Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 15 10
Call-Girls
50885
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Τον τελευταίο καιρό βλέποντας τις τιμές που έχουν ανεβάσει οι ανεξάρτητες με έχουν κάνει να στραφώ σε πιο safe επιλογές που προσφέρουν τα γραφεία και με τις ίδιες τιμές....Αν και βλέπω τη κατάσταση να ξεφεύγει ας το χαρούμε το πήδημα όσο μπορούμε.
Επιλογή της Rita για πήδημα τα μεσάνυχτα.
Επέλεξα από την αρχή λιγο παραπάνω χρόνο για να μην έχω το αγχος και να την απολαύσω.
Στο κομμάτι της εμφάνισης δεν υστερεί σε τίποτα από τις φωτογραφίες. Θα έλεγα μάλιστα ότι μάλλον ήρθε η ώρα να τις ανανεώσει.Πιο καύλα από κοντά και με πιο καυλιαρικα εσώρουχα από των φωτογραφιών.
Καλό σώμα με ωραία βυζιά και κωλος μουρλια...
Στις υπηρεσίες της αν πρόσθετε και το αναλ θα ήταν στανταράκι αλλά και πάλι μου έδωσε όσα έψαχνα.
Το κακό είναι ότι μάλλον η κάνουλα από τις ανατολικές χώρες κλείνει οπότε όσο μπορούμε ας χαρούμε τα κορίτσια.Βεβαια η Rita θα μείνει στην χώρα μας από όσο φαίνεται για καιρό...Ευτυχώς για να την τιμήσω ξανά...
Επιλογή της Rita για πήδημα τα μεσάνυχτα.
Επέλεξα από την αρχή λιγο παραπάνω χρόνο για να μην έχω το αγχος και να την απολαύσω.
Στο κομμάτι της εμφάνισης δεν υστερεί σε τίποτα από τις φωτογραφίες. Θα έλεγα μάλιστα ότι μάλλον ήρθε η ώρα να τις ανανεώσει.Πιο καύλα από κοντά και με πιο καυλιαρικα εσώρουχα από των φωτογραφιών.
Καλό σώμα με ωραία βυζιά και κωλος μουρλια...
Στις υπηρεσίες της αν πρόσθετε και το αναλ θα ήταν στανταράκι αλλά και πάλι μου έδωσε όσα έψαχνα.
Το κακό είναι ότι μάλλον η κάνουλα από τις ανατολικές χώρες κλείνει οπότε όσο μπορούμε ας χαρούμε τα κορίτσια.Βεβαια η Rita θα μείνει στην χώρα μας από όσο φαίνεται για καιρό...Ευτυχώς για να την τιμήσω ξανά...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 31, 2022
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
250€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς