Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 9 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η συνάντηση με την Γκαλινα κανονίστηκε εντελώς στο άκυρο και ενώ δεν υπήρχε καν σαν σκέψη, όμως δυο παράγοντες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Αφενός ότι η Μαρσελα ήταν απασχολημένη μέχρι αργά και η Αντζέλικα καθόλου διαθέσιμη και αφετέρου τα καλά λόγια του καλού μου φίλου geroksouras που είχε εμπειρία μαζί της πρόσφατα . Οποτε στέλνω γραφείο μήνυμα τους λέω είμαι κοντά σε 15 λεπτά να είμαι ξενοδοχείο;; Μου λένε ευγενικά τα κορίτσια στη γραμμή "φυσικά κανένα πρόβλημα". Ετσι σε 15 λεπτά βρέθηκα να χτυπάω την πόρτα της νεαράς. Υποδοχή με άσπρα εσώρουχα εξαιρετικά , άσπρες διχτυωτές κάλτσες. Αυτό που αντίκρισα ακριβώς ίδιο με ότι βλέπετε φωτός. Όμορφο μουτράκι, σεξυ, καστανόξανθα μαλλιά, ωραίο φυσικό στήθος 2.5αρι όπου στη μια θηλή έχει και πιρσινγκ. Κοντούλα κοντά στο 1.60 όμορφο κορμί με έναν κωλο στρογγυλό σφιχτό σκέτη κόλαση . Υποδοχή με αγκαλιά και ζεστό φιλί στόμα όπου με ανεβασε μονομιάς. Μουσική από κινητό τζαζ και soul και όχι χαζοχαρούμενα λάτιν όπως άλλες ενώ και το δωμάτιο στην πένα πεντακάθαρο και με ωραίο φωτισμό. Γρήγορο μπανάκι και επιστροφή κρεβάτι. Λίγη κουβέντα με τα λίγα αλλά συνεννοησιμα Αγγλικά της και τα υπόλοιπα με translator.

Αρχη έγινε από εμένα με πολλά φιλια ερωτικά παθιάρικα, με αγκαλιές και ωραίες ανάσες εκ μέρους της. Της έβγαλα τα εσώρουχα και μου αποκαλύφθηκε το όμορφο στήθος της και η απαλή επιδερμίδα της . Κατεβηκα χαμηλά αφού περιεργάστηκα το μικροκαμωμενο της κορμι καο ασχολήθηκα με το όμορφο και περιποιημένο μουνακι της. Έμεινα για αρκετή ωρα αφού το απολαμβάναμε κ οι δυο όπως φάνηκε . Σωστές αντιδράσεις και ερωτισμός στα ύψη. Στη συνέχεια μου λέει με τα σπαστά αγγλικά της "you master I slave" και λέω οπα θα περάσουμε φίνα. Με ξαπλώνει πίσω, και πρέπει η να με φιλούσε παντού πάνω από 5 λεπτά μέχρι να πάρει το πέος μου στο στόμα της. Εξαιρετικό ακα στοματικό με αρκετά deeprhroats, υγρο και κινκι με παιχνίδια με τη γλώσσα συνέχεια. Ενασχόληση αριστοτεχνική και ερεθιστική και με την οικογένεια και πραγματικά απολάμβανα κάθε δευτερόλεπτο. Σηκώθηκα όρθιος και κεινη ξάπλα στο κρεβάτι να συνεχίζω να την τσιμπουκωνω ενώ το χέρι μου κύλησε ανάμεσα στα κωλομερια της και δεν αντέδρασε αρνητικά στο δαχτυλάκι στο μουνακι της.
Περασμα καποτας και πρώτη στάση στα 4 με απίστευτη θέα του λάτιν σεξυ κωλου της. Ωραία αίσθηση μέσα της καλός ρυθμός αντέδρασε θετικά και κουνιόταν όμορφα ενώ τα βογκητά της όμορφα . Αλλαγή σε ιεραποστολικό με πολλά φιλια ξανά, παιχνίδι με τις ρώγες της που φάνηκε να ανάβει ακόμα περισσότερο . Φοβερή ευλυγισία τα πόδια της φουλ πίσω βαθιά καρφώματα μέσα της και το μουτράκι της να έχει αναψοκοκκινισει και να παίζει ταυτόχρονα με το χέρι της και το μουνακι της. Τελευταία στάση εκείνη από πάνω να χοροπηδάει όμορφα πάνω στο καυλί μου με μανία και με βαθιά καθίσματα για ωρα και είχε κατεβάσει πολλά υγρά και ο ήχος ήταν απλά τρομερός. Για τέλος την άφησα να με στραγγίξει με το στοματάκι της και με την απίστευτη πίπα που μου έκανε χωρίς σταματημό και με ερωτισμό. Πραγματικά τα πήρε όλα στοματάκι μην αφήνοντας να πάει χαμενη σταγόνα.

Απόλυτα επιτυχημένη συνάντηση με ένα κουκλακι εκ Βραζιλίας σε συσκευασία τσέπης αλλά πραγματικός δυναμίτης. Ευγενέστατο πλάσμα χαμογελαστό και ερωτικο άνετο στο κρεβάτι με κορμί που σε διεγείρει εύκολα και τιμά κάθε ευρώ που παίρνει από τον πελάτη της . Για Λατινα σπάει το κατεστημένο που τις θέλει με αποστειρωμένο service και με κοφτες. Εξαιρετική επιλογή και μπράβο στο γραφείο που έφερε τέτοιο κορίτσι Ελλάδα.

Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 07, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
lagonisian
Τιμημένος
282
Πόντοι:
26.470
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Kylian mbappe, Διαγραμμένο μέλος 185569, Γιώργος Παπ. και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Νοεμβρίου, 2022
Εσυ περασες καλυτερα κι απο μενα
G
geroksouras
review reaction 1 lagonisian
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1