Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 6 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μου τραβηξε την προσοχη το οτι ηταν αματουρα, ηθελα να ξεφυγω απο το επαγγελματικο σεξ αλλα με μια εμφανισιμη κοπελα και οι φωτογραφιες της μου αρεσαν.
Το γραφειο απαντησε αμεσα στα μηνυματα μου και εξυπηρετηθηκα οπως ηθελα. Τελικα τους συνεχαρα για το ντυσιμο της κοπελας αλλα και για την ακριβεια στην ωρα παραδοσης της, και τα δυο με εντυπωσιασαν.
Οι γοβες της εκαναν τα μακρια της ποδια να φαινονται ακομα μακρυτερα, ειναι μια ψιλη γυναικα με πολυ καλο σωμα αλλα και στο προσωπο δεν παει πισω.
Στο σοσιαλ τα πηγαμε αρκετα καλα αλλα το σεξ με ενοιαζε περισσοτερο και δεν ανεπτυξα περισσοτερο την αρχικη μας κουβεντα. Εκανα κινηση πρωτος και χαιδεψα τα βυζια της με αποτελεσμα το υφος στο προσωπο της να αλλαξει, χαμογελασε και πλησιασε περισσοτερο με παιχνιδιαρικο τροπο. Ξεδωσαμε σε φιλια ενω τα χερια μου πιανανε ολο και περισσοτερο πανω της. Το κορμι της εχει απαλο δερμα και ωραιες καμπυλες.
Στο τσιμπουκι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο και δεν ειχα ορεξη να της δειξω απλα ομως μετρησε η προσπαθεια της και το γεγονος οτι δεν το ειχα και τοσο αναγκη γιατι ηδη μου ειχε καυλωσει η πουτσα.
Στο σεξ την αφησα αρχικα να ειναι απο πανω μου για να ειναι πιο ανετη η διεισδυση αλλα οταν την ειδα που δεν ειχε θεμα την εβαλα απο κατω σε ιεραποστολικο και καναμε ενα γαμησι καθαρα τυπου ζευγαριου. Συνεχισε να συμμετεχει στα φιλια και ηταν καλη στην ερμηνεια του ρολου της.
Στο διαλειμμα με περιποιηθηκε ξανα με στοματικο και ξεκινησα τον δευτερο γυρο χωρις να χασω χρονο αλλα με πισωκολλητο αυτη τη φορα. Αξιζει πολυ η κωλαρα της και της αρεσει να ειναι υποταγμενη κατα καποιο τροπο, η εκφραση στο προσωπο της αυτο μου ελεγε. Σιγουρα προσποιουνταν οτι γουσταρει αλλα ειμαι επισεις πεπεισμενος οτι της αρεσε μεχρι σε καποιο σημειο.
Συνολικα περασα καλα μαζι της και οταν εφτανε στο τελος του το ραντεβου σκεφτηκα να την κραταγα για αλλη μια ωρα χωρις να της κανω την προταση τελικα.
Παμε λοιπον στην επομενη... και να ενημερωνετε, ειναι σημαντικο....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 10, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
230
Likes:
4.838
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, james034, Annapurna και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Νοεμβρίου, 2022
κρυφο διαμαντι...
υστερει λιγο στην πιπα κ στα γλωσσοφιλα αλλα ειναι μουναρα, αντεχει σε σκληρο σφυροκοπημα, ενω εχει ατελειωτες ποδαρες και ωραια βυζομπαλα που στο σφυροκοπημα τιναζονται πανω κατω..
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1