Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 9 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λίνα ή αλλιώς λίαν καλώς.

Εκεί που σκρόλαρα τις φωτό του γραφείου, πέφτω στη Λίνα. Είχε κι άλλες καλές περιπτώσεις, αλλά είπα πρώτα να τη δοκιμάσω. Δεν ξέρω αν έκανα καλά, όμως δεν έφυγα απογοητευμένος. Ο βασικότερος λόγος που την επέλεξα είναι γιατί λέει κάνει γλωσσόφιλα. Που δεν...

Στέλνω μήνυμα στο γραφείο για το αν είναι διαθέσιμη μέσα στην επόμενη ώρα, φυσικά μου απαντάνε και μέσα σε 2 λεπτά το κλείσαμε. Οπότε παίρνω δρόμο για το ξενοδοχείο και περιμένω. Την έκλεισα για μισή ώρα, γιατί κάτι μου έλεγε πώς τόσο φτάνει, θα ξενερώσεις αν κάτσεις παραπάνω. Μάλλον είχα δίκιο.

Τοκ τοκ την πόρτα και βλέπω μια κοπέλα, σχεδόν ακριβώς όπως στις φωτογραφίες. Ύψος και βάρος όσο γράφει, με όμορφο σώμα. Όμως τα έχει τα χρονάκια της, θα την έκανα σίγουρα πάνω από 30, και μια χαλαρότητα την έχει. Το πρόσωπο ακριβώς όπως το βλέπουμε. Τσεκάροντας τις φωτό, είχα την εντύπωση πώς παραέχει σοβαρό παρουσιαστικό, κάπως καταθλιπτικό, με κλειστό στόμα και επιβεβαιώθηκα. Καμιά λάμψη, κανένα έντονο βλέμμα που σε μαγνητίζει. Η σοβαροφάνεια θα μας φάει! Παρολαυτά όμως, ήταν ευγενική, με υποδέχτηκε με εσώρουχα και τακούνια.

Μπαίνω για ντουζάκι κι εκεί που τελειώνω, μπαίνει γιατί λέει κάτι άκουσε, όλα καλά όμως και γέλασε λίγο. Βγαίνοντας, είχε ήδη γδυθεί, έτοιμη για αγώνα. Ξενέρωσα λίγο, γιατί λίγο παιχνίδι με γδύσιμο επιβάλλεται, αλλά οκ. Σώμα αδύνατο όπως είπα, βυζί μικρό αλλά όμορφο, κώλος μικρός αλλά ζουμερός για ζούληγμα. Προσπάθεια για φιλιά εκ μέρους της, αλλά δεν άνοιγε στόμα. Προσπάθησα κι εγώ, τζίφος. Όμως το έχει με το γλύψιμο στο σώμα και τα αυτιά, πριν φτάσει χαμηλά, όπου έκανε μια απρόσμενα καλή πίπα με λίγη προσπάθεια για deep, και λίγο αρχιδογλύψιμο. Της ζήτησα 69 και ήταν πολύ δοτική, σε μια ανύποπτη φάση πίεσε τη λεκάνη της προς το μέρος μου, ένδειξη πώς της αρέσει, δεν το περίμενα όμως γιατί γενικά φάνηκε να ψιλοβαιέται τη δουλειά. Τελικά δεν βαριέται, απλά δείχνει σα να περιμένει από σένα πώς θα την πας.

Μάλλον είχε καυλώσει αρκετά γιατί μου φόρεσε σκουφάκι και αμέσως με καβάλησε για reserve cow. Δεν έβαλε καθόλου τζελ, τον έβαλε μέσα της μεμιάς, ο ρυθμός της πολύ καλός, ο πούτσος μου γλύσταγε ωραία μέσα της. Άλλαξα στάση στα πόδια μου για μεγαλύτερη διείσδυση και ο ρυθμός ανέβηκε. Κόφτη δεν έβαζε και μέσα μου σκεφτόμουν μήπως γουστάρει χωρίς να το δείχνει;

Την γύρισα στα τέσσερα όπου είχε πολύ καλό σπάσιμο μέσης, σχεδόν ξάπλωσε με τα χέρια της να κρατάνε τα δικά μου. Ένιωθα το τέλος κοντά, όμως τραβήχτηκα για ιεραποστολικό, να τσεκάρω και το πρόσωπο της στην αντίδραση. Όπως το περίμενα. Κλειστά μάτια, μάλλον ψεύτικοι αναστεναγμοί, μπορεί να σκεφτόταν άλλον γκόμενο. Ακόμα κι έτσι όμως, από τη στιγμή που και οι δυο ευχαριστιόμαστε το σεξ, δουλειά γίνεται. Και κάπου εδώ τελείωσα όσο πιο βαθιά μπορούσα και δεν με άφηνε να βγω από μέσα της.

Αφού βγήκα, πάει για ντουζ και μετά εγώ. Πρώτη φορά μου γίνεται να μπαίνει πρώτα αυτή, αφού έτσι κι αλλιώς θα έφευγα μετά. Θα κατάλαβε ότι είναι χαμένος χρόνος οποιοδήποτε σοσιαλ, οπότε τον εκμεταλλεύτηκε. Δεν είχα πρόβλημα με αυτό, αφού το είχα καταλάβει εξαρχής πώς με τη συγκεκριμένη, θα γίνει μόνο σεξ και γεια σας.

Ντύθηκα, την ευχαρίστησα, χαμογέλασε και μου έδωσε ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο για καληνύχτα. Η πρώτη που το έκανε, αλλά δεν παραπονέθηκα.

Γενικά, η κοπέλα είναι σχεδόν όπως τη βλέπουμε στις φωτό. Δεν αποπνέει αέρα ζεστασιάς, βλέπει τη δουλειά σαν δουλειά, άσχετα αν γουστάρει στα κρυφά. Ίσως σε εμένα αυτή την εικόνα έβγαλε. Στην αρχή πίστεψα ότι θα τα κλάψω τα λεφτά, όμως ήταν μια αρκετά καλή συνάντηση με μια αρκετά δοτική γυναίκα. Συμμετοχή στο σεξ, ίσως να έβαζα 8, αλλά το ότι είχε κλειστά μάτια, κόβει πόντους. Δε θα την ξαναέβλεπα, για αυτόν ακριβώς το λόγο. Αλλά η ρέντα με το γραφείο συνεχίστηκε.

Λίαν καλώς λοιπόν η Λίνα μας. Πάμε να πάρουμε τα βουνά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 15, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
31.806
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 james034, Elganador, TOMCRUISE και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού