Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 132 10
Call-Girls 477752
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η Αριάνα είναι μια κοπέλα που από καιρό είχα βάλει στο μάτι και λόγω έλλειψης διαθεσιμότητάς της για άμεσα ραντεβού της ίδιας μέρας δεν είχα καταφέρει να την συναντήσω. Μέσα στο προηγούμενο μήνα πήρα την απόφαση να τη συναντήσω και έκλεισα το ραντεβού μέρες πριν για σιγουριά (Ημερομηνία ενδεικτική).

Η κοπέλα έφτασε με 20-25 λεπτά καθυστέρηση, ίσως την μεγαλύτερη σε χρόνο που έχω βιώσει όσα χρόνια εξασκώ το συγκεκριμένο χόμπυ. Από μέρος μου δεν υπήρχε κανένα θέμα, εφόσον η κοπέλα τελικά θα μείνει για τον χρόνο που έχει συμφωνηθεί, αλλά γνωρίζω ότι κάποιοι πελάτες βάζουν ραντεβού πριν από ή ανέμεσα σε δουλειές και υποχρεώσεις τους, οπότε σε τέτοια περίπτωση ίσως να υπήρχε θέμα. Όπως και να χει μια καθυστέρηση είναι ανθρώπινη.

Μετά το διακριτικό χτύπημα της πόρτας, ανοίγω και βλέπω μια κοπέλα νέα, μελαχρινή, σίγουρα μικρότερου αναστήματος από 1.72 που αναγράφεται στην ιστοσελίδα, με λεπτό, καλλίγραμμο σώμα, και με πρόσωπο που εγώ προσωπικά δεν θα περιέγραφα ως όμορφο, χωρίς σαφώς να μιλάμε για κάτι αποκρουστικό.

Άξιο αναφοράς βέβαια είναι και το ότι η κοπέλα ήταν πολύ περιποιημένη από όλες τις απόψεις, φορούσε σέξυ νεανικά ρούχα, χωρίς υπερβολές ή κάτι πουτανέ, είχε πολύ σωστό μακιγιάζ, περιποιημένα άκρα και σεξυ νυχάρες, μύριζε πολύ όμορφα στο σώμα της και η ανάσα της ήταν φρέκσια και μυρωδάτη.

Γρήγορες συστάσεις και περνάει άμεσα για ντουζ. Ο αγώνας ξεκινάει με ένα υπέροχο στοματικό από πλευράς της, με σχεδόν καθόλου δόντι, δεκτική στην καθοδήγηση από πλευράς μου και στις προτροπές μου για deepthroat και περιποίηση αρχιδιών. Δεν είναι ότι μόνη της τον πιάνει και τον ρουφάει λυσασμένα και τον εξαφανίζει, αλλά εμένα μ'αρέσει να καθοδηγώ εγώ, οπότε το στυλ της ήταν το τέλειο για τα γούστα μου.

Σεξ σε ιεραποστολικό αρχικά, προσπάθεια από μένα για βαθιά φιλιά με γλώσσα, τα οποία εκείνη ανταπέδιδε διστακτικά, σύντομα και ρηχά. Επίσης υπήρξε διάθεση από εμένα για παιχνίδι με φιλιά στον λαιμό και πιο gfe πραγματάκια τα οποία εκείνη ούτε σταμάτησε αλλά ούτε και ανταπέδωσε, οπότε τα σταμάτησα εγώ γιατί δεν υπήρχε η κατάλληλη θέρμη για να γίνει μια ωραία gfe φάση.

Συνέχεια με εκείνη στα 4, όπου συνειδητοποίησα για δεύτερη φορά μέσα στην βραδιά ότι η κοπέλα δεν είναι το "άλογο κούρσας με την μεγάλη κωλάρα" που είχα την εντύπωση ότι ήταν επηρεασμένος από τις προσεγμένες και επαγγελματικές γωνίες λήψεως των φωτογραφιών της. Είχε ένα σχεδόν "πετιτ" καλλιγραμμο κορμί, με σφιχτό μικρό κωλαράκι και φυσικά πολύ μικρά στήθη για τα οποία βέβαια ήμουν ενήμερος.

Συνέχεια με γαμήσι σε 1-2 στάσεις ακόμα και κατάθεση στο τέλος από το χέρι της στο στόμα της.

Αν εξαιρέσω την εμφάνιση προσώπου που δεν ανταποκρίνεται στα προσωπικά μου γούστα, το σώμα που αν και σφιχτό και με ωραίο δέρμα, δεν παραπέμπει σε ψηλή εντυπωσιακή γυναίκα με κωλάρα που περίμενα, και την αδυναμία δημιουργίας μιας έντονης gfe φάσης με βαθιά φασώματα, γλυψίματα στο λαιμό κτλ, η κοπέλα από άποψη περιποίησης, καθαριότητας, δεκτικότητας, ΚΑΛΟΥ επαγγελματισμού και συμπεριφοράς είναι ακριβώς όπως πρέπει να είναι μια συνοδός καλού επιπέδου.

Λόγω της σύνοψης όλων των παραπάνω, θεωρώ τα 170 κάπως τσιμπημένη τιμή για κόστος μια ώρας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 27, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Alpha25
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
404
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Panta_orthios, mancunian1986, Karelis69 και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Οκτωβρίου, 2022
Χαιρομαι συναγωνιστη μου που εκφραζεις οτι πραγματικα βιωσες με ενα κοριτσι που συνολικα στις κριτικες απολαμβανει αποθεωτικα σχολια.Καποιες φορες πρεπει να συνειδητοποιουν καποιοι οτι ολα σε αυτη την ζωη ειναι σχετικα και οχι ιδια για ολους.Η καβλα για τον καθε ανθρωπο ειναι σχετικη και προφανως και για το πως νιωθουν τα escort.Παρολα αυτα εγω ειμαι λιγο αυστηρος σε αυτα γιατι δεν τα δικαιολογω στον αγοραιο ερωτα.Για αυτο πληρωνουμε,για να εξαγοραζουμε συμπεριφορες τυπου δεν εχω διαθεση να γαμηθω ή δεν μου αρεσει η εικονα σου,ειμαι κουρασμενη,φιλαω με καβλα ή μονο τυπικα.Ο επαγγελματισμος ειναι επαγγελματισμος.Αυτα επειδη κατηγορηθηκα σε προηγουμενες κριτικες.Σεβασμος στην Αριαννα και σε οποιο αλλο κοριτσι.Αλλα περιμενω ιδιες υπηρεσιες για ολους .
review reaction 1 linear, hornyasfuck, Alpha25 και 2 άλλα μέλη
04 Οκτωβρίου, 2022
@arxidakos Μίλησες πολύ σωστά συναγωνιστή. Πρέπει να βάζουμε τον πήχη ψηλά και να πιέζουμε στην βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών, πάντα με τεράστιο σεβασμό προς τις κοπέλες.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2