Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 60 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Με το που την είδα κατάλαβα ότι θα περνούσα καλά. δεν είναι μόνο η εμφάνιση της αλλά και η αύρα που μου έβγαζε. Η 2η εντύπωση ήταν ακόμα καλύτερη. Με πλάκωσε στα χάδια και στα φιλιά και με έκανε τούρμπο. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι αν δεν έπαιρνα την κατάσταση στα χέρια μου και την άφηνα να με καβλώνει θα έριχνα το 1ο πριν καν μπω μέσα της. Οπότε και προσπάθησα να το πάω πιο χαλαρά για μην της τα πετάξω αμέσως. Ενώ είχε γίνει κάγκελο βάζω το λάστιχο και ξεκινάω ένα γαμήσι με συνεχή εναλλαγή στάσεων. Η εναλλαγή φυσικά γινόταν για να καθυστερήσω το χύσιμο. Ξεκινάω ιεραποστολικά όπου ήταν καύλα, στα τέσσερα, αλλά και στα όρθια όπου την είχα σηκώσει. Αφού κουράστηκα, συνεχίσαμε πάλι στα όρθια αλλά με εκείνη να στηρίζεται στον τοίχο και εγώ να σπρώχνω από πίσω. Εκεί ήρθε και το πρώτο τέλος.

Κάτι που θυμάμαι από το σεξ μαζί της είναι ότι κάποιες φορές ένοιωθα ότι τα πόδια της έκαναν σπασμούς σαν να ηλεκτρίζονταν. Επίσης μου είχε μεταφέρει με πολύ αληθινό τρόπο ότι συμμετείχε και το ευχαριστιόταν εξίσου. Πριν ξεκινήσετε το κράξιμο, δεν εννοώ ότι το ευχαριστιόταν το ίδιο αλλά ότι εγώ έτσι αισθανόμουν ανεξάρτητα από το τι ήξερα μέσα μου.

Αφού τελειώσαμε και μετά το ντούς με ρώτησε εάν θα μπορούσε να κάνει τσιγάρο. Ήταν τόσο γλυκιά και ευγενική που η άρνηση δεν ήταν εφικτή έτσι και αλλιώς.

Μετά το τσιγάρο συνεχίσαμε πάλι αλλάζοντας στάσεις και γεμίζοντάς με κάβλα. Το 2ο τέλος ήρθε λίγο πριν το τέλος της ώρας, οπότε και ζήτησε να πάει πρώτη για ντους.

Φεύγοντας είχα ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Εάν έγραφα την κριτική αμέσως μετά θα είχα τα περισσότερα 10αρια. Γιατί τελικά σε αυτού του είδους τα ραντεβού το μόνο που μετράει είναι το πόσο σε έκανε η κοπέλα να αισθανθείς ανανεωμένος. Όμως επειδή σκοπός της κριτικής είναι να μεταφέρεις την άποψή σου με αντικειμενικότητα έχω ρίξει λίγο τη βαθμολογία.

Χωρίς να υστερεί σε κάτι πιστεύω ότι το σώμα της από πολύ καλό με λίγη περισσότερη γυμναστική θα άγγιζε το τέλειο. Όσον αφορά πρόσωπο, συμπεριφορά ή σεξουαλικότητα δε θα ήθελα να αλλάξει κάτι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 29, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
55
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Elganador, eridon1877 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Οκτωβρίου, 2022
Καλημέρα φίλε μου μια ερώτηση μόνο αν θέλεις απαντάς για την ημερομηνία συνάντησης αν ισχύει 28.9.22 που έχεις βάλει . Είχα επικοινωνήσει με το γραφείο για να κλείσω με την ναταλυ (Τετάρτη ή Πέμπτη) αλλά μου είχαν πει ότι δεν δούλευε μέσα στην βδομάδα ότι είχε περίοδο. Ευχαριστώ
review reaction 1 hornyasfuck
03 Οκτωβρίου, 2022
Καλησπέρα, επειδή είμαι και κάποιας ηλικίας θυμάμαι ήταν σίγουρα την προηγούμενη εβδομάδα αλλά μπορεί να κάνω λάθος με την ημέρα.
review reaction 1 giannis8325
03 Οκτωβρίου, 2022
Οκ φίλε μου ευχαριστώ. Εγώ Τρίτη τους είχα πάρει τηλέφωνο. Και πάλι ευχαριστώ καλή συνέχεια
review reaction 1 Γιώργος Παπ.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3