Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 105 10
Call-Girls 321562
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Είχα πάρει την Κλόι για νωρίς το απόγευμα και πάλι οι φώτος και οι κριτικές της Σιένα με έκαναν να την περιμένω ανυπόμονα στις 2 μετά τα μεσάνυχτα τέρμα καυλωμένος!!

Χτυπάει η πόρτα και μπαίνει...θέε μου τι φατσάρα! Διστακτικά και λίγο σφιγμένα στην αρχή.
Ευτυχώς είχα διαβάζει στις κριτικές ότι θέλει λιγο χρόνο και κρατήθηκα να μην της ορμήξω.
Αυτή ήταν η κίνηση ματ.
Κάθισε στο κρεβάτι και εγώ δίπλα της μονο με την πετσέτα...εκανε ένας Iqos και τα είπαμε πολύ ωραία. Δεν μιλάει πολυ καλα αγγλικα αλλα βγαίνει άκρη και είχαμε πολύ χημεία. Γέλια και χαδάκια και έφυγε για ντους.

Και παιδιά βγαίνει...τι βγαίνει...με ένα σετ μαύρα εσώρουχα ένα απίστευτο κορμί...μαυρισμένο όσο πρέπει...με τρελά tan lines...

Καθομουν στην ακρη του κρεβατιου και ερχεται στα γονατα...μου κανει ακρη την πετσετα και με αρχιζει μια απιστευτα αισθησιακη πιπα...με τρομερο σπασιμο μεσης για να βλεπω πισω την κωλαρα της. Παρανοική κωλάρα και τρομερά στησίματα.
Την πηρα στα τέσσερα που είχε ένα απ΄'τα καλύτερα σπασίματα μεσης που εχω δει στη ζωή μου. Τρομερό κορμι γυμνασμένο...δεν σταματησε να εχει το βλεμμα της καρφωμένο στο δικό μου ακόμα και στα 4.

Ανεβασμένες στροφές και μετά όταν με καβάλησε..κλειδωσε τα ποδια της κατω απ'τα δικα μου και καβάλησε δίχως αύριο...την γυρίσα απο κατω μου και με βαθεια φιλιά και σφιχτή αγκαλια με χερια και ποδια φωναζε δυνατα στο αυτι μου ενω εχυνε δυνατα...εσταζε το μουνακι σαν τρελο...
μετα απο λιγο αρχισε να μου λεει ψιθυριστα στο αυτι οτι θελει να την χυσω μεσα της...οτι θελει να νιωσει τον πουτσο μου να τινάζεται μέσα της δυνατά ενώ με σφίγγει με το μουνάκι της.

Δεν ήθελα τίποτα άλλο...σε λιγα δευτερόλεπτα αρχισα να χυνω πολυ δυνατα μεσα της...το μουνακι της μου εσφιγγε τον πουτσο δυνατα...τα ποδια της μου εσφιγαν την μεση δυνατα...τα χερια της μου εσφιγγαν την πλατη και τον σβερκο δυνατα...από τα καλύτερα χυσίματα της ζωής μου.

Μου ζήτησε να μεινω μεσα της ενω με φιλουσε με γλωσσα αισθησιακά και το λαιμο φιλικα...

Μπανάκι μετά και πανέμορφο σόσιαλ σαν να γνωριζόμασταν χρόνια.

Πήγε να μου παρει πίπα αλλά δεν άντεχα άλλο. 3 χυσίματα σε 8-9 ώρες είναι παρα πολλά για μένα. Μου εκανε μασαζ και χωνόταν στην αγκαλια μου για φιλια σαν να ειναι η κοπέλα μου.

Ξέρω θα ακουστώ σαν αγαπούλης αλλά μιλάμε για το τέλειο call girl για τα δικά μου δεδομένα.

Είναι ίσως η μόνη ως τώρα που θα σκέφτομαι σοβαρα αν ξαναβρεθούμε ταυτόχρονα στην Αθήνα να την ξαναπάρω.
Από την άλλη φοβάμαι μη χαλάσω την τέλεια εικόνα που έχω για αυτήν.

Τεσπα αν έρθει η ώρα βλέπουμε σε τι θα ποντάρουμε.

Να γαμάτα καλά και να περνάτε καλύτερα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 31, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου