Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 31 10
Call-Girls 74638
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Οι περισσότεροι συνήθως επαινούν την Alex για την εξαιρετική girlfriend experience που προσφέρει. Εύστοχα έχουν υποδείξει ότι αν της φερθείς με ευγένεια και τρυφερότητα, θα σε ανταμείψει με φοβέρες υπηρεσίες. Όντας λοιπόν προετοιμασμένος από τις κριτικές των συναδέλφων, εφάρμοσα πιστά όλους τους κανόνες από το αλάνθαστο "Handbook του Αγαπούλη" :smiling-face-with-heart-eyes:. Αυτό που έλαβα, όχι απλά δικαίωσε τις προσδοκίες μου, αλλά αποτέλεσε μια εμπειρία μοναδική.

Πρώτα δυο λόγια για την εμφάνιση. Αντικειμενικά γοητευτική γυναίκα (γύρω στα 27-30), με εξευγενισμένη και καθόλου χυδαία ομορφιά. Εβένινο, ολόισιο, μεταξωτό στην αφή μαλλί το οποίο πλαισιώνει ένα πρόσωπο που απέχει από τα συχνά σφαιροειδή ρωσικά πρόσωπα. Βρήκα εξαιρετικά τα ζυγωματικά της, τα δε μάτια της εξωπραγματικά...ξέρετε, αυτό το ανοικτό διαπεραστικό γαλάζιο που μπορείς να χαθείς μέσα του. Μια Ρωσίδα πριγκίπισσα άλλης εποχής στέφτηκα. Κομψότατη και η ολόσωμη μεταξωτή φόρμα της και τα στυλάτα πέδιλά της. Φινετσάτη γυναίκα, πάω στοίχημα ότι δεν έχει φτηνά slutty ρούχα στη γκαρνταρόμπα της. Το σώμα της λεπτό και καλλίγραμμο - κάποιοι θα το έλεγαν ίσως skinny - με μικρό στήθος και υπέροχα πόδια από πάνω μέχρι κάτω (περιποιημένα τα κάτω άκρα - όσοι είναι του club θα το ευχαριστηθούν, γιατί το ευχαριστιέται και η ίδια). Το δέρμα της ευωδιαστό και τόσο απαλό που δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από πάνω του.

Τί να πω τώρα για το sex...Ως κυνηγός του gfe έχω αποκομίσει σπουδαίες εμπειρίες με κοπέλες που επιτυχώς δημιουργούν την ψευδαίσθηση της "φιλενάδας-ερωμένης". Εδώ, όμως, τα πράγματα ξέφυγαν. Ξέφυγαν τελείως! Το πάθος στα φιλιά της (βαθύτατα με γλώσσα), τα χάδια της, τα αγγίγματά της, όλα είναι τόσο αισθησιακά, τόσο αληθινά που ξεχνάς ότι έχεις αφήσει χρήματα στο κομοδίνο. Ακόμα και όταν το πληρωμένο σεξ είναι εξαιρετικό, συνήθως οι επαγγελματίες - όσο καλές και να είναι - ακολουθούν ένα πρόγραμμα στο μυαλό τους (στοματικό - στάση α' - στάση β' κλπ κλπ), ανάλογα με τις υπηρεσίες του ρεπερτορίου τους. Ε εδώ δεν υπάρχει αυτό: όλα μπλέκονται και εξελίσσονται απρογραμμάτιστα, "αναρχικά", ανάλογα με την επιθυμία που νιώθουν τα κορμιά κάθε στιγμή.

Θυμάμαι πολλές στιγμές έντονα. Όπως όταν ενώ ήμουν σε διείσδυση από πάνω της και αυτή μπρούμυτα, έστριψε το κεφάλι της απότομα ξέχειλη από επιθυμία και με το χέρι της με έσυρε στο στόμα της για να με φιλήσει...όπως όταν ασυγκράτητος βύθισα το πρόσωπό μου ανάμεσα στους μηρούς της γλείφοντάς την ακόρεστα, με κοίταξε με λάγνα ευγνωμοσύνη ακουμπώντας τα πόδια της στους ώμους μου, ενώ ανακάτευε τα μαλλιά μου...ή όταν ξάπλωσε ολόγυμνη πάνω στο δικό μου γυμνό σώμα πιέζοντάς το με το δικό της, σαν να ήθελε να μπει μέσα μου...ή όταν βύθιζε τα δάκτυλά της μέσα στη φύση της και ενόσω εγώ γευόμουν την μοσχομυριστή πίσω πύλη της, με διέκοπτε προσφέροντας μου τα γεμάτα χυμούς δάκτυλά της, τα οποία αφού έγλειφα ξελιγωμένος, τα ξαναβύθιζε μέσα της ακόμα πιο υγρά...

Για να μη μακρηγορώ (και έχοντας επίγνωση του πόσο γελοίο ακούγεται) θα πω ότι όταν αισθανθεί καλά - και όταν προφανώς υπάρχει χημεία και καλή συγκυρία (ήμουν το πρώτο ραντεβού της ημέρας) - η Alex κύριοι δεν γαμιέται...κάνει έρωτα! Τύποι μου ομολογώ ότι ντρέπομαι λίγο για το Άρλεκιν που έγραψα, αλλά δεν το είχα σκοπό. Ενδεικτικά θα πω ότι στα πολλά χρόνια που κάνω το "σπορ", ήταν μια από τις ελάχιστες φορές που αισθάνθηκα ότι απατάω τη σύντροφό μου (εννοείται ότι όταν γαμείς σκληρά και πορνοσταρικά, δεν λογίζεται για cheating Πλατύ χαμόγελο Αγγελούδι)!

Τέλος δεν μου προκάλεσε εντύπωση όταν στο social αποκάλυψε την υπέροχη προσωπικότητα μιας συνειδητοποιημένης, ευαίσθητης και καλλιεργημένης γυναίκας. Εκπληκτική!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 03, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
eridon1877
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.424
Πόντοι:
6.490
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chaoserevos, TOMCRUISE, THV και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Οκτωβρίου, 2022
Θα μπορούσε κ να είναι ο τίτλος "ο eridon και η τσαρίνα"..
Εξαιρετικός ο φίλος!!
review reaction 1 review reaction 3 eridon1877, hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1