Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 9 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την έβλεπα στα προηγούμενα τουρ της στη σαπιούπολη και ποτέ δεν είχα προλάβει να την κλείσω στις αρχές πρίν κάψει φλάτζα για να την απολαύσω.
Σήμερα που έξυνα τα παπάρια μου από το πρωί την είδα στο site τους και κατάφερα να την κλείσω νωρίς.

Μάλλον ήμουν και ο πρώτος της πελάτης και μπορώ να πω ότι την πέτυχα άκρως καυλωμένη, ορεξάτη και κεφάτη καθώς ο μέσος Θεσσαλονικιός γαμιάς μέλος του Μπου με την 20εκ. ροκφοριασμένη ψωλή και τις προτάσεις για ρομάντζα, ακάποτα γαμήσια και απειλές-υποσχέσεις δεν πρόλαβε να την ξενερώσει ακόμη....Γαμήσου
Θα είναι λίγο υποκειμενική η άποψη μου για την εμφάνιση της κοπέλας, καθώς είναι το στυλάκι που με εξιτάρει, λεπτή, μικροκαμωμένη καυλίτσα που την κάνεις κουμάντο όπως θέλεις......Θα έβαζα μεγαλύτερη βαθμολογία για τα γούστα μου πάντως. Ειδικά για το προσωπάκι της το οποίο την κάνει να μικροδείχνει όταν χαμογελάει. Περνάει άνετα για 22-23 από το πρόσωπο. Το κορμί δείχνει λίγο μεγαλύτερη ηλικία.
Βυζάκι άσσος με ρώγες ποτενσιόμετρα, πεντακάθαρη και περιποιημένη επιδερμίδα με τα τατουάζ που φαίνονται στις φωτογρφίες.
Πολύ ευχάριστη παρουσία η μπουμπού και πολύ φιλική.
Στο κυρίως θέμα όπως προανέφερα πέρασα σούπερ καθώς έλαβα το 100% από την κοπέλα, την οποία πιστόνιασα έντονα για ένα γύρο και μια χυσούρα στο στοματάκι της η οποία δεν την πολυενθουσίασε καθώς μάλλον γεύτηκε τα jack-κονιάκ που έπινα χθες λες και είμαι κανα 20χρονο παιδαρέλι ο μαλάκας....Σπασίκλας
Ο υπόλοιπος χρόνος αναλώθηκε σε ένα μαραθώνιο σπάτουλας και μουλιάσματος της κωλοτρυπίδας της και του υπέροχου μουνιού της Γιούπιιι! καθώς δεν είχα δυνάμεις για πολλά παραπάνω.
Τα παθιασμένα φιλιά, πίπες αρχιδογλυψίματα και όλα τα συναφή εννοείται μέσα στο πρόγραμμα.....
Μια κοπέλα που ίσως να μην γεμίζει το μάτι σε πολλούς αλλά φοβερή στο κρεβάτι, τουλάχιστον με εμένα που είχαμε φοβερή χημεία και περάσαμε και οι δυο καλά. Σίγουρα θα την προτιμούσα από μια μοντέλα μουνάρα από τη βλαχορωσία με τουπέ και υφάκι. Γαμημένες κάμπιες....Έρχεται ροπαλιά
Το γραφείο σήμερα καθυστερούσε στην επικοινωνία στα μηνύματα. Μάλλον έπεσα σε καινούριο πρόσωπο που δεν έχει στρώσει ακόμη ή τους πέτυχα στα τσίπουρα τόσο νωρίς που έστειλα..........Έτσι!

Καλά βόλια σε όλους...Ναι!Ναι!Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 24, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
mallias20
Τιμημένος
Εγγραφή:
10 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
193
Likes:
25.266
Πόντοι:
33.818
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Stef68, kassler και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού