Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 10 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Καταρχας εχω αναφερθει στο νημα της Αφροδιτης για το οτι την εχω συναντησει , αλλα αφου ανοιχτηκε οπως παρατηρησα καρτελα κριτικων θα γραψω για να υπαρχει στην αρχειοθηκη μου.. Εχουμε και λεμε:
Η Αφροδιτη εμφανησιακα ειναι μια κανονικη προς κοντη γυναικα .. Ειναι ομορφη (για μενα) και καλοδιατηρημενη (με μια χαλαροτητα στην κοιλια) και εχει ωραια βυζια.. Επισης εχει πολλη περιποιημενα ακρα..
Στα ραντεβου που εχω κανει εως τωρα μαζι της (2 φορες την εχω δει μεχρι στιγμης)εχει ερθει στην ωρα της και εχει ερθει παντα πολυ κομψα (και ταυτοχρονα) σεξυ ντυμενη.
Γενικα αν την εβλεπα εξω στο δρομο και δεν ηξερα οτι κανει αυτη την δουλεια θα την προσεχα ευκολα καθως ειναι απλα σαν μια καβλιαρα σαρανταρα γειτονισα η εστω μια απλη ομορφη (σαρανταρα) που συναντας τυχαια και σου τραβαει την προσοχη (κατα την αποψη μου παντα)
Οσον αφορα τα ορεκτικα η Αφροδιτη κανει μια παρα πολλη καλη πιπα και περιποιητε την γυρω περιοχη με το παραπανωΠροσκύνημα
Ενω οσον αφορα το κυριως πιατο στις συναντησεις μας η Αφροδιτη μεχρι σημερα εχει πει μονο ναι Πλατύ χαμόγελο, κανοντας μαζι της μπολικες στασεις και γενικα κανει τα παντα για να σε ευχαριστησει Έρωτας
Στα δυο ραντεβου που εχω κανει μαζι της το τελος εχει ερθει και μεσα στο προφυλακτικο αλλα και στο στομα της (οπου τα φτυνει διακριτικα μετα στο μπανιο).
Επισης ενα πραγμα που μου αρεσει στην Αφροδιτη ειναι οτι προσεχει την υγιεινη της καθως πλενεται σχολαστικα και πριν ξεκινησει το ραντεβου και στην αναπαυλα του πρωτου γυρου και στο τελος του ματς
Υ.Γ.1. Εβαλα 9 στο προσωπο διοτι για μενα ειναι ομορφη (δεν ειναι πιτσιρικα αλλα ειναι ομορφη κατ'εμε)
Υ.Γ.2. Εβαλα 7 στο σωμα διοτι εχει μια χαλαρωτητα στην κοιλια (κατα τα αλλα με δεδομενο οτι δεν ειναι μοντελο ειναι καλοδιατηρημενη και μου αρεσει εννοειται κσι το σωμα της και σαν γυναικα)
Υ.Γ.3. Στην συμπεριφορα και επικοινωνια εβαλα 10: Δεν εχω να πω κατι ως προς αυτο.. απλα οποιος την εχει συναντησει θα συμφωνησει θεωρω μαζι μου οτι ειναι απλα ευγενικη
Υ.Γ.4. Προφανεστατα σκοπευω να την ξαναδω οταν μπορεσω
Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
5 Φεβ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
50
Likes:
7.953
Πόντοι:
8.236
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 erethis72, PETROSANAL1, eridon1877 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού