Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 9 10
Call-Girls
22122
Γενική βαθμολογία
9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά την μαντάμ Μόνικα για την προτροπή να συναντήσω τη Νικόλ αντί για την κοπέλα που είχα κλείσει αρχικά μιας και φαίνεται να γνωρίζει τα γούστα μου καλύτερα και από εμένα! Έτσι. καθώς φαίνεται ότι γνωρίζει πως προτιμώ περισσότερο τις GFE καταστάσεις, μου πρότεινε την Νικόλ. Οκ λέω γιατί όχι φαίνεται όμορφη και γλυκιά κοπέλα! Και όντως ήταν! Ήρθε (με μια μικρούλα καθυστέρηση από την ώρα που είχαμε συμφωνήσει αλλά δεν πειράζει αλίμονο), ντυμένη πολύ κομψά με ένα γαλάζιο συνολάκι που παρέπεμπε είτε σε δικηγόρο είτε σε δημοσιογράφο! Όμως, της πήγαινε τόσο πολύ !Πολύ γλυκό προσωπάκι, καλλίγραμμο κορμί . Ήταν λίγο μαζεμένη στην αρχή, όμως με τον τρόπο μου την έκανα να αισθανθεί άνετα και να ξανοιχτεί. Ήπιαμε λίγο λικεράκι που είχα στο σπίτι με γεύση μαστίχα Χίου, συζητήσαμε λίγο, έπεσαν και λίγα φιλάκια στα πεταχτά και στη συνέχεια μπήκε για μπάνιο. Βγήκε μετά από λίγο φορώντας μόνο την πετσέτα. Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα και περάσαμε στο παρασύνθημα. Υπήρχε χημεία, ήταν όμορφα και πιστεύω το ευχαριστηθήκαμε και οι δύο. Έβγαζε όμορφες, πιστευτές κραυγούλες και φάνηκε να το απολαμβάνει! Αφού τελειώσαμε, συζητήσαμε λίγο ακόμη με αγκαλιές και χάδια της έκανα και λίγο μασάζ γιατί ήταν πιασμένη και στη συνέχεια ήρθε η ώρα να την αποχαιρετήσω. Ήταν ένα πολύ ευχάριστο ραντεβού και θα την ξανασυναντούσα ευχαρίστως!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 14, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή