Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 2 10
Γενική βαθμολογία
 
3.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Κρίμα, γιατί τα προηγούμενα κορίτσια με τα οποία είχα παίξει απ τον Γλαμουρα, ειδικά η Daniella, ήταν και οι 2 καλές, εμοιαζαν με τις φωτός σε μεγάλο βαθμό (Daniella είναι πιο όμορφη από κοντά).. φόλα μεγάλη και σοβαρή από Γλαμουρα, Βραδυνή ωρα ενώ ο πουτσος μου καραδοκουσε και χρειαζόταν ξεκούραση. Κατι πακετα απο τις πρωτες προτιμησεις μου με οδηγησαν στον Γλαμουρα, οπου με καυλωσε η Εμιλια με την τσαχπινιά και την νεανικοτητα που προεβαλλε στις φωτος. Διαβασα την κριτική του Γιαννάκη του Αιδοίου από κάτω, αλλά επειδή έχει σηκώσει και videaki ο Γλαμουρέ με το Εμιλακι, είπα να το ρισκάρω. Σκατα στα μούτρα μου. Σκάει η κοπέλα σε χώρο μου, της ανοίγω και μπαίνει μέσα με ψυχρότητα και αδιαφορία για τον σκοπό για τον οποίο την είχα καλέσει. Από το πρόσωπο της και τις εκφράσεις της παραλαμβανα μια απέχθεια, το ότι δεν γουσταρε μια που βρισκόταν στον χώρο μου μαζί μου, πόσο μάλλον να ανάψουμε για να ξεσκιστουμε. Φωτός και βίντεο πολύ παραπλανητικα, αιφνιδιαστειν. Περίμενα να γνωρίσω ένα τούμπανο νεαρό ρωσιδακι μοντελοπιπινο με καυλα μέσα του, να το ξεσκίσω. Να προσθέσω κάπου εδώ ότι ήμουν πλήρως καθαρός, μοσχομυρωδατος φρέσκος, όπως και ο χώρος πλήρως περιποιημένος, για να μην νομίζουν κάποιοι ότι η κοπέλα επηρεάστηκε από εμένα. Νεαρός σε ηλικία. Δεν είμαι σίγουρος τι περίμενε ακριβώς για να έχει όρεξη για σεξ; λίγο βαμμένη ήταν, με εμφανή ακμή, ντυμένη σαν να πήγαινε λαϊκή αγορά, αδιάφορα τελειως. Αρκετά παραπανίσια κιλά. Όρεξη για σεξ μηδαμινή, ούτε φιλί μου έδωσε ούτε τίποτα απολύτως. Επίσης δεν πίνει αλκοόλ (??) Ούτε στο ελάχιστο... ούτε εγώ πίνω πολύ, αλλά για να γαμηθουμε καλά, ένα ποτηράκι επιβάλλεται. Μου ζητάει τα λεφτά και είναι πλήρως απόμακρη, έτοιμη για αγκαρια φάση, μου έλεγε τελείως "αντε μπες χυσε δώσε 140 να τελειώνουμε". Κάπου εκεί της λέω "θέλω να φύγεις σε παρακαλώ", δεν ασχολήθηκε καν με το να μου πει "γιατι" η το ένα ή το άλλο. Χαμογέλασε απλά, ίσως και λίγο ειρωνικά (?), πήρε κάτι ψηλά για το ταξί της, και λογικά πήγε να φολιασει τον επομενο. Σοβαρό φάουλ από γλαμουρα κατ εμέ, για την κοπέλα δεν θα χαρακτηρίσω, θα πω φιλικοτατα ότι δεν κάνει για τον συγκεκριμένο κλάδο, καλύτερα να ασχοληθεί με κάτι άλλο στην ζωή της. Μηδαμινος ερωτισμός από την κοπέλα, δεν είμαι καν βεβαιος το ότι έλκεται σε αρσενικά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 01, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Bellavita06
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
1.717
Πόντοι:
481
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, HoneyVoskos, THV και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Σεπτεμβρίου, 2022
ε μα που πας κ συ,αφου τα ειχε πει ο συμπαικτης....
review reaction 1 Aragorn135, hornyasfuck, olddog και 1 ακόμα μέλος
18 Σεπτεμβρίου, 2022
Έτσι είναι ρε Θωμά, το γαμιδι το βίντεο ήταν που μ έπαιξε.. αλλά από κοντά δυστυχώς.. άσε, είδα κ έπαθα.
18 Σεπτεμβρίου, 2022
Τουλάχιστον συναγωνιστή γλύτωσες τα λεφτά σου, πιο πριν υπήρχε μία κριτική που επιβεβαιώνει αυτά που γράφεις εσύ , αλλά δύσκολα μπορεί κάποιος μπορεί να βασιστεί σε μία και μόνο κριτική.
Πάντως εσχάτως έρχονται αρκετά σαπάκια, ας ελπίσουμε να είναι παροδικό.
18 Σεπτεμβρίου, 2022
πάντως ρε παιδιά, πολλές διαμαρτυρίες για φόλες από Γκλάμουρ διαβάζω τελευταία, τι γίνεται;
18 Σεπτεμβρίου, 2022
Νταξει, δουλειά ψάχνουν τα κορίτσια, και η συγκεκριμένη, είναι δύσκολη, οπότε δεν μπορείς να περιμένεις ότι όλες όσες το δοκιμάζουν και το προσπαθούν, θα κανουν και για την δουλειά. Η συγκεκριμένη δεν κάνει, καλύτερα να ασχοληθεί με κατι άλλο, δεν της κάνει καλό ο κλάδος, όσο καλά και αν πληρώνει. Και σίγουρα δεν κάνει καλό στο γραφειο και το όνομα του το να στέλνει τέτοιες γυναίκες στους πελάτες του.
review reaction 1 Johnstef
18 Σεπτεμβρίου, 2022
Μράβο σύντροφε για την κριτική και για το διώξιμο, μόνο έτσι υπάρχει πιθανότητα να βελτιωθεί η κατάσταση και να γλυτώσουμε από τις κακαμαθημένες που φέρονται λες και τους χρωατάμε
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6