Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 118 10
Call-Girls
526000
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
H Ιωαννα ειναι ενα κοριτσάκι που ανετα θα καυλαντιζες σε μια σου έξοδο σου και θα ηθελες να την γαμήσεις.
Αυτο ομως δεν σε προετοιμάζει για την συνέχεια . Ειναι ενα μικροκαμενο κοριτσακι, αδυνατο με τρομερό δέρμα και πεταχτο κωλαράκι.
Οι ματάρες σε μαγνητιζουν απο την αρχη και σε προετοιμάζουν για γουτσου γουτσου , αλλά που.
Αυτη ορμάει σαν λυσσάρα , και δεν ξεκολάιε, στο 69 καυλώνει και το εξαφανίζει μεσα στο στώμα της , ενω παίρνει μπροστά η συστάδα των S - 300,
οταν της τον χώσεις ξεκιναει ενα άλλο κεφαλαιο , πάνω στο βάρεμα θα στον βαλει και στον κώλο της με το ετσι θέλω για απο εκει γουστάρει να γαμιέται πραγματικα και τοτε θα καταλαβετε της ειναι πραγματικά το σκουρτινκ και γιατι μια κοπέλα που το κάνει δεν μπορει νακανει πολλά ραντεβού , γιατι απλά θα μας μείνει στα χέρια.
Δεν σε αφήνει να πάρεις ανασα και συνεχίζει αμέσως για δεύτερο γύρο. Εγω με το ζόρι κατάφερα να καπνίσω ενα τσιγάρο αναμεσα στα 2 βόλια.
Αν θα την ξαναδώ ? σίγουρα την εχω δει 3 φορές μέχρι τώρα και μάλλον ξανα Δευτέρα η Τρίτη.
Αυτο ομως δεν σε προετοιμάζει για την συνέχεια . Ειναι ενα μικροκαμενο κοριτσακι, αδυνατο με τρομερό δέρμα και πεταχτο κωλαράκι.
Οι ματάρες σε μαγνητιζουν απο την αρχη και σε προετοιμάζουν για γουτσου γουτσου , αλλά που.
Αυτη ορμάει σαν λυσσάρα , και δεν ξεκολάιε, στο 69 καυλώνει και το εξαφανίζει μεσα στο στώμα της , ενω παίρνει μπροστά η συστάδα των S - 300,
οταν της τον χώσεις ξεκιναει ενα άλλο κεφαλαιο , πάνω στο βάρεμα θα στον βαλει και στον κώλο της με το ετσι θέλω για απο εκει γουστάρει να γαμιέται πραγματικα και τοτε θα καταλαβετε της ειναι πραγματικά το σκουρτινκ και γιατι μια κοπέλα που το κάνει δεν μπορει νακανει πολλά ραντεβού , γιατι απλά θα μας μείνει στα χέρια.
Δεν σε αφήνει να πάρεις ανασα και συνεχίζει αμέσως για δεύτερο γύρο. Εγω με το ζόρι κατάφερα να καπνίσω ενα τσιγάρο αναμεσα στα 2 βόλια.
Αν θα την ξαναδώ ? σίγουρα την εχω δει 3 φορές μέχρι τώρα και μάλλον ξανα Δευτέρα η Τρίτη.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 09, 2022
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Νοεμβρίου, 2022
καλησπέρα μπορείς να στλ τηλεφωνο ?
L
lasusurela
19 Νοεμβρίου, 2022
Πως γίνεται η επικοινωνία τώρα μαζί της? Από το νούμερο που τελειώνει σε 14? Ισχύει ακομη?
makao
23 Νοεμβρίου, 2022
εχω βάλει στο φοροθμ ουκ ολιγες φορές το λινκ με το τηλεφωνο της.
artemismatsas24
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3