Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 15 10
Call-Girls
36565
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως από τις καλές κριτικές οι τελευταίες δεν είναι καλές.
Τυχαίο?
Απλά στεναχωριέμαι γιατί αυτό που λένε και δεν ήθελα να πιστέψω μάλλον ισχύει, ότι υπάρχουν fake accounts για promoting.
Κρίμα.
Καταλαβαίνω και ξέρω ότι οι κριτικές είναι υποκειμενικές και η χημεία παίζει ρόλο αλλά υπάρχουν αντικειμενικά πράγματα που δεν μπορεί να τα βλέπει έτσι ο ένας και αλλιώς ο άλλος.
Όπως οι φωτογραφίες. Ναι με πολύ φαντασία και άλλη τόση επεξεργασία, ναι είναι η κοπέλα ούτε στο 60%. Την έχω πατήσει πολλές φορές με αυτό το γραφείο, τέρμα.
Το έχω ξαναγράψει. Μόνο κακό κάνετε με μη ακριβείς φωτογραφίες. Αρχίζει το ραντεβού κακά άσχετα με το τι θα γίνει στην συνέχεια.
Μετά τα χαρακτηριστικά. Βυζί, μικρό, πεσμένο, νερουλό. Απαράδεκτο για 25 χρονών και να το έχει πει μόνο ένας.
Κώλος, flat
Η διάθεση οκ μέχρι που είπα ότι θα κάτσω 30 λεπτά και στράβωσε. Δεν ήθελε να γυρίσει το 50αρικό.
Κακή εντύπωση που ζήτησε τα λεφτά μπροστά. Σε αυτό φταίει και το γραφείο.
Κλασικό κακομαθημένο ρωσάκι που αν πας με τα νερά του οκ αλλιώς ύφος και τουπέ. Ο πελάτης είμαι εγώ.
Φιλιά προσπάθησε αλλά δεν έδινα με τίποτα.
Κώλο δεν πήρα μιας και ξενέρωσα.
Το δωμάτιο είχε μια μυρωδιά και ακατάστατο.
Όχι από εμένα.
Να γαμάτε! Κάνει καλό.
Τυχαίο?
Απλά στεναχωριέμαι γιατί αυτό που λένε και δεν ήθελα να πιστέψω μάλλον ισχύει, ότι υπάρχουν fake accounts για promoting.
Κρίμα.
Καταλαβαίνω και ξέρω ότι οι κριτικές είναι υποκειμενικές και η χημεία παίζει ρόλο αλλά υπάρχουν αντικειμενικά πράγματα που δεν μπορεί να τα βλέπει έτσι ο ένας και αλλιώς ο άλλος.
Όπως οι φωτογραφίες. Ναι με πολύ φαντασία και άλλη τόση επεξεργασία, ναι είναι η κοπέλα ούτε στο 60%. Την έχω πατήσει πολλές φορές με αυτό το γραφείο, τέρμα.
Το έχω ξαναγράψει. Μόνο κακό κάνετε με μη ακριβείς φωτογραφίες. Αρχίζει το ραντεβού κακά άσχετα με το τι θα γίνει στην συνέχεια.
Μετά τα χαρακτηριστικά. Βυζί, μικρό, πεσμένο, νερουλό. Απαράδεκτο για 25 χρονών και να το έχει πει μόνο ένας.
Κώλος, flat
Η διάθεση οκ μέχρι που είπα ότι θα κάτσω 30 λεπτά και στράβωσε. Δεν ήθελε να γυρίσει το 50αρικό.
Κακή εντύπωση που ζήτησε τα λεφτά μπροστά. Σε αυτό φταίει και το γραφείο.
Κλασικό κακομαθημένο ρωσάκι που αν πας με τα νερά του οκ αλλιώς ύφος και τουπέ. Ο πελάτης είμαι εγώ.
Φιλιά προσπάθησε αλλά δεν έδινα με τίποτα.
Κώλο δεν πήρα μιας και ξενέρωσα.
Το δωμάτιο είχε μια μυρωδιά και ακατάστατο.
Όχι από εμένα.
Να γαμάτε! Κάνει καλό.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 16, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού