Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 184 10
Call-Girls
756891
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Συνάντηση ένα απόγευμα στο κέντρο. Κάνω μπανάκι και την περιμένω. Ανοίγω την πόρτα και την κοιτάω σαν χάνος. Σωματάρα. Δεν χάνει χρόνο μου κάνει κατευθείαν επίθεση με τριψίματα και στησίματα. Μετά μου πήρε μια θεϊική πίπα που κόντεψε να μη στείλει. Βάζει προφυλακτικό με καβαλάει κάναμε 2 3 αλλαγές σε στάσεις και δυνατό χύσιμο μέσα της.
Στο σόσιαλ είναι καλή και ευχάριστη μπορείς να κάνεις ότι κουβέντα θες μαζί της.
Δεύτερο γύρο ξεκινάει από μόνη της όταν καταλαβαίνει ότι είσαι έτοιμος, πάλι πιπάρα κάναμε λίγο σεξ αλλά δεν έβλεπα να τελειώνω και σταματήσαμε. Πλυθήκαμε ντυθήκαμε και φύγαμε.
Στην επικοινωνία στην αρχή δυσκολευτήκαμε αλλά την βρήκαμε στην πορεία. Πείτε της τι θέλετε εξ αρχής. Προσπαθεί να ευχαριστήσει κάθε πελάτη.
Θα έλεγα ότι είναι μια πολλή καλή επιλογή για κάποιον που θέλει να περάσει μία ώρα για πολύ σεξ.
Υ.Γ. φιλιά δίνει αλλά εγώ δεν ήθελα και τα πέρνει στο στόμα από ότι μου είπε.
Στο σόσιαλ είναι καλή και ευχάριστη μπορείς να κάνεις ότι κουβέντα θες μαζί της.
Δεύτερο γύρο ξεκινάει από μόνη της όταν καταλαβαίνει ότι είσαι έτοιμος, πάλι πιπάρα κάναμε λίγο σεξ αλλά δεν έβλεπα να τελειώνω και σταματήσαμε. Πλυθήκαμε ντυθήκαμε και φύγαμε.
Στην επικοινωνία στην αρχή δυσκολευτήκαμε αλλά την βρήκαμε στην πορεία. Πείτε της τι θέλετε εξ αρχής. Προσπαθεί να ευχαριστήσει κάθε πελάτη.
Θα έλεγα ότι είναι μια πολλή καλή επιλογή για κάποιον που θέλει να περάσει μία ώρα για πολύ σεξ.
Υ.Γ. φιλιά δίνει αλλά εγώ δεν ήθελα και τα πέρνει στο στόμα από ότι μου είπε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 20, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα