Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 60 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Από πρωί στους δρόμους να κανονίσω διαφορά αγχωτικά θέματα και αφού όλα μπήκαν σε σειρά είπα να κάτσω να απολαύσω το καφεδάκι μου με φίλο συναγωνιστή σε γνωστό καφέ όπου συχνάζει καλός και "καλός" κόσμος. Κάτι οι φοιτητριουλες, κάτι αλλά τεμάχια που μπαινόβγαιναν με έκαναν χωρίς να καταλάβω να αρχίσω να ψάχνομαι για καταστάσεις τρίτου τύπου...Μήνυμα στο glamour και η γλυκιά Ελένη όπως πάντα στην άλλη ακρη της γραμμής μόλις κατάλαβε ότι θέλω κάτι νωρίς και άμεσα, εξίσου άμεσα μου ανέφερε την Βερόνικα που ετσι κ αλλιώς ήταν μέσα στο ραντάρ μου. Οποτε για μετά από καμία ωρα ήδη είχε κανονιστεί ραντεβού στο χώρο της Βερόνικας. Ανοίγοντας την πόρτα αντίκρισα έναν πανέμορφο κοριτσαρο, με μακριά ίσια μαλλιά, γλυκό πρόσωπο με ωραία μάτια και ζυγωματικά και κορμάρα όπως διαγραφόταν μέσα από το ριγέ φορεματακι της το μίνι. Τρομερά πόδια καλλίγραμμα με γόβες στα άκρα που πλαισίωναν το σύνολο. Όμορφη υποδοχή με φιλάκι γελάκι και ήρεμο feeling. Αγγλικά ικανοποιητικά , μιλήσαμε να σπάσει ο πάγος, ήθελε λίγο χρόνο να με ψυχολογήσει και να χαλαρώσει κ κεινη μιλήσαμε για τα γεγονότα στην πατρίδα κλπ για Ελλάδα... προσπαθούσα να βρω κάτι ρωσικό πάνω της αλλά μάταια. Πιο πολύ για Mediterranean την έκανα παρά από Ρωσία μιας ακόμα και το δέρμα της είναι αρκετά σκούρο-ίσως solarium-...Πέρασα για φρεσκάρισμα μπάνιο και μετά βγήκα και την είδα να με περιμένει γυμνή στο κρεβάτι.. Αφού τη χάζεψα για λίγο γιατί δε γίνεται να μη τη χαζέψεις την πλησίασα και την πηρα αγκαλιά. Τρομερό κορμί, μικρό στηθος ωραίο, επίπεδη κοιλιά γυμνασμένη ωραία πόδια με περιποιημένα άκρα και κωλαρακι τρομερό καλοσχηματισμένο και στο ύψος του. Όλα πάνω της φυσικά και αρμονικά τοποθετημένα


Ξεκίνημα με απαλά φιλια στόμα, χωρίς γλώσσα, φιλια σε όλο της και σε όλο μου το κορμί, παιχνίδι με τα νύχια της και ανατριχίλα μέχρι να φτάσει στο πέος μου. Το πέρασε με μωρομαντηλο στην αρχή και τον άρπαξε άτομα της. Αργή πίπα, αισθησιακή, έκατσε ανάμεσα στα πόδια μου και αντίκρυ τούρλωσε τον κωλο της και είχα φοβερή θέα όσο με πίπωνε. Ασχολήθηκε ενεργά και με τα μπαλάκια μου και πραγματικά με είχε ανάψει για τα καλά. Την ξάπλωσα ανάσκελα ασχολήθηκα με το κορμί της κ γώ κάτι που της άρεσε προφανώς, οι ρώγες έγιναν κάγκελο ενώ έφτασα χαμηλά στο όμορφο καθαρό και περιποιημένο μουνακι της. Σωστές αντιδράσεις , ανάσες ερωτικες όσο την περιποιούμην, να με πιάνει στο κεφάλι, να με καθοδηγεί πως της αρεσει στην κλειτορίδα ,να με χαϊδεύει, πραγματικά ερωτικο κλίμα.. ξανά πίπα με εμένα όρθιο στο κρεβάτι και εκείνη στα γόνατα , της είπα να βάλει κ σάλιο και μου τον γυάλισε. Πέρασμα καποτας και είπα να δω που μπορώ να το φτάσω μαζί της.

Έβαλε λίγο τζελ, και στήσιμο στα 4 και ήθελα να πιω ένα καφεδάκι και να απολαύσω τη θέα και τις τρυπούλες της, αλλά υπερίσχυσε η λογική κ η καυλα, οποτε μπήκα αργά μέσα της. Αργοί ρυθμοί αρχικά , σταδιακά ανέβηκαν και από τους δυο, την έπαιρνα ωραία και με σωστό στήσιμο εκ μέρους της ένιωθα ότι γουστάρει ενώ και είχε φέρει τα μαλλιά της στη μέση της και την είχα πιάσει ελαφρά από κει και την τράβαγα προς το μέρος μου να καρφώνεται. Αλλαγή σε ιεραποστολικό με πολλά φιλια πλέον πιο υγρά, και ένιωσα ότι η ρωσική αρκούδα είχε ξυπνήσει και είχε μετατραπεί σε μεσογειακό καυλιαρικο κορίτσι που απολαμβάνει το σεξ... αναστεναγμοί , ωραία κουνήματα , προτροπές για καλύτερο και πιο δυνατό κάρφωμα , της έφερα τα πόδια ενωμένα, εκεί κατάλαβα ότι χτυπήσαμε τζακ ποτ με τη γωνία διείσδυσης και λόγω της αντίδρασης της πρέπει να κάναμε να κοκκινίσουν αρκετοί ατον όροφο που σίγουρα μας άκουσαν. Διάλειμμα μετά από κανα 10λεπτο συνεχες κάρφωμα και κεινη που κουνιόταν προς το μερος μου με ανασηκωμένη λεκάνη, για το υπέροχο στοματικό της να κόψω κ λίγο ρυθμό γιατί θα έκαιγα φλάντζα γιατί δεν περίμενα τέτοια σεξυ αντίδραση. Και ενώ με έγλειφε και με "έπαιζε" ποτε με τα μάτια, ποτε με κάτι ωραία κόλπα με τη γλώσσα της και στα μπαλάκια παιχνίδια που ούτε ο Μαραντονα δρ μίλαγε στη μπάλα ετσι χωρίς να το ελέγξω από την καυλα ήρθε το τέλος και η κατάθεση στο στοματάκι της που τα πήρε όλα πρόθυμα με μανία και χαμόγελο μην αφήνοντας στάλα να πάει χαμένη... αυτό δεν θυμάμαι να μου χει ξανασυμβεί αλλά άξιζε γιατί αυτό που μετράει είναι να απολαμβάνεις κάθε στιγμή και να περνάς όμορφα

Η Βερόνικα είναι πραγματικά πανέμορφη κοπέλα, δε μοιάζει σε τίποτα με τη ρωσική τυπική ομορφιά, πιο πολύ Ισπανίδα η κάποια άλλη μεσογειακή τύπου κοπέλα μου θύμισε αλλά και στο στυλ στο κρεβάτι καθόλου ψυχρή, ίσα ίσα μόλις ένιωσε άνετα και πήρε μπρος έδειξε έναν ωραίο και καυτό εαυτό που με έκανε να περάσω πολύ όμορφα. Συστήνεται κυρίως για χαλαρές και ερωτικες καταστάσεις , της αρέσει η περιποίηση , να ψιλοεχει τον έλεγχο της κατάστασης και εκτιμά στο έπακρο την ευγένεια το σεβασμό και την καθαριότητα και σε ρωτάει αν περνάς καλά και αν θες να αλλάξει κάτι. Εξαιρετική σε όλα της και είναι μια safe επιλογή όπως και τα κορίτσια στο γραφείο που ξέρουν και κατευθύνουν σωστά μόλις καταλάβουν τι ζητάς .

Αυτα από εμένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα ...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 14, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
lagonisian
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
282
Likes:
12.524
Πόντοι:
26.470
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Kylian mbappe, redb, mallias20 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Νοεμβρίου, 2022
Εξαιρετική Veronika.
Εξωτική ομορφιά, εξαιρετικό και περιποιημένο σώμα με καλλίγραμμα πόδια και πολύ μικρό φυσικό βυζί, πρόσωπο νορμάλ αλλά λίγο μακρόστενο, κώλος ποίημα.
Γιατί δεν πήρες κώλο ???
Χμμμ;
review reaction 1 review reaction 3 lagonisian, hornyasfuck
15 Νοεμβρίου, 2022
Το ξέχασα να σου πω την αλήθεια ενώ ήθελα αλλά με παρέσυρε με την πίπα της
review reaction 3 Annapurna
16 Νοεμβρίου, 2022
το μόνο σχετικά αρνητικό που βλέπω στις κριτικές της κοπέλας ει΄ναι ότι δεν φιλάει με γλώσσα
review reaction 1 lagonisian
16 Νοεμβρίου, 2022
με μενα φιλαγε κανονικοτατα παντως
E
ethismen0s
review reaction 1 lagonisian
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4