Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 211 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λοιπόν κάνω την πρώτη μου κριτική μετά από 10+ βάλε χρόνια στο σάιτ. Στο ενδιάμεσο φυσικά δεν έπαιζα καθόλου μπαλιτσα με κορίτσια απλά μου άρεσε που κ που να μπαίνω να διαβάζω.
Το 2016 κ χωρίς να έχω παρει ποτέ μου βίζιτα διαβάζοντας κριτικές είπα να πάρω τη Μαρίνα (δεν έγραψα τα χιλιοειπωμενα). Πέρασαν 6 χρόνια για να ξανακαλεσω βίζιτα. Ήρθα που λέτε από Θεσσαλονίκη κλείνω Airbnb και λέω δε γαμιεται ευκαιρία μιας και είμαστε Αθήνα να πάρουμε καμία βίζιτα. Είχα απογοητευτεί από τις κριτικές της ότι την πετυχαίνεις δύσκολα (το 16 την πέτυχα αμέσως). Guess what..δοκιμάζω σήμερα και την πετυχαίνω με τη μία! Bingo! Δίνω διεύθυνση και έρχεται σε λιγότερο από μία ώρα (δε γινόταν απόγευμα αλλά μου προετεινε ότι είναι κοντά κι αν ήθελα μπορούσε να έρθει).
Λοιπόν τι να πω...σα να μη πέρασε μια μέρα... Απίστευτη κορμαρα για την ηλικία της, το βυζί τούμπανο όπως το θυμόμουν και φορούσε μαύρες ζαρτιερες που με κάνανε τούμπανο. Της εξήγησα ότι γουστάρω υποτακτικες και από μόνη της έπεσε στα γόνατα (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΑΘΥ ΚΛΑΡΙΝΟ) και με κοίταγε στα μάτια ξεκίνησα να της κάνω moutfuck με τρελαίνει πως ακούγονται τα σάλια της και πνίγεται και επειδή ζοριστηκε από μόνη της λέει έλα να γαμησεις το στόμα μου από πάνω!!!! Γυρίζει το κεφάλι ανάσκελα και παιδιά τι να πω....κοντεψα να βάλω και τα αρχιδια μέσα ....ΤΟ ΠΗΡΕ ΟΛΟ ΑΝΕΤΑΑΑΑ στομάχι κόντεψε να φτάσει, ΕΠΟΣ! Επειτα της ζήτησα να της κάνω γλειφομούνι (μύριζε μια χαρά) και παίχτηκαν 3 στάσεις, εμένα από πάνω, αυτή από πάνω (όπου γουστάρει κ τελείωσε) και τέλος στα 4. Σε κάποια φάση μετά από έντονο σφυροκόπημα της λέω πέσε στα γόνατα να σε χύσω στο πρόσωπο (και το 16 έτσι έκανα) και μου λέει όχι στο πρόσωπο ΣΤΗ ΜΑΠΑ (ρε την έκφυλη ακόμα και η λέξη που έχει ίδια σημασία που επέλεξε με καυλωσε). Της ζήτησα να μου ρουφάει τα αρχιδια και να με κοιτάει, όταν με έκανε τούρμπο σα καλό κορίτσι άνοιξε το στόμα της είπα να βάλει γλώσσα μέσα και να με κοιτάει. Έφαγε ένα επικό χύσιμο στη μάπα και είπε χαριτωμένα πως την ζωγράφισα πολύ ωραία. Μετά λιγάκι social και ξανά στα γόνατα για πίπα όπου εκεί αν κ το πάλεψα λόγο του ότι δεν πέρασε πολύ ώρα από την πρώτη η κανόνια δεν βγήκε. Πάραυτα πέρασα υπέροχα! Δεν έχω εμπειρία με άλλες ΚΑΘΟΛΟΥ αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα πραγματικά σχέση απόδοσης τιμής είναι VFM! Μακάρι να έδινε και κωλαρακι (της το πέταξα αλλά έκανε σχόλιο για μεγάλο πουλάκι κι ότι θα πονέσει) αυτά από εμένα και να χαίρεστε ρε Αθηναίοι που έχετε τέτοια κοπέλα σα την Μαρίνα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 03, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
60€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
17 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
77
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 4 Bonecrusher, kostakis27, Stratocaster και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Νοεμβρίου, 2022
Τύπε όχι πάλι σε πέντε χρόνια ε; περιμένουμε νέα κριτική άμεσα Ναι!
review reaction 3 review reaction 1 pit80794, Stratocaster, pagos
31 Ιανουαρίου, 2023
Συνταξιουχος πλεον εδω και χρονια κ μεσω φιλου απασχοληθηκα ως υπηρεσια σε αναλογου οικους στουντιο κλπ Οταν λοιπον ακουω ειχα μεγαλο πουλακι κ φοβηθηκε η κοπελα μην πονεσει και τα σχετικα με πιανει μειδίαμα.... οπως την εσκισα της εδωσα τη μητρα στα χερια κλπ κλπ , λοιπον ο κολπος εχει τετοιες αντοχες ασυληπτες που ο ανδρας δε μπορει να φανταστη μπορει να ανοιξει οσο καποιος ενωσει και τα δυο χερια με τα δακτυλα δηλαδη ανω των 15- 17 εκατοστων η μερικες να βαλουν και 3 δονητες στον κολπο τους και εναν στην κλειτοριδα τους και μετα να ξανακλεισει .....να κανεις σεξ και να λες μα τι υπεροχη αισθηση εχει ...... η να εχουν περασει ανω των 420.000 πουτσιες καθε μεγεθους και να ειναι στενες ...... και τελος καθε κοπελα .... συγνωμη πουτανα οταν μπαινει στο δωματιο σκεφτεται ποσο γρηγορα θα βγει ..... τα περι οργασμων κλπ ειναι ονειρα θερινης νυκτος ..... ( ο γραφων τα ειχε αρκετα χρονια με μερικες απο αυτες και σπιτωμενες αλλα κ σαν φιλος σε πολλες περισσοτερες ....) Οι γυναικες αυτες δε παθαινουν τιποτε απολυτως .
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2