Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 5 10
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Από την πρώτη στιγμή που είδα τις φωτογραφίες της, κάτι μου κέντρισε το ενδιαφέρον και ήθελα διακαώς να τη συναντήσω! Ευτυχώς τα κορίτσια από το γραφείο ήταν εξυπηρετικότατα και μου κανόνισαν εύκολα το ραντεβού για την ώρα που ήθελα με λίγα μόνο μηνύματα. Τώρα, όσον αφορά το ραντεβού, εγώ που κυρίως προτιμώ τις GFE καταστάσεις πέρασα μια υπέροχη ώρα μαζί της. Πολλά φιλιά, χάδια και εξαιρετική χημεία στο σεξ με μια πανέμορφη κοπέλα με καταπράσινες ματάρες και ωραίο μικροκαμωμένο σωματάκι χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας ή περιττών κιλών επάνω της. Είχε βέβαια μια τομή στην κοιλίτσα της που σημαίνει ότι μάλλον είναι και μανούλα, εκτός κι αν έκανε εγχείρηση σκωληκωειδίτηδας... Επίσης, τα στήθη της ήταν λίγο μικρά και χαλαρά, όμως πιστεύω ότι με μια προσθετική θα γίνουν ένα αριστούργημα καθώς οι ρώγες της είναι υπέροχες! Τέλος, στο social ήταν πολύ καλή και μου έδειξε πως πρόκειται για μια κοπέλα με επίπεδο και ποιότητα. Μάλιστα, έκανα και εξάσκηση στα ισπανικά μου μιας και προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί της στη γλώσσα της , κάτι που μάλλον εκτίμησε ανταπέδωσε στο κρεβάτι!

Υ.Γ : Ρε παιδιά λίγο πιο συγκρατημένα με τις κοπέλες, δεν είναι μπριζόλες! Είχε μια δαγκωνιά στο ένα κωλομέρι η οποία μου είπε ότι ήταν ένεση μεταξύ σοβαρού και αστείου... Όπως και να έχει, δεν είναι ωραίο το θέαμα για τους άλλους συναγωνιστές!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 12, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή