Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 10 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Συνάντηση με την Αφροδίτη το καλοκαίρι. Η συνεννόηση έγινε εύκολα μέσω viber.

Έφτασε στην ώρα της. Πρώτη εντύπωση θετική καθώς ήταν ωραία ντυμένη και είχε τα μαλλιά της άλογο ουρά.

Καθίσαμε στο κρεβάτι για ένα τσιγάρο και να πούμε 2-3 κουβέντες πριν ξεκινήσουμε. Η όλη της συμπεριφορά και ομιλία μου θύμισε ελληνικό cult cinema. Κάποια στιγμή πετάχτηκε η τσαπου από το εσώρουχο και λέει: πο πο καλέ τι μεγάλο που είναι. Έτσι όπως το είπε μου ήρθε στο μυαλό μια σκηνή από την ταινία αυστηρώς κατάλληλο όπου η Αλέκα (Πιτσούλη) αναπολούσε όταν ήταν νέα και έπαιζε σε τσόντες και σε μια ταινία της, ήταν με τον υδραυλικό στην κουζίνα και του λέει: πο πο καλέ μάστορα, τι μεγάλο εργαλείο που έχεις. Παπαγαλάκι της λέει είναι. Υπάρχει το σχετικό απόσπασμα στο YouTube. Δεν ήξερα εκείνη τη στιγμή αν έπρεπε να γελάσω, να χαρώ ή να ανησυχήσω. Έμαθα μετά από λίγο.

Κάναμε το τσιγάρο μας και σηκώθηκε να πάει για φρεσκάρισμα. Γδύθηκε μπροστά μου. Το πρόσωπό της όμορφο και γοητευτικό αλλά ελαφρώς σπασμένο λόγω ηλικίας. Τα έχει πατήσει τα 40 για τα καλά. Τα πόδια της και ο κωλος της υπέροχα. Τέτοιες ποδαρες και τέτοια κωλαρα δεν το περίμενα. Στήθος 2αρι σε πτώση αλλά όχι κάτι άσχημο. Ρογα και υφή οκ. Η κοιλίτσα είναι κάπως χαλαρή αλλά δεν έδωσα σημασία. Μπήκε στο μπάνιο και σε 2-3 λεπτά ήταν έξω με την πετσέτα. Την βγάζει, ξαπλωνουμε και αρχίζουμε το μπαλαμουτι. Φιλάει ωραία, με γλώσσα. Κανονικά γλωσσοφιλα. Πάει για πιπα. Ίσα ίσα το κεφάλι. Τότε άρχισα να καταλαβαίνω. Την γυρίζω για γλύψιμο αλλά δεν έμεινα πολύ. Οι φωνούλες ήταν και αυτές από ελληνικό cult cinema. Δάχτυλα στο νινάκι ούτε καν. Από πίσω ούτε που μου πέρασε από το μυαλό. Βάζω σκουφί και την βάζω στα 4. Εννοείται ότι η στάση σώματος ήταν τέτοια για να μην τον παίρνει όλο μέσα της. Λόγω όμως ότι είχα τρελές καυλες το τέλος δεν άργησε να έρθει στον σκούφο.

Μπάνιο ένας ένας και άραγμα στο κρεβάτι. Τσιγάρο και κουβέντα. Είναι ευχάριστη στο social. Έχεις να πεις πράγματα.

Αρχίζουμε δεύτερο γύρο όπως και τον πρώτο χωρίς όμως την περιποίηση από μέρους μου. Πάλι πιπα με χέρι και μόνο το κεφάλι. Σκούφο και έρχεται από πάνω. Μετά όρθια μπροστά στον καθρέφτη και τέλος ιεραποστολικο. Και στις 3 στάσεις απέφευγε την πλήρη διείσδυση δίνοντας κλήση στη λεκάνη της. Την ώρα που τελείωνα (και αυτό ήταν το αποκορύφωμα) ενώ έχυνα στον σκούφο μέσα της έλεγε: έτσι έτσι χύσε με στο πρόσωπο. Τι φάση; Τι ζούσα εκείνη τη στιγμή;

Μέσα στα επόμενα 5 λεπτά ντύθηκε, εισέπραξε το αντίτιμο και έφυγε για τον επόμενο.

Με αφορμή την Αφροδίτη θα ανεβάσω τις εμπειρίες μου και από άλλες κοπέλες (ανεξάρτητες) που έχω συναντήσει που θα έπρεπε να είχα κάνει καιρό πριν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3.447
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, socos, john8 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Οκτωβρίου, 2022
Ωραία κριτική και η σκηνή με την ταινία μου άρεσε !
Αλλά εγώ μόνο το κεφαλάκι στην πίπα ???? !!! Πλατύ χαμόγελο
Με μπέρδεψες με άλλη
review reaction 1 Eros82
08 Οκτωβρίου, 2022
Θα συμφωνήσω με τον συναγωνιστή. Όπως και για το στήσιμο της είναι σπαστικό σε σημείο τέτοιο που είναι άκυρο όλο το ραντεβού. Όσο για το στοματικό όντως δεν το παίρνει μέσα αλλά κ μόνο το κεφάλι το θεωρώ υπερβολικό. Ίσως κ όχι
review reaction 1 das379
08 Οκτωβρίου, 2022
Δάχτυλα δεχεται κοπελλα;
08 Οκτωβρίου, 2022
Δεν σε έχω μπερδέψει με κάποια άλλη. Ξέχασα να γράψω στα θετικά ότι ήσουν πεντακάθαρη και μοσχοβολουσες από πάνω μέχρι κάτω.

Δεν δέχεται. Το έγραψα στην κριτική.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4