Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 12 10
Call-Girls
39159
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετά από επικοινωνία με το γραφείο για άμεση συνάντηση σε pse μου πρότειναν Alexa. Είδα φωτογραφίες και αφού ξαναρώτησα αν είναι pse έκλεισα το ραντεβού για μισή ώρα μετά.
Μπαίνοντας με υποδέχτηκε με έσώρουχα και τακούνια. Φωτογραφίες ακριβέστατες, χωρίς την λάμψη, χωρίς τα σημάδια του χρόνου να φαίνονται σε σώμα και πρόσωπο.
Έκανα γρήγορο ντουζάκι και βγήκα. Μου ζήτησε να ξαπλώσω, ανέβηκε και άρχισε την πίπα. Δέρμα απαλό, βελούδινο. Πέρασε από @@, πήρε μια απαλή βαθιά πίπα, της πάτησα λίγο το κεφάλι αλλά χαλαρά πράγματα. Αργή ασθησιακή πίπα, σίγουρα όχι pse όμως.
Μετά της ζήτησα να ανέβει σε reverse cow όπου και μόλις της έριξα μια σφαλιάρα στον κώλο γύρισε παρεξηγημένη να με ρωτήσει τι κάνω. Ευτυχώς έχυσα στο τρίλεπτο οπότε δεν πρόλαβα να ξενερώσω.
Έστειλα μετά στο γραφείο μήνυμα λέγοντας τους πως καλή η κοπέλα αλλά με τπτ pse και φυσικά δεν πήρα απάντηση.
Συνοπτικά μια μέτρια συνάντηση για να φύγουν τα χοντρά αλλά σίγουρα όχι του γούστου μου.
Μπαίνοντας με υποδέχτηκε με έσώρουχα και τακούνια. Φωτογραφίες ακριβέστατες, χωρίς την λάμψη, χωρίς τα σημάδια του χρόνου να φαίνονται σε σώμα και πρόσωπο.
Έκανα γρήγορο ντουζάκι και βγήκα. Μου ζήτησε να ξαπλώσω, ανέβηκε και άρχισε την πίπα. Δέρμα απαλό, βελούδινο. Πέρασε από @@, πήρε μια απαλή βαθιά πίπα, της πάτησα λίγο το κεφάλι αλλά χαλαρά πράγματα. Αργή ασθησιακή πίπα, σίγουρα όχι pse όμως.
Μετά της ζήτησα να ανέβει σε reverse cow όπου και μόλις της έριξα μια σφαλιάρα στον κώλο γύρισε παρεξηγημένη να με ρωτήσει τι κάνω. Ευτυχώς έχυσα στο τρίλεπτο οπότε δεν πρόλαβα να ξενερώσω.
Έστειλα μετά στο γραφείο μήνυμα λέγοντας τους πως καλή η κοπέλα αλλά με τπτ pse και φυσικά δεν πήρα απάντηση.
Συνοπτικά μια μέτρια συνάντηση για να φύγουν τα χοντρά αλλά σίγουρα όχι του γούστου μου.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 03, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Οκτωβρίου, 2022
Αφού έχετε κανει μαγκες τα γραφεια με τα λεφτα σας ξανα και ξανα,καλα σας κανουν και σας φολιαζουν,και δεν απαντανε και στα παραπονα σας.Κι εσεις εκει,θα τους ξανατιμησετε.
J
jik
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1