Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 15 10
Call-Girls 37870
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συναντηση λοιπον με την φιλης μας marlena στο γνωστο καλο ξενοδοχειο.
Κλεισιμο ραντενου γρηγορα και καλη συμπεριφορα γραφειου.Δεν μου εχει τυχει μεχρι τωρα κακη συμπεριφορα γραφειου απο τα δυο γνωστα που χρησιμοποιω.

Ακριβως στο ραντεβου μου face control και πηγαινω.Χτυπαω πορτα και μου ανοιγει μια χαμογελαστη ψηλη ευθυμη κοπελα. Φιλακι πεταχτο μετα χειραξιας και μπαινω.Προσωπο χωρις τη λαμψη των φωτο.Γνωστο πια διοτι λειπει το μακιγιαζ που μεταμορφωνει το προσωπο.

Παω για ντουζ και βγσινωντας με περιμενε στο κρεβατι.Ξαπλωνω αρχιζουμε τα φιλια και τα χαιδεματα.Γλωσσα ισα ισα στην αρχη αλλα μετα κοντευαμε να πνιγουμε.Βυζι μικρο χαλαρο μικρο κατι που δεν με χαλαει καθως και ο κωλος ειχε την πλαδαροτητα του.

Κατεβαινει γλυφωντας με και φρανει στο κονταρι μου οπου το εγλυφε καλα.Μπορει να νομιζε οτι ηταν γλυφιτζουρι.Τον παιρνει στο στομα....πιπα καλη βαζει χερι αλλα οκ.Θα ελεγα μηχανικη.

Την γυριζω να την περιποιηθω.....ωραιο μουνι...πολυ ωραιο σχημα....μυρωδατο....αν και ολη μυριζε πολυ ωραια...δαχρυλα δεν εβαλα....δεν το συνιθιζω.

Ανεβαινω σιγα σιγα και τις τον καρφωνο ιεραποστολικα.....για λιγο και μεα πισωκολητο ωσπου και ηρθε το τελος.
Καλα στησιματα....φωνες ωραιες αληθοφανης και γενικα μια ωραια ευχαριστη παρουσια.
Φαινεται να εχει δυανισει χιλιομετρα και κανει το προγραμμα της.Παρ ολα αυτα δεν λεει οχι σε τιποτα και προσπαθει φουλ μεχρι το τελευταιο λεπτο να σε ευχαριστηση.
Δευτερο γυρο δεν ειχε γιατι δεν το συνηθιζω.Λιγο μασαζακι τα λεπτα που εμειναν....καλο σοσιαλ...λεφτα στο τελος και εξω απο την πορτα.
Καλη gf κατασταση αλλα και για μπιστονιασμα γερο αφου το κατεχει το εργο σαν καλη ηθοποιος.
Ημερομηνια ενδεικτικη παντα.
Καλα να πετνατε...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 15, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα