νοεμβρίου, 2022
Και μονο που σε φιλαει βαθια και νιωθεις την ανασα απο αυτο το φρεσκο νεαρο πλασμα που αποπνεει αυτη νιοτη νομιζω οτι μετα απο αυτο το ραντεβου αισθανεσαι τετοια ντοπα και μπουσταρισμα μεσα σου σαν να σου εκαναν μεταγγιση αιματος και κερδισες 20 χρονια ζωης.
review reaction 1 mysterious, hornyasfuck, Rebirthed Sapiens Sapiens και 1 ακόμα μέλος
26 Νοεμβρίου, 2022
για το photoshop στη μαπα θα μας πεις ??
26 Νοεμβρίου, 2022
@roughfacker δεν παρατήρησα κάτι. Ισως φταίει η ηλικία ή και το οτι δε γαμουσα με γυαλιά. Αν πάντως είδες κάτι που δεν είδαμε εμείς οι υπόλοιποι γράψε το αναλυτικά σε κριτική.
review reaction 1 hornyasfuck
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5