Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 8 10
Call-Girls
40757
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Σε γενικές γραμμές εμφάνιση ότι βλέπεις - παίρνεις (εμένα μου έκανε κλικ, διότι μια πτυχή μου είναι μοντελακιας.....). Συμπεριφορά αματουρίου που μου έφαγε χρόνο και μπλαμπλα να την στρώσω να φερθεί σαν Τάνα. Καλή ψυχή όμως, επικοινωνιακή εάν κουμπώσεις μαζί της. Με ξεμούνιασε (δηλαδή το τράβηξε στο cow riding)...και γρήγορα (για τα δεδομένα μου) ήρθε η κορύφωση. Θα την ήθελα και άλλο.....αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να προηγηθεί τίποτα λάτιν, μέχρι να ξαναδώ καμιά σλάβα...... Αυτά, τα σέβη μου κύριοι......
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 06, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Αυτό το τσολιάς στα ανάκτορα το λες γιατι είναι ψηλή;
Σε ευχαριστουμε πολυ για τις απαντησεις που μας εδωσες αναφορικα με την κοπέλα. Εχω μια ακομα ερωτηση για εσενα επειδη γραφεις οτι οι φωτογραφιες της ηταν ακριβεις. Ηταν ακριβεις οσον αφορα το προσωπο η και ως προς το σωματοτυπο. Γιατι εμενα μου φαινεται νταρντανογυναικα βλεποντας τα καπουλια της.Σε ευχαριστω προκαταβολικα
Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις σου στα ερωτηματα μου. Το πρακτορειο ανεβασε σήμερα 2-3 πρόσθετες φωτογραφιες που ξεκαθαρίζουν πολλά από αυτά που σε ρώτησα. Το μόνο που με χαλάει είναι το στήθος της που στις νεες φωτος φαίνεται χαλαρό. Κάνω λάθος;