Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 60 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το ultraMilf Μυρτώ έχει το σώμα που θα ζήλευαν πολλές! Πολλές του είδους..... Ναι!Ναι!Ναι!

Συνάντηση στο Bill, τελευταίο της ραντεβού αλλά η γυναίκα είναι γυναικάρα. Στην ώρα της, με ένα άκρως προκλητικό μπλε φόρεμα κ τακουνάρες, περιποιημένη, ευγενική, ορεξάτη κ μέσα στην Ασάλιωτα καύλα !
Κάλεσε για ένα ποτήρι κρασί να μας φέρουν κ πήγε για ντους κ σκάει με ένα μαύρο δαντελοτό κορμάκι κ τις γόβες της. Έτρεξα για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα κ εγώ.
Με το που βγήκα ήπιαμε μια γουλιά κρασί, ελαφρά φιλιά κ με έστησε στον καθρέφτη όπου δεν έχασε χρόνο να μου γλύψει το σώμα κ γρήγορα έφτασε στον ήδη σηκωμένο εργαλείο. Ωραίο ρούφηγμα, βαθύ κ δεν κολλάει στο deepthroat όπου με το που κατάλαβα πως αντέχει έδωσα εγώ τον ρυθμό κ ανεβάσαμε ταχύτητα.
Μετά άρπαξα το καλογυμνασμένο της σώμα, την έστησα με ανοιχτά τα πόδια κ αφότου της έγλειψα την πλάτη κ τον λαιμό (τρελένεται κ βγάζει κάτι όμορφες κραυγές) Έρωτας αλλά δεν την εξιτάρει κ τόσο το γλύψιμο όπως μου είπε Χμμμ; εγώ όμως συνέχισα για λίγο ακόμα.

Αντέχει πιασίματα, χουφτώματα (έχω χέρια τανιάλες όπως μου έχουν πει Γιούπιιι!) από στάσεις υπήρξαν πολλές εναλλαγές με δικές της πρωτοβουλίες. Πράγμα που καύλωσε ακόμα περισσότερο. Ξεκινήσαμε από ένα γρήγορο κοπάνημα στα 4 Κατσικογάμηςστο κρεβάτι κ μετά στα όρθια με το ένα πόδι της στην πολυθρόνα μπροστά στον καθρέφτη που κατάλαβα πως γουστάρει τρελά όπου ανέβασα ταχύτητα γιατί κατάλαβα πως αντέχει πολύ!

Κατσικογάμης ξάνά στο κρεβάτι στα 4, ξάπλωσε με την πανέμορφη κωλάρα της τουρλωμένη για να της το βάλω ξανά κ επί της ευκαιρίας της έγλυψα την πλάτη λίγο ακόμα πριν το τελικό καβάλημαΑσάλιωτα
Ντους κ από τους 2 μας, κατεβήκαμε παρέα συνεχίζοντας την συζήτηση μας μέχρι το πάρκινγκ.

VFM η Μυρτώ να ομολογήσω. Δεν έχει μη κ μα με την συγκεκριμένη, αντέχει κ το γουστάρει φουλ, αρκεί να έχεις κ εσύ αντοχές γιατί λόγο του φιζείκ της δεν είναι για χαλαρά πράγματα!
Γρήγορη συνάντηση όπου δεν καταφέραμε μιας κ ήταν πρώτη γνωριμία να κάνουμε κ πολλά.

Till next time . .. ..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 12, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
soundzero
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
13 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
174
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 *Μυρτώ*, eridon1877, THV και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού