Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 6 10
Call-Girls 12580
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Cindy λοιπον. Το πορνιδιο 24 ετων που το βλεπεις σε καποιο κλαμπ και λες πωωω τι μουνακι ειναι αυτο, θελω να το σκισω. Μπαινει μεσα, πρωτη εντυπωση, με χαλασε λιγο στο πανω χειλος που ειχε κατι σαν πληγες. Δευτερο ξενερωμα τα χειλη της ηταν σαν πλαστικα και γλωσσα εβαζε επιφανειακα. Παμε στα θετικα τωρα, προσωπαρα με ματαρες, νεαρη ηλικια με βυζια τουμπανο οτι ακριβως βλεπεται και στις φωτο. Αγγλικα μετρια αλλα με χρηση translate ολα γινονται. Λογω της ηλικιας της θελει καθοδηγηση και δεν λεει οχι σε τιποτα, μεχρι και μπατσες ηθελε στο προσωπο την ωρα που την εδινα πιπα. Επισης την ειχα βαλει σε μια φαση επαιζε την κλειτοριδα της γιατι ολο μου επιανε το χερι να μου δειξει πως γινεται και εγω να την δαχτυλιαζω, ωραιο θεαμα. Κωλος ενω ειναι λιγο χαλαρος στα 4 ειναι αλλο πραμα. Γενικα μια τιμια επιλογη, κοριτσι το οποιο εχει positive energy και θελει να σε ευχαριστησει. Απο την αλλη αν θελετε πιο δυναμη στο κρεβατι, η γρια η κοτα εχει το ζουμι, διαλεγεις και παιρνεις, για μενα παντως η συγκεκριμενη αλλαγη της πιπινας που θα εβλεπα σε κλαμπ και θα ηθελα να την σκισω, με αναψε αρκετα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 02, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν