Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 20 10
Call-Girls
63648
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η ημερομηνια ενδεικτικη. Η αρχικη επικοινωνία μεσω viber το ιδιο πρωι για μεσημεριανη συναντηση. Απαντησε γρηγορα, κλειστηκε το ραντεβου στις 15:00 στο κεντρο οποτε κανονισα κι αλλες δουλειες στην περιοχη. Στις 14.20 ενημερωσε οτι θα ερθει στις 16:00 και συμφωνησα. Για να μην κουραζω, πηρα δωματιο στις 15.40 και ακολουθησε επικοινωνια με συγνωμες για την καθυστερηση και υποσχεση για επανορθωση. Ευτυχως μπορουσα να καθυστερησω, εδειξα κατανοηση και αφου ειχα το δωματιο και καυλες, χαλαρωσα κι αποφασισα να περιμενω την αργοπορημενη κορασιδα. Τελικα ηρθε στις 17.20 ζητωντας και παλι συγγνωμη και ευχαριστωντας με για την υπομονη μου (2 ωρες αναμονη, οντως το παρακανα!!!).
Συμπαθητικο και καθημερινο κοριτσι της διπλανης πορτας. Λογω ωρας και συνθηκων φοραγε μακρυ φορεμα και μπηκε για ντους. Ειναι αδυνατη με πολύ ωραίο κωλαρακι που δεν δινει και εχει αψογη επιδερμίδα. Το στηθος ανυπαρκτο αλλά με ρωγες που εγλειψα ευχαριστα. Μου πηρε καλη πιπα που μπορει να βελτιωθει ενω εγω εγλειφα το μυρωδατο μουνακι της. Ακολουθησαν αλλαγες σε διαφορες στασεις, δεν εφερε αντιρηση σε οτι ζητησα αλλα δεν επαιρνε πρωτοβουλιες, οπως θελω απο ενα call girl. Εδειχνε να το απολαμβανει, μεχρι που ξεφορτωσα. Μικρο διαλειμα με ντους και κουβεντα και ακολουθησε δευτερος γυρος με μια απο τα ιδια που κρατησε πιο πολυ.
Συνοψιζοντας, ειναι σεξυ αν σ αρεσει ο σωματοτυπος (εμενα ναι), ευγενικη και προσπαθει στο σεξ. Θα πρεπει να οργανωθει καλυτερα για να μη στηνει τον κοσμο και αν η τιμη ηταν πιο χαμηλη θα ειναι καλο vfm. Ισως την ξαναπαρω γιατι πλην της καθυστερησης περασα καλα.
Συμπαθητικο και καθημερινο κοριτσι της διπλανης πορτας. Λογω ωρας και συνθηκων φοραγε μακρυ φορεμα και μπηκε για ντους. Ειναι αδυνατη με πολύ ωραίο κωλαρακι που δεν δινει και εχει αψογη επιδερμίδα. Το στηθος ανυπαρκτο αλλά με ρωγες που εγλειψα ευχαριστα. Μου πηρε καλη πιπα που μπορει να βελτιωθει ενω εγω εγλειφα το μυρωδατο μουνακι της. Ακολουθησαν αλλαγες σε διαφορες στασεις, δεν εφερε αντιρηση σε οτι ζητησα αλλα δεν επαιρνε πρωτοβουλιες, οπως θελω απο ενα call girl. Εδειχνε να το απολαμβανει, μεχρι που ξεφορτωσα. Μικρο διαλειμα με ντους και κουβεντα και ακολουθησε δευτερος γυρος με μια απο τα ιδια που κρατησε πιο πολυ.
Συνοψιζοντας, ειναι σεξυ αν σ αρεσει ο σωματοτυπος (εμενα ναι), ευγενικη και προσπαθει στο σεξ. Θα πρεπει να οργανωθει καλυτερα για να μη στηνει τον κοσμο και αν η τιμη ηταν πιο χαμηλη θα ειναι καλο vfm. Ισως την ξαναπαρω γιατι πλην της καθυστερησης περασα καλα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 28, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα