Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 15 10
Call-Girls 36513
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πηγα και εγω με βαση το οσα διαβαζω στις παρακατω κριτικες για την Μαρλενα και η αληθεια ειναι οτι ήθελα να τη συναντήσω μόλις την είδα.
Δυστυχώς μόλις μπήκε στο δωμάτιο ειδα μια αλλη κοπελλα,με ελαχιστη σχεση με τισ φωτογραφιεσ στο σαιτ, το χρωλμα των ματιων ισωσ. δεν μπορω να καταλαβω οι κριτικεσ που διαβαζουμε τι σκοπο εχουν αν περιγραφουν μια κατασταση που δεν υπαρχει... τελοσ παντων το σώμα τωρα , χωρίς καμπύλες ,ψηλή , λεπτή πολύ , με ισια οπισθια και βυζι μικρο. γενικα μια κοπελλα που εγω δεν θα γυριζα να την κοιταξω στο δρομο και ποσο μαλλον στην παραλια.....
Τελοσ παντων δεν ειπα τιποτα μιας και ημουν περιεργος να δω πως θα κυλησει το ραντεβου ..... και η αληθεια ειναι οτι δεν το μετανοιωσα .Καλη πίπα , δεν λει οχι και ακολουθει σε οτι της ζητησεις, πολυ ευγενικη και προσιτη χωρις τουπε και ασχολειται μαζι σου ολη την ωρα , να μην σε αφήσει σε ησυχία και να φύγεις ευχαριστημένος. Και στους δύο γύρους που παιχτηκαν ήταν ακούραστη με εξαιρετική διάθεση και λυθηκε ακομα περισσοτερο στον δευτερο γυρο οπου και τον ευχαριστηθηκε απο οτι καταλαβα. Ενδιαφέρεται να περάσεις και σε εμένα πάντως το πέτυχε απόλυτα!

Γενικα ενας καλος χαρακτηρας που τιμα τα 140 ευρο και θα περασεισ μαζι της υπεροχα . Εγω περασα υπεροχα και την ευχαριστω πολυ γι αυτο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 15, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
6 Μαϊ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
573
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, doc_lin, olddog και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Σεπτεμβρίου, 2022
Επιτέλους!!! Όταν είχα περάσει για incall στο 1ο tour έφυγα άμεσα γιατί δεν ήταν αυτό που έβλεπα και περιέγραψαν παρακάτω. Τελικά δεν είμαι πολύ περίεργος.
review reaction 1 djantonis666
16 Σεπτεμβρίου, 2022
Αυτό ακριβώς περιγράφουν οι μισές τουλάχιστον κριτικές σε κολ γκερλς ειδικά, μια κατάσταση που δεν υπάρχει!
16 Σεπτεμβρίου, 2022
Συναδελφοι να φανταζεσται το προσωπο χωρις μακιγιαζ παντα.Οι φωτογραφιες ειναι με μακιγιαζ φουλ. Λογικο το βρισκω.Μονο αν τη δειτε μακιγιαρισμενη θα ειναι αυτο που βλεπεται στη φωτο.Στο outcall υπαρχουν πιο πολλες πιθανοτητες να ειναι αυτο που βλεπουμε διοτι μπορει να ερθει μακιγιαρισνενη.
Οχι οτι δεν εχετε δικιο.....συμφωνο 100% αλλα ετσι ειναι.....τουλαχιστον θα επρεπε να ειναι ελαφρως μακιγιαρισμενες στα ραντεβου τους.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3