Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 60 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συνάντηση με την Nataly αρχές του μήνα. Ήταν η δεύτερη φορά που την είδα. Δεν είχα γράψει τότε κριτική. Τώρα όμως θα το κάνω. Και οι δύο συναντήσεις έχουν πολλά κοινά σημεία.
Έφτασε στην ώρα της. Ντυμένη όπως πρέπει. Μαλλί κοτσίδα και βάψιμο τόσο όσο. Με θυμήθηκε αμέσως. Αρχίζουμε γλωσσοφιλα στο όρθιο. Κάθε λίγο σταματούσε για να βγάλει κάποιο ρούχο. Παντελόνι, μπλούζα, κορμάκι, σουτιέν και στριγκάκι. Μόλις τα έβγαλε όλα πήγε για μπάνιο. Γύρισε γυμνή.
Τι μουναρα είναι αυτή η γυναίκα. Το πρόσωπό της ίσως το πιο όμορφο που έχω δει στον χώρο. Τα δε ματιά της απίστευτα. Στήθος οριακά 2αρι σε ελαφριά πτώση αλλά με ωραία αίσθηση. Για να πω την αλήθεια δεν ασχολήθηκα και πολύ αν και βυζολαγνος. Κωλος για μένα ιδανικός. Σφιχτός, πεταχτός, στη θέση του, να γεμίζει η παλάμη. Σε αρμονία με το υπόλοιπο σώμα. Δεν σταματούσα να τον χουφτώνω. Πεντακάθαρη από πάνω μέχρι κάτω. Μαυρισμένο δέρμα από τα μπάνια, εκτός από το στήθος και την περιφέρεια, όπου έκανε αντίθεση.
Περίμενα να βγει από το μπάνιο όρθιος μπροστα από το κρεβάτι φέροντας μόνο μια βερμούδα. Με πλησιάζει γυμνή, μου σκάει γλωσσοφιλο και πάω να της πω ότι έχω τέτοιες καυλες που δεν θέλω πιπα. Δεν πρόλαβα να βγάλω λέξη. Πέφτει στα γόνατα, κατεβάζει με δύναμη τη βερμούδα και τον εξαφανίζει στο στόμα. Τον έχωνε όλο μέσα, φτάνοντας στο στόμα της μέχρι τις μπάλες. Έμενε για μερικά δευτερα ενώ έκανε κινήσεις με το κεφάλι. Αυτό δεν ήταν πιπα, δεν ήταν dt, λαρυγγοσκόπιση ήταν. Ταυτόχρονα με κοιτούσε με τις ματαρες της. Καταλάβαινα ότι ερχόταν το τέλος. Την σηκώνω και την πετάω στο κρεβάτι στα 4 και αρχίζω το γλύψιμο. Πότε στο αιδοίο και πότε στην πίσω τρύπα. Τα χέρια μου στον θεσπέσιο κωλο της. Σφαλιάρες, χούφτωμα, να της ανοίγω τα κωλομάγουλα και να γλύφω. Δάχτυλα δεν έβαλα αλλά ξέρω από την πρώτη φορά ότι δέχεται.
Σύντομα σκούφο και μπήκα ιεραποστολικα. Πόσο να κρατήσω ο ταλαιπωρος ? Την εχυσα στο στόμα όπου τα πήρε με ευχαρίστηση. Αφού με άδειασε, πήγε χωρίς βιασύνες στο μπάνιο και τα έφτυσε.
Φρεσκάρισμα ένας ένας και ώρα για τσιγάρο και μπλα μπλα. Μιλάει άπταιστα ελληνικά.
Αρχίζουμε δεύτερο γύρο με δική της πρωτοβουλία. Αρχίζει με πιπα όπου σύντομα την γύρισα σε 69. Μια επανάληψη του πρώτου γύρου. Υγρή και βαθειά πιπα μέχρι να βρει λαρύγγι. Όταν ήμουν έτοιμος μου βάζει σκούφο και με καβαλάει. Με είχε κάνει τούρμπο. Πήγαινα σαν κομπρεσέρ. Δεν ήθελα όμως να χάσω την θέα από την κωλαρα της. Την γυρίζω στα 4 όπου σύντομα τελείωσα στο σκούφο.
Έκανε πάλι μπάνιο, ντύθηκε, εισέπραξε το αντίτιμο των υπηρεσιών της και έφυγε.
Πρόκειται, για το δικό μου γούστο, για μια γυναικάρα, πανέμορφη που δεν χορταίνω να την κοιτάζω. Είχε την ίδια διάθεση και όρεξη να ευχαριστήσει και τις 2 φορές. Αντέχει στο σεξ χωρίς μα και μου. Φιλάει με γλώσσα και με πάθος. Δάχτυλα μπροστά ναι, πίσω τα αποφεύγει. Πρωτοβουλίες όχι απλά παίρνει αλλά πάρα παίρνει. Ήταν το σημείο στο οποίο έχω ένα μικρό παράπονο. Ήθελα να πάει ο δεύτερος γύρος διαφορετικά αλλά με πήρε από το χέρι και με οδήγησε. Προσπάθησα να αντισταθώ και να το πάω όπως ήθελα εγώ αλλά δεν τα κατάφερα. Είπα, είναι τρελό μουνι η γυναίκα( για το δικό μου γούστο επαναλαμβάνω).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 02, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
52
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, THV, mancunian1986 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Οκτωβρίου, 2022
Πολύ καλή η Νάταλι... απο τις καλύτερες του χώρου.
review reaction 1 hornyasfuck, das379
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1