Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 70 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 187862
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καλησπέρα συναγωνιστές, η Κέλλη είναι ο ορισμός του πολύ καλού ραντεβού. Εύκολη η συνεννόηση με το γραφείο (όπως πάντα, άλλωστε) πηγαίνω στο πορνοχοτελ στέλνω τον αριθμό του δωματίου, κάνω μπανακι και περιμένω ρο κορίτσι.
Χτυπάει η πόρτα και βλέπω μια γυναικάρα. Πραγματικά είναι αρκετά όμορφη. Μπαίνει μέσα χαμογελαστή, ζητάει το παραδάκι της τα δίνω αν και ήταν πάνω στον κομοδίνο τα χρήματα, τα μετράει και τα βάζει στην τσάντα της. Ξεντυνεται και μένει μόνο τα σεξυ εσώρουχα της. Πολύ καλό σώμα, με σωστές αναλογίες, αν και αν πάρει κάνα δύο κιλά δεν θα την χαλάσουν, έτσι νομίζω. Ανταλλάξαμε κάποια φιλιά, με μπόλικο πάθος, η Κέλλη φιλάει με γλώσσα, δεν τα τσιγγουνευται τα φιλιά της. Πηγαίνει για μπάνιο, αν και δεν χρειαζόταν μου είπε γιατί ήμουν το πρώτοη ραντεβού της ημέρας.
Βγαίνει από το μπάνιο και έρχεται δίπλα με αγκαλιάζει και αρχίζει τα γλωσσοφιλα. Έντονα με πολύ πάθος, ένιωθα ότι είμαι σε αρχή σχέσης με κάποια γκομενα. Μετά πέφτει με τα γόνατα στο πάτωμα και αρχίζει μια πιπα σούπερ. Κάνει καλή πιπα, την σηκώνω καθώς και εγώ σηκώθηκα και αυτή εκεί τον χαβά της, στα γόνατα και να συνεχίζει την πιπα, την ζούσε έντονα τη στιγμή. Πέρασε και από τις μπάλες. Τελικά δεν κατάφερα να την σηκώσω και τότε περνει τον σκούφο μου το φοράει και έρχεται πάνω και αρχίσαμε το γαμισι στα όρθια. Σε ένα σημείο με σταματάει και ζητάει να αλλάξουμε στάση και όπως ήταν την περνώ και την βάζω στον τοίχο και μπουκαρω. Έτσι μας βρήκε το τέλος. Τα έριξα όλα στην πλάτη της.
Μπανακι και από τους δύο, λίγο μπλα μπλα και μετά αγκαλίτσες και φιλάκια. Χωρίς να τι καταλάβω βρίσκομαι από πάνω της και αρχίζω το σπατουλαρισμα στον λαιμό της και μετά σιγά σιγά κατέβηκα να ευχαριστηθώ τις βυζάρες της, κρίμα είναι να τις αφήσω παραπονεμενες, άλλωστε το λέω σε κάθε κριτική μου ότι είμαι μέγας βυζολαγνος. Όταν τελείωσα με τις βυζάρες της περνώ το προφυλακτικό το φοράω και το τότε έρχεται από πάνω μου και αρχίζει το χοροπηδηχτο. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να χουφτωνω το σώμα της και κυρίως τις βυζάρες της. Μετά την γύρισα ανάσκελα και πήρα την κατάσταση στα χέρια μου, αλλά καθίσαμε λίγο σε αυτή την στάση γιατί η Κέλλη γύρισε στο πάλι, πλάτη σε μένα και έτσι συνεχίσαμε το γαμισι και εκεί τελείωσα. Αυτή τη φορά τα έριξα μέσα στο προφυλακτικό.
Έκανε μπανακι, ντύθηκε, είπαμε κάνα δύο κουβέντες, με φίλησε και έφυγε.
Αυτά εν'ολιγης με την Κέλλη και καλό Φθινόπωρο να έχουμε με πολλά και καλά γαμισια.

Υ. Γ. Στο site λένε ότι είναι 24, εγώ την έκανα για λίγο παραπάνω, κοντά στα 30, αλλά αυτό δεν με χαλάει, γιατί η γυναίκα είναι μουναρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
20 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
128
Likes:
22.356
Πόντοι:
28.900
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 eridon1877, Elganador, company of heroes tho και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Οκτωβρίου, 2022
ωραια γκομενα χωρις τη λαμψη προφανως.
προθυμη να σε ικανοποιησει αλλα καπως μηχανικη για τα δικα μου γουστα
S
sapaki
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1