Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 70 10
Call-Girls 280914
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επαναληπτικό με την Αννούλα. Θα έγραφα την πρώτη φορά αλλά κάτι μου έλεγε πρώτα να γίνει επαναληπτικό ώστε να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Μιλήσαμε την προηγούμενη το βράδυ για μεσημεριανή συνάντηση, δεν είχε ελεύθερη ώρα, όμως τελικά με βόλεψε ανάμεσα σε δύο άλλες συναντήσεις. Δεν ξέρω αν έκανα καλά που δέχτηκα και δεν το άφησα για την επόμενη μέρα. Υποψιαζόμουν πώς θα ήταν κάπως κουρασμένη και μάλλον έτσι ήταν, χωρίς αυτό να σημαίνει πώς δεν ήταν ευδιάθετη με όρεξη να σε ικανοποιήσει.

Χτυπάει την πόρτα του γνωστού ξενοδοχείου και βλέπω το τυπάκι που ξέρουμε, μελαχρινή και αδύνατη, με χαμόγελο. Ντύσιμο total black με μίνι φούστα. Από κοντά είναι πιο όμορφη, η φωτογραφία που υπάρχει για προφιλ στην καρτέλα, την αδικεί πάρα πολύ. Αυτή τη φορά είχε εμφάνιση κοριτσιού που πάει στο γραφείο, ενώ την προηγούμενη φορά είχε εμφάνιση φοιτήτριας που το σκασε από κάποιο πάρτυ.

Πρέπει να πω, και ίσως την στεναχωρήσω, πώς έχω την αίσθηση ότι έχει μπει στο τρυπάκι της δουλειάς και τα κάνει όλα σχεδόν αναίσθητα. Μπορεί να είναι ιδέα μου, αλλά δεν ήταν αυτή που θυμόμουν και την είχα δει πριν κάνα μήνα. Παρολαυτά όμως είναι όλη την ώρα χαμογελαστή και με διάθεση να σε ικανοποιήσει.

Βγαίνει λοιπόν από το ντουζ με τα εσώρουχα, για το σώμα της δε χρειάζεται να τα επαναλάβω. Προσωπικά θα προτιμούσα το βυζάκι της να είναι λίγο μεγαλύτερο, αλλά δε με χάλασε. Ρώγες όμορφες με πίρσινγκ. Το κωλαράκι της είναι κόλαση, που όμως δε δίνει, σεβαστό. Πολλά τατουάζ που της πάνε.

Δεν άργησαν τα πρώτα γλωσσόφιλα πριν της προσφέρω απλόχερα γλυφομούνι, το οποίο έδειχνε να απολαμβάνει. Γλύψιμο και δάχτυλο πάντα πάνε μαζί, είχε αφεθεί. Σειρά της τώρα να σκύψει για πίπα. Η πίπα είναι το δυνατό της χαρτί. Είναι πάρα πολύ καλή, αντέχει mouthfuck και της βγάζω το καπέλο. Όμως, δεν είναι η κορυφαία, έχει περιθώρια βελτίωσης. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί, ενώ όλοι την εκθειάζουν για το υπέροχο στοματικό που κάνει, εγώ θεωρώ πώς με βελτίωση θα γίνει τοπ και θα τις πετσοκόψει όλες.

Αυτή τη φορά την άφησα να με γλύφει για ώρες, ο ρυθμός ανέβηκε και η έκρηξη δεν άργησε στο στόμα της. Το χύσιμο παρατεταμένο, με ρούφαγε μεχρι την τελευταία σταγόνα, τα κατάπιε όλα σαν καλό κορίτσι κι έσκασε ένα χαμόγελο μετά. Ούτε που κατάλαβα πότε πρόλαβε να τα καταπιεί. Με ξεζούμισε ολόκληρο.

Λίγο μπλα μπλα, εκείνη την ώρα έμαθα ότι είχε πριν από μένα άλλο ραντεβού, παρομοίως μετά από μένα. Αυτό με ξενέρωσε κάπως, αλλά σκέφτηκα πώς η δουλειά της είναι, γιατί ξενερώνεις; Διάφοροι λόγοι θα μου πεις, όμως δεν έχει σημασία. Οπότε πάμε για δεύτερο γύρο, να γίνει και κανονικό σεξ αυτή τη φορά.

Σεξ έγινε, δεν ολοκληρώθηκε όμως, ίσως επειδή έβγαλα αρκετό φορτίο με την πίπα της, και ήθελα χρόνο να φορτώσω πάλι. Παίχτηκε ιεραποστολικό, στα 4 και cow, αλλά κάπου εδώ φάνηκε να κουράζεται. Για διάφορους λόγους, ένιωσα πώς χάθηκε η χημεία που είχαμε, ο πούτσος μου άρχισε να πέφτει, οπότε της είπα να το αφήσουμε. Ίσως λάθος δικό μου, γιατί το κορίτσι πραγματικά είχε όλη τη διάθεση να σε ικανοποιήσει, παρολαυτά μου δημιουργήθηκαν ανάμεικτα συναισθήματα, γιατί αλλιώς τη θυμόμουν την προηγούμενη φορά. Οπότε, φιλάκι στα πεταχτά, ευχαριστίες, και ο καθένας το δρόμο του.

Σε γενικές γραμμές είναι ένα όμορφο κορίτσι με ωραίο σώμα, με διάθεση να σε ικανοποιήσει. Είναι ένα κορίτσι με το οποίο θα μπορούσα να πάω για καφέ, να είναι φίλη μου, να την έβλεπα σε κάποιο πάρτυ και να την ήθελα εδώ και τώρα. Δεν είχαμε όμως την απαιτούμενη χημεία για το κάτι παραπάνω, μπορεί να έφταιγε η χρονική στιγμή που έγινε η τωρινή συνάντηση μας.

Την στεναχωρώ λίγο με την κριτική μου, αλλά θέλω να πιστεύω πώς κάτι καλό θα βγει από αυτό, γιατί το αξίζει.

Φιλάκια στην Αννούλα, πάμε να πάρουμε τα βουνά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 18, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
124
Likes:
31.985
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 slaviani, doc_lin, TOMCRUISE και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Νοεμβρίου, 2022
Για πες μας ρε μάγκα ποιες κάνουνε καλύτερα τσιμπούκια;
Ρωτάω γιατί έχω θέμα με τις πιπες, αν δεν είναι καλές ξενερωνω!
19 Νοεμβρίου, 2022
Εγω το έχω ξαναπεί οι γυναίκες μας υποτιμούν αν νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε πότε γίνεται μηχανικά
review reaction 1 bigmountain89
19 Νοεμβρίου, 2022
ευχαριστουμε για την αντικειμενικη κριτικη σου
review reaction 1 bigmountain89
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3