Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 15 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Με πρωτο μου κριτηριο τις φωτογραφιες της και δευτερο τις κριτικες πηρα την αποφαση να την παρω ινκολ.
Ηταν ετοιμη να με υποδεχτει στην ωρα που κανονισα με το γραφειο και στην πρωτη μας επαφη ηταν χαμογελαστη και με ορεξη για κουβεντουλα. Χωρις να το καταλαβω εσπασε ο παγος, ο αερας της δεν αφηνει χωρο για αμηχανια.
Εχει ωραιο προσωπο και ειδικα τα ματια της ειναι κολλημα να τα κοιτας. Κοντουλα, το 160 δεν το υπερβαινει αλλα σφιχτη σε ολο το σωμα με το βυζακι της στο νουμερο που αναφερεται στην καρτελα της αλλα και την ομορφια των φωτογραφιων.
Δεν ειναι πολυ εμπειρη ωστοσο σε υπερκαλυπτει τοσο στο σοσιαλ οσο και στο σεξ λογω της πολυ καλης προσπαθειας που κανει.
Δεν παιρνει πρωτοβουλιες αλλα στην συμμετοχη ειναι καλη και στο να ακολουθει οδηγιες επισεις. Φιλαει με γλωσσα και κανει καλο στοματικο τυπου gfe και αυτο.
Το μουνι της το περιποιηθηκα με σταση 69 και τοτε αρχισε να το απολαμβανει, ξεκινησε να αναστεναζει. Λογο καλης καθαριοτητας αλλα και ωραιου θεαματος της εκανα και ενα καλο γλειφοκωλι.
Δεν εβαλε καθολου τζελ για το γαμησι, απο φυσικο της ομος το μουνι της ειναι αρκετα υγρο. Ειχα καυλωσει πολυ και εδωσα αρκετο πονο στον οποιο αποκριθηκε με καλο στησιμο για να μπαινω καλα μεσα της. Δεν ειναι πολυ θορυβωδεις αλλα σεξουαλικη γυναικα που βγαζει την καυλα της με την γλωσσα του σωματος της.
Στον δευτερο γυρο μου εκανε και καβαλημα στην αρχη, δεν ειναι το δυνατο καβαλημα που θα το θυμασαι αλλα καλη προσπαθεια και εκει.
Σε συνολο ειναι καλη, εγω εμεινα ευχαριστημενος μαζι της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 27, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή