Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 39 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 253685
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Νικόλ ακούω και Νικόλ δε βλέπω... Είχα την περιέργεια για το κορίτσι γιατί όλοι για αυτήν μιλάνε.

Βρήκα το τηλ της και κανονίστηκε απογευματινή συνάντηση στο χώρο μου. Επικοινωνία watsapp με μερικά μηνύματα και η συνάντηση κανονίστηκε.

Σε αντίθεση με άλλα call girls, με τη συγκεκριμένη δεν είχα καθόλου άγχος, σα να ήξερα ακριβώς τι θα περιμένω. Και ναι ήταν όπως το περίμενα. Κορίτσι λεπτό και όμορφο, όπως ακριβώς στις φωτογραφίες. Κάπως αγέλαστη, αλλά στην κουβέντα γέλασε, πράγμα σημαντικό για την εξέλιξη της φάσης. Η συνάντηση ξεκίνησε κάπως αμήχανα, για πολλούς λόγους, ήταν και αγέλαστο το κορίτσι, σε βαθμό που σκέφτηκα πώς θα είναι ένα απλό γαμήσι και τελειώσαμε. Λάθος.

Μπήκε για ντουζ, αφού γδύθηκε μπροστά μου κι αποκαλύφθηκε ένα petit γυμνασμένο όσο πρέπει σώμα, με κάτι βυζάρες, που τρελάθηκα. Για να λέμε την αλήθεια όμως, επειδή το παρουσιαστικό της ήταν ακριβώς όπως στις φωτογραφίες, δεν υπήρχε εκείνο το σασπένς, το απροσδόκητο, που σε γεμίζει περιέργεια και δίνει άλλο νόημα στη συνάντηση.

Αρχίσαμε με λίγη κουβέντα και χάιδεμα, άρχισαν και τα γλωσσόφιλα, περάσαμε και στον αγώνα. Πίπα πάρα πολύ καλή, σχεδόν τον πήρε όλο μέσα, και τα αρχίδια έγλυψε. Αυτό που με χάλασε λίγο είναι ότι το κορίτσι έχει πρόγραμμα, αλλά δε λέει όχι σε αλλαγές. Και τελικά έκανε ό,τι της ζήτησα. Παίχτηκαν 2 γύροι, στον πρώτο ιεραποστολικό, cow και στα 4, πριν της τα κεράσω στο στόμα. Στον δεύτερο, μετά από κουβέντα, αρκετά χάδια από τη μεριά της και γλύψιμο μέχρι να μου σηκωθεί, έγινε ιερποστολικό, reserve cow, στα πλάγια, ανάποδο κουτάλι, αραχνη, μέχρι που την έπαιξα ενώ με έγλυφε στα αυτιά και της τα κατάθεσα στις βυζάρες της. Στο ενδιάμεσο με άφησε να τη γλύψω, δάχτυλο δεν ήθελε όμως. Αυτό με ξενέρωσε κάπως, αλλά οκ. Να πω εδώ πώς ξέρει πολύ καλά που να γλύψει. Στα αυτιά, στη ρώγα, στον προστάτη...

Η γκόμενα ξέρει τι κάνει και δεν ντρέπεται καθόλου. Κάνει το παν να σε ευχαριστήσει κι ας έχει αυτή την αγέλαστη έκφραση στο πρόσωπο. Ακόμα και στον αγώνα, δύσκολα έκανε μορφασμούς, αλλά είχε τον τρόπο της να σε καυλώνει. Πιάνει το κεφαλι σου, πιέζει τη λεκάνη σου, δαγκώνει λίγο, γραπώνει παντού, αφήνει νυχιές άμα λάχει.

Αυτό που με εντυπωσίασε, είναι ότι πρόκειται για μια επαγγελματία, χωρίς να φαίνεται επαγγελματίας! Ένα καθημερινό όμορφο κορίτσι που ξέρει πώς να σε κάνει να περάσεις καλά. Επίσης είναι κορίτσι που δεν χαμογελάει ούτε γελάει εύκολα, αλλά το κάνει εάν είσαι ο εαυτός σου. Καταπληκτικό!

Αξιολόγηση σωστότερη: 7-9-7-7-8-8

Και σίγουρα είναι value for money.

Αυτά για την ώρα, πάμε να πάρουμε τα βουνά τώρα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 28, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
124
Likes:
32.127
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 STAVROS6969, Elganador, TOMCRUISE και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Οκτωβρίου, 2022
αναποδο κουταλι , αραχνη , reserve cow ?

ρε φιλε σε ρεγουλαδορο ρεκτιφιε που ειχε να καθαρισει το πατωμα 20 χρονια πηγες ή για πηδημα?

χαχαχα να σε καλα ! 120ε με χυσιμο στομα? sure?
29 Οκτωβρίου, 2022
@buttlicker, είναι ακούραστο το κορίτσι! 120 καλά διάβασες.
30 Οκτωβρίου, 2022
Τα καταπίνει ή τα φτύνει;
07 Δεκεμβρίου, 2022
Η κριτική σου βοηθάει πολύ. Θα τιμηθεί ξανά και ξανά. Μπράβο στο κορίτσι
07 Δεκεμβρίου, 2022
Φοβερή περιγραφή φίλε. Μεγάλο χαμόγελο
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5