Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 47 10
Call-Girls
111622
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Συνάντηση πάνω κάτω στην αναγραφόμενη ημερομηνία.Πρωτη φορά παίρνω στο γραφείο και έμεινα ικανοποιημένος.Την Φραντζεσκα την είχα βάλει στο μάτι όταν για λίγο είχε βγει ανεξάρτητη που ήταν και σε καλύτερη τιμή αλλά δεν την πρόλαβα.Οταν είδα ότι ξανάρχισε στο γραφείο είπα να την πάρω ας είναι τσουχτερή η τιμή.Κοντουλα κοπέλα γύρω στο 1,65 με φτιαγμένα πλέον στήθη αλλά καλή δουλειά.Προσωπο αρκετά προκλητικό και πονηρό χωρίς να το λες όμορφο.Φιλια δίνει αλλά δεν φαίνεται να τα πολυγουσταρει δεν τα επιδιώκει κι όλας.Στο σεξ δεν λέει πουθενά όχι αλλά δεν μου έβγαλε και το απαιτούμενο πάθος.Το αναλ είναι μέσα στην τιμη και εκεί επικεντρώθηκα και από τι είδα το γουστάρει κι όλας.Γενικα ένα καλό ραντεβού αλλά μέχρι εκεί.Μου είπε ότι θα λείψει για λίγο διάστημα αλλά θα επιστρέψει και μου εκθείασε την Σοφία που κάνουν και καλό ντούο.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 22, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Νοεμβρίου, 2022
Duo με τη Σοφία; Με την Αριάνα ξέρω και το έχω δοκιμάσει και ήταν καταπληκτική. Φιλιά δίνει, αλλά αυτό που κατάλαβα είναι ότι πρώτα σε τεστάρει αν γουστάρεις. Εαν ναι, συνεχίζει, εαν οχι, το κόβει.
BigMountain
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1