Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 70 10
Call-Girls
265999
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επιτελους μετα απο παρα πολλες προσπαθειες να συναντησω τη γιολαντα τα καταφερα!! Για την κοπελα ότι και να πεις πραγματικα ειναι λιγο!! τελειο κορμι!! Μακρυ μαυρο ισιο μαλλακι, ωραιο στητο 2αρακι βυζακι οτι πρεπει για χουφτωμα, προσωπαρα παρα πολυ ομορφη καυλωτικη!!! Και φτανουμε στη ΚΩΛΑΡΑΑΑ της!!! Πραγματικα ότι καλυτερο!!! ΜΕΓΑΛΗ ΖΟΥΜΕΡΗ ΣΤΗΤΗ ΚΩΛΑΡΑΑΑΑ. Εισοδος της γιολαντας στο δωματιο του ξενοδοχειου στα νοτια, παρα πολυ θερμη στη γνωριμια, χαμογελαστη και ευγενικη!! Φιλαρα στο στομα με γλωσσιτσα και εφυγε για φρεσκαρισμα στο μπανιο αφηνωντας με να τη θαυμαζω και να καυλωνω ακομα περισσοτερο!!! Της δινω πετσετουλα σκουπιζεται το μωρακι και παμε τρεχοντας στο κρεβατι. Ξεκινησε μια πιπαραα αλλο πραγμα!!! Το ρουφουσε ολο, πνιξιματα φτυσιμο παντου γλυψιμο στα αρχιδια περιποιηση τρομερη απο μερους της!!! Ξαπλωμα μετα στο κρεβατι για να της γαμισω τη στοματαρα και να το ζηταει και μονη της ακομα πιο δυνατα και βαθια μεσα στο στομα της!!! Γυρισμα στα 4 περασμα το κρανος και φυγαμε για σεξακι στη μουναρα της!! Πολυ καλη αισθηση πολυ σφιχτο μουνακι και τρυφερο!! Γαμισι ετσι λιγακι για να καυλωσουμε απο το μουνακι και μετα εισοδος στη ΚΩΛΑΡΑ της!!! Μου ζητησε να ξεκινησουμε σιγα σιγα και ηταν οτι καλυτερο!!!! Ξεκινησαμε στα 4 απο πισω με σχετικα δυνατο ρυθμο, συνεχεια με τη γιολαντα να ανεβαινει απο πανω μου και να το χωνει ξανα μεσα στη κωλαρα της και να γαμιεται με το πιο τελειο τροπο!!! Συνεχεια με βαθια καθισματα και το εργαλειο να ειναι μεσα στη ΚΩΛΑΡΑ της!!! Πραγματικα πολυ έντονο reverse cowgirl!!! Γυρισμα ξανα στο κρεβατι τη κοριτσαρα μου και εισοδος ξανα πισω σε ιεραποστολικο με εντονους ρυθμους!! Μετα απο αρκετο μεσα εξω στη ΚΩΛΑΡΑ της επεσε στα γονατα και μου τον ρουφηξε οπου και τελειωσα μεσα στο στοματακι της και να συνεχισει εκεινη τη στιγμη να με ρουφαει και εγω να τα βλεπω όλα!!!!! Τρελο χαμογελακι εκεινη τη στιγμη και τη βλεπω να τα πηγαινει κατω!! Τι Καυλιαρικο μωροο ειναι αυτο!!!! Πραγματικα αξιζει το κοριτσι τα παντα ειναι σκετο διαμαντι!!! Ειναι η προστυχη κοριτσαρα που θελεις να ειναι στο διπλα διαμερισμα για να γαμιεστε ασυστολα!!! Ελλιψη χρονου δε παιχτηκε δευτερος γυρος, επιφυλλασομαι ομως να τη ξανα παρω και συντομα!!!! Σε ευχαριστω για τον χρονο σου μωρακλα μου!!! Και εις ανωτερα πραγματικα!!!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 05, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Νοεμβρίου, 2022
Πολύ καλή η κατάθεση της εμπειρίας σου με την Γιολάντα καβαλαρη666!! Απλώς άλλη μία επιβεβαίωση της ποιότητας των υπηρεσιών της ...Ανωτάτου επιπέδου ,δίνεται όσο δεν πάει ...
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 177357
07 Νοεμβρίου, 2022
Δεν είναι μόνο ότι απλά γαμισα μια γκόμενά και εντάξει πέρασα υπέροχα γιατι έχυσα, πέρασα υπέροχα γιατι είναι και πολύ καλό παιδί με απίστευτο χαρακτήρα και πολύ διάθεση και όρεξη αυτό το κορίτσι!!!
Κ
Καβαλαρης666
07 Νοεμβρίου, 2022
Άμα είναι αυτή η καλύτερη κωλάρα που γαμησες δεν έχεις δει τίποτα παρά τον παρά σου.
K
koulourakias
11 Νοεμβρίου, 2022
Είναι απίστευτη και όποιος έχει την δυνατότητα να την πάρει με την Σοφία μαζοι δεν υπάρχουν τα κορίτσια
Chriis26
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4