Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 15 10
Call-Girls
46457
Γενική βαθμολογία
3.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
2.0
Επικοινωνία
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Το γραφείο σε όλα άψογο .Η κοπέλα είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες .Καυλιαρικο πρόσωπο κοντούλα με ωραίο σώμα . Η κοπέλα στην αρχή ζήτησε το χρήμα , κακό σημάδι .Πάω ντουζακι και ύστερα πλησιάζω την τσουπρα να δώσω φιλάκι, μου κρατάει το πρόσωπο σε απόσταση, φιλιά ,χάδια και τα λοιπά δεν ήθελε .Έτσι την πήγα γαμιοντας μέχρι το 56 λεπτό ,δεν έδειξα έλεος, ούτε έπεφτε η πουτσα όσο δεν γουστάρε και δυσανασχετουσε τόσο τρομπαριζα .Ευτυχώς πήγα ντοπαρισμένος και επειδή είναι ωραίο καυλακι δεν είχαμε πτώση .Προσωπικά το ευχαριστήθηκα, της πέταξα στο τέλος τα φλοκια, αλλά στην μάπα ,αλλά στο σώμα ,φώναζε γελαγα, φρικαρε .Το ζουμί επειδή ποτέ δεν ξέρεις πως λειτουργούν τα κορίτσια εισαγωγής . Μπορεί στην αρχή ξεκούραστες κλπ να γουστάρουν, μετά όμως να κάνουν αγγαρεία, πάμε προετοιμασμένοι για την μάχη .Δεν πτοουμεθα με την αποκρουστική συμπεριφορά της κορασίδες .Με το να σε σιχαινεται, σαν να αντικρίζει λεπρο και δεν δείχνουμε έλεος για κανένα λόγο .Αυτά και βαρατε δυνατά στο ψαχνό αδέρφια.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
απο που κι ωσπου οι εσκορτ να παιρνουν τα λεφτα στο τελος;
τα μπουρδελα τα μασαζ και τα στουντιο μετα τα παιρνουν και δεν το ξερω;
πηγαινε ευρωπη και πες εγω στο τελος πληρωνω
εγω δηλαδη ειμαι μαλακας που τα δινω με το που βγω απο το μπανιο;
Θα σου κάνει καλό….
Είμαι σίγουρος ότι έχεις θέμα και δε το γνωρίζεις…..